hanımlar yardım lütfen :(

prmll

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
44
8
Normalde hep burda girer okurum herseyi ama üye olmak nasip olmadi benim bir derdim var bana kurban olayım yardim edin yasim 21 yaşımın insanı değilim ama daha olgunum düşünce karekter açısından benim bir sevgilim var tam istediğim gibi huyu suyu benden beklentileri istekleri beklentilerimi yapması soyut olarak kafalarımiz uyuşuyor beklentilerimiz aynı yani beni benim kara kızım diye seviyor saçlarımı oksuyor sarılıyor 15 gündür beraberiz durumu benden cok cokk iyi fabrikaları cafelerı mağazaları var benim durumum ortada kendi yağında kavrulan bir aileye sahibim.bunada cok şükür ama iste maddi farkımız var bu sizce sorun yaratır mı ileride ? Ne biliyim bazen cok lüks yerlere götürüyor beni cekiniyorum utanıyorum alışkın olmadığım için bunlarıda geçtim aramızda tam 17 yaş var ama yan yana el ele olduğumuz da fark yok ben olgun insan sevdigimden amaa ileride ne tür sorunlar çıkar napmalıyım yani lütfen yardım edin akıl verin (((

Zenginlik para pul ask olunca arada görünmez ne zaman ki kavgalar baslar iste o zaman sana her laf sokmasi sen neydinki derler.bu kesin ama kesin bi gün olucak bunu iyice aklina bi koy.daha önemli bi sorun var bi kisi senden yasca büyük ok akil uyabilir.lakinnnn unutmaki o senden 20 sene daha yasli duracak her zaman gün gelicek sen daha 30 undayken o prostat olucak belki cinsel sorunlar yasanabilir.sen sinemaya gidellimmi derken o yok dizlerime romatizma vurdu yürüyemem diycek,sakin yanlis anlama olabilir konularini aktarmak istedim.ama senin moralini tavan yapmak isterdim lakinnnn böyle olucagina benziyor.yinede senin hayatin karari sen vericeksin

Evet yaş farkı fazlaa ne parasinda ne pulunda gözüm ama şimdiki erkekelr gibi deil eve girip cikarken haber verir haber vermemi ister sahiplenme duygusu cok yuksek simdikiler gibi degil bise sordugumda akıllı fikirler veriyor yanlış yapmayim diye bunlarıda gectim insanin ruhunu oksuyor yani yatiyim kalkiyim olayinada girmedi hic amaa istee yas farkii sorun gibi geliyor banada nasıl anlicam kii bu adamın benimle neden birlikte olmak istedigini elini sallasa ellisi o tipte o iyi niyette yada artik parasi açısından bu arada normalindede biz cok uyumluyuz tamamlıyoruz çoğu seylerde birbirimizi ben akrep o yengeç burcu

YAa kişiliği karekteri beni sahiplenmesi bağrına basması vs tam istedigim şeyler ama yaşı var işte off yaa cok bunaldim kafayi yiyeceğim kararsizliktan baglanmaktanda korkuyorum amann ne bileyim.iste :'(

Bende uzun süredir çıkıyorsunuz sandım ilk okuduğumda 2 hafta nedir ya? Hemen ilerisinin hayaline kapılmışsınız kendi kendinize. 15 günde ne ara kişiliğini, karakterini çözdünüz ki? Zaten babanız yaşında adam! 20 yaşında bir kızın 40'na merdiven dayamış adamla ne işi olur anlayamıyorum.

Genç es istiyor adam akıllı ama sen kendine yazık ediyorsun

2 hafta olmuş nasıl yatıyım kaşkıyım işine giricek hiç olgunum deme değilsin annen nerde bilmiyor mu onun yaşı kadar adamla gezdiğini adam seni suya goturur susuz getirir ruhun duymaz

Sevgilin evli falan değil değil mi ?
Ya da daha önce evlilik yapmış mı ?

Olgun falan degilsiniz oncelikle bunu soyleyim. Eve gidince ara dedigi icin mi bu kadar baglaniyorsunuz, iyi biri oldugunu dusunuyorsunuz? Benim babam da surekli nereye gitsek aramamizi ister hatta bizi evin kapisinin onunde indirir yukari cikinca arayin der sonra da annemi döver hakaret eder. Yani ara demesi arti bir ozellik falan degil onun iyi oldugunu sahiplendigini gostermez. Kendisinden 17 yas kucuk biriyle sevgili olan bir adam bana hic normal gelmiyor niyeyse. Kara kizim diye seviyor basimi oksuyor falan yazmissiniz bence sizin sevgiliden ziyade baba sevgisine ihtiyaciniz var gibi duruyor. Zaten adam babaniz yasinda ve tavirlari da babacan ve sahiplenici oldugu icin size o baba sevgisini hatirlatiyor olabilir. Bence ayrilmalisiniz hata yapiyorsunuz.

15 gune bu kadar seyı nasıl sıgdırdın yanı hayret edıyorum!! kusra bakma da o yas farkıyla bu zıhnıyetle sızden bırsey olmaz...

sadece sahipleniyor, değer veriyor diye biriyle ömür boyu yaşayamazsın. biraz çok yönlü düşün bu işi. sen otuzlarındayken o ellilerinde olacak ve belki de senin sosyal olarak zirvede olacağın bir dönemde o artık sana ayak uyduramayacak. şimdi olmasa bile ileride bu yaş farkı sorun yaratabilir. BUNLARI İYİ DÜŞÜN DERDİM SANA AMAAAAA;

15 gündür beraber olduğun birisini ne kadar tartabilirsin ki? o yüzden hayal kurmayı bırak bence. yarın öbür gün ne olacağı belli değil umarım çok üzülmezsin canım

Bence de aradaki yaş farkı şuan pek birşey ifade etmeyebilir sizin için ama ilerleyen yıllarda büyük sorun olur. Sen daha gençliliğinin baharındayken o yaşlanmaya başlayacak. Fiziki olarak yaşlanmasa da ruhen bir çöküşe geçecek. Ben ileriye yönelik hayal kurmak evlenmeyi düşünmek yerine ileride neler olabileceğini düşün. mesela bi 5 10 sene sonra sana ne şekilde ayak uydurabilecek bunları bir düşün derim ben.

Benim fikrim kadın ve erkek yaş aralığı max 7 8 yaş.

Aradaki yaş farkı gizliden nasıl bağırıyor ben burdayım diye,yahu adam sevgilisini benim kara kızım diye severmi...Adam seni kızı gibi görmesin eminmisin sevgili olduğunuza,ay ne diyeceğimi şaşırdım bende valla kusura bakmada...

yaşı çok büyük canım sen şuan paraya pula 2 çift güzel söze kanıyorsun..bundan 20 yıl sonrasını düşün sen 41 o 58 yaşında...davul bile dengi dengine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…