hanımlar yardım lütfen :(

bence sizin hoşunuza giden aşktan ziyade şefkat duygusu. aynı adam beş parasız olsa bakarmıydınz ,severmiydiniz,
kimseni sizden faydalanmasına izin vermeyin.17 yaş çok büyük bi rakam. ayrıca neden lükx yerlere gidince utanıyorsunuz anlayamadım ! parasız olmak ayıp bir şey değil yeter ki oturup kalmayı,konuşup susabilmeyi,görgüyü kuralı bilsin insan.
ya şefkat duygusundan ziyade günümüzdeki erkeklerin tek derdini bilen bilir. bu adamda böyle bişey yok görmüş geçirmiş benim istediğim manevi herşey mevcut anlaşmada hiç bir problemde yok fakat el eleykende ay şunlara bak babası yaşındakki adamla yanyana diyende yokk ama kimsenin bilmediği bizim bildiğimiz yaş farkı kafamı çok kurcalıyor

on yaşa kadar faln olabilir ama bu baban yaşında canım.. hem nerden biliyorsun ki iyi niyetli olduğunu.. ayrıca o bahsettiğin özellikler kendi yaşlarnda birindede olabilir, bunu kafanda çok büyük bi özellik gibi büyütme..sana denk gelmemiş sadece.. hiç mantıklı bir ilşki değil..kendini kaptırma derim.. :KK12:

Bende uzun süredir çıkıyorsunuz sandım ilk okuduğumda 2 hafta nedir ya? Hemen ilerisinin hayaline kapılmışsınız kendi kendinize. 15 günde ne ara kişiliğini, karakterini çözdünüz ki? Zaten babanız yaşında adam! 20 yaşında bir kızın 40'na merdiven dayamış adamla ne işi olur anlayamıyorum.
insanın konuşmasıyla dawranışlarıyla bunlarıda geçtim bir analiz yapyıorsun söylediklerini icraata döküyormu dökmüyormu laftamı kalıyor beklentileri ne az buçuk anlıyabiliyorsun tabi dewamlı görüşmede cabası evet babam yaşında dğru diyorsunuz :KK43: :KK43: amaa iştee olgunn düşüncesi yapası

33 yasindayim. Bence hayatimin en guzel yaslarindayim, kendimi 20 li yaslarimda bilr olmadigim kadar guzel, seksi, eglenceli hissediyorum... benden 17 yas buyuk yani 50 yasinda bir adamin bana ayak uydurmasi imkansiz... baska saglik sorunlari da varsa cinsel olarak yetemez, fiziksel olarak yanima yakismaz, enerjisi bana ulasamaz (haftada 4 gun spor yapiyorum yanimda tiknefes olur kalir) yani 50 yasinda biri ancak amca olur bana.
Su an 21 yasindasin 38 yasinda, cekiciliginin zirvesinde bir adam tabi ki hoş gelecek sana ama bunun bi de 10 yil sonrasi var...

Ise adamin yonunden bak bi de... kendinden 17 yas kucuk biriyle ne paylasabilirsin? Sadece 4 yasinda dimi? Iste o adamin seninle paylasabilecegi seyler de kisitli inan bana... sadece belli etmiyor (benim de kardesimle ve arkadaslariyla otururken cok egleniyormus gorunup aslinda muhabbetlerini cok sig buldugum gibi)

2 hafta olmuş nasıl yatıyım kaşkıyım işine giricek hiç olgunum deme değilsin annen nerde bilmiyor mu onun yaşı kadar adamla gezdiğini adam seni suya goturur susuz getirir ruhun duymaz
ne yapmamı önerirsiniz pekii onun niyetini anlamam için :KK43:

bende yaşımdan daha olgun olduğuma inanmışımdır her zaman...
herkes de öyle söyler...

fakat tutup da olgunum diye 40 yaşındaki adamlara aşık olduğumu hatırlamıyorum...
bu çok saçma...
sizden 5-8 yaş büyük olur anlarım da 17 yaş nedir?
amca diyeceğiniz yaş farkı resmen..

ve affınıza sığınıyorum, nasıl böyle bir adamla evlenmeyi aynı yastığa baş koymayı düşünüyorsunuz..
nasıl çekici geliyor mesela ?
muhabbet edilir anlarım, büyüklerle sohbet edebilecek kapasitede olursunuz anlarım..
ama ten uyumu denen şeyi nasıl yakalayacaksınız? eş nasıl olacaksınız?

ayy gerçekten bana çok midesizce geliyor...
taş gibi 21 yaşındaki kızın 40 ına gelmiş adamla ne işi olur?

ne yapmamı önerirsiniz pekii onun niyetini anlamam için :KK43:

40 yaşına gelip de gözü 20'lik çıtırlarda olan, o çıtırların gözünü parayla pulla boyamaya kalkan bir adamın niyetini mi sorgulayacağız? Şunu bile göremiyorsanız ne diyebiliriz ki...

Ben 30 küsür yaşında bir kadın olarak benden 17 yaş büyük bir adamla oturup konuşacak, paylaşacak çok şey bulabilirim. Ama aynı yaş farkı o yaşlar küçüldükçe uçuruma döner, 21 nere 38 nere yani. Şimdi suyunuza gidiyor ama posanızı çıkarıp sizi bir kenara atar mı atar yani.

sen simdi anlamazsin ama sen 40 olunca oda 57 olunca görürsün farki. uyuyup durur yaninda uyanincada oram buram agriyor deyip durur. yapma gencligine kiyma yazik ediyorsun.

adamla senin aranızda ki yaş farkı çok fazla
iki hafta bir insanı tanımak için çok az

bir de bu fabrika sahibi olması cafe sahibi olmasını sizi etkilemek için mi söylüyor yoksa siz bunu biliyor musunuz
sizi kıskanması sahiplenmesine vs. bakmayın bence

Ya daha on beş gündür berabersiniz. Ne ara çözdün birbirinize benzediğinizi, birbirinizi tamamlandığınızı falan. Kusura bakma da bu anlattığın şeylerle pek olgunsun gibi gelmedi. Adam benden 8 yaş büyük bana o yaştakiler abi, amca gibi geliyor. Bence siz bu olgunluğunuzu biraz daha düşünün. Hem para pulu umrumda değil diyorsun da şimdi para pul ilk etapta herkese çekici gelir. Ne bileyim yolda bir Ferrari görsek hepimiz şöyle bir bakıyoruz ya dab düşünüyoruz vay arabaya bak diye bunun gibi bişey. Yani siz çok olgun halinizle 15 günde ruh ikizim ilerimiz falan diye düşündü iseniz o şaşaalı durum da çekici gelmiştir. Neyse bu kadar yazdım boşa biliyorum

Canım benim adam sana zaten diyormuş ki "kara kızım" gel beraber mantık yapalım.
Sen 21 yaşındasın Adam ise 38 yaşında
Bu durumda: 38-21=17 Adam 17 yaşında bir cinsel beraberlik yaşasa bugünlerde 21 yaşında kızı olabiliyor.
Daha da abartırsam hatta sen bu doğan kızla sınıfta sıra arkadaşı bile olabiliyorsun.

Açıkca diyorum ki: He arkadaşının babasıyla çıkmışsın ha o adamla.

Yarın bir gün anne olacaksın, kızın 38 yaşında bir adamla bir şeyler yaşasın ister misin.
Acı biberle geliyorum heaa :63:

Adamdaki mantik belli degilmi ? 1 incisi gozunu parayla boyuyor . Belkide adamda tip yok ama sana yakisikli veya cekici geliuor bilemiycem ama sana adamin dusuncesini soylim mi ? Ya gozunu boyayip seni kulanip atacak. Yada belkide evlenmek istiycek evet ister neden istemesin 38 yasjnda adam 20 yasinda karisi olucak neden istemesinki. Birde diyorsunki cinselik dusunmuyor adam akili adam birden korkutmak istemiyor ama en kisa zamanda onuda istiycek aklin varsa biran once kurtul !!

X