hanımlar yardım lütfen :(

Canım adam sana aşık değil, sandığın gibi seni düşündüğü falan da yok, adam sadece tecrübeli, hepsi bu.

1-olgun falan değilsin.
2- iki haftada kimse kimseyi tanıyamaz.
3-adam gözünü boyuyor seni lüks yerlere götürerek.
4-iki haftada tabiki cinsellik istemez, ceylanı ürkütmek mantıksız öyle değil mi?
5- senden bal alıp uçacak.
6-bunu söyleyeceğim asla aklıma gelmezdi ama zenginliğinden etkileniyorsun.
7-evlilik hayalleri kurma bu adam seninle evlenmez.
8-evli bile olabilir....

Kizlar en kisa örnek vereyim.yilbasinda havayi fisek patlatmaya ciktik ki benim yasim 27 hala daha severim böyle seyleri.komsumuz geldiler bize o gece.onlarinda aralarinda 20 yas fark var biz disariya cikicaz sende gel diyoruz herif yok hava buz gibi gelmiyim diyo yok bu isleri ben yapali cok gecti coluk cocuk isi gibi diyo gerizekali kiz cok kötü oldu.bize ayak uydurmadi diye bi ara uyuya bile kaldi kart herif iste.karisiyla gezmeye bile gitmiyo herkezin sorusu babanizmi oluyormus:)))))))o kiz da olgun seviyormus ama suan dedesiymis gibi geliyor ona kiza az yakisikli isi gücü yerinde yasi genc biri gelse bu herifi birakip bile kacar yani.bosanicak ama.o kizlada biraktim zaten konusmayi.ne olurnr olmaz babam geliyor arada bize

YAa kişiliği karekteri beni sahiplenmesi bağrına basması vs tam istedigim şeyler :KK43: ama yaşı var işte off yaa cok bunaldim kafayi yiyeceğim kararsizliktan baglanmaktanda korkuyorum amann ne bileyim.iste :'(
Sadece 15 gündür birlikte olduğunzu birinin sizi bağrına basmasına neden izin veriyorsunuz? Sarılıp, kızım diye saçınızı okşaması normal mi?
Ya 38 yaşında bir adamın 21 yaşında bir kıza o gözle bakmasını bile hoş karşılayamam ben. İlla bu ilişki olsun diyorsanız bile, biraz ağırdan alın bari. Emin olun gerçek niyetinden.

Görsel olarak mı çok olgunsunuz siz anlamadım yoksa karakter olarak mı olgunsunuz....??

15 gunde adamida bastan ayaga tanimissin ve asiri uyumlu oldugunu hemen anlamissin hatta niyetinin yatip kalkmak olmadiginida anlamissin cunku oyle olsa zaten ilk gunden hemen soylerdi 15 cooookk dimi.. her avucuna duseni oho bunlami ugrascam ellimi sallasam ellisi dese nasil ekmek cikarsin kendine :KK70: bol sans insallah evlenirsiniz ,boooy boyy cocuklariniz fln olur

21 yaşında bir genç kız, 38 yaşında bir adam. kara kızım diye sevmesine şaşmamak lazım.
maddiyattan daha büyük sıkıntılar olacak gibi görünüyor.
sizin yaşınızdan daha olgun olmanız yeterli değil çünkü sadece olgunlukla 17 yılı silemezsiniz.
şimdi aşk meşk sevgi vs güzel geliyor ki henüz 15 gün olmuş.
oturup düşünmedğiniz çok fazla detay var bence.
ek olarak, paranın gözünüzü boyamasına izin vermeyin.

adamın kızım dediği kadar ya farkı varmış aranızda. sen daha hayatının ilk heyecanlarını yaşıyorsun ama o bunları senle bi kere daha tekrar ediyor bu açıdan bakmak lazım. belki çok iyi birisi olabilir ama ciddi bir yaş farkı var aranızda. o götürdüğü lüks mekanlar falan da senin gözünü boyamak ya da aradaki açığı bi şekilde kapatmak için olabilir. adamın yaşam tarzı da olabilir emin değilim:KK64:

Evet yaş farkı fazlaa ne parasinda ne pulunda gözüm ama şimdiki erkekelr gibi deil eve girip cikarken haber verir haber vermemi ister sahiplenme duygusu cok yuksek simdikiler gibi degil bise sordugumda akıllı fikirler veriyor yanlış yapmayim diye bunlarıda gectim insanin ruhunu oksuyor yani yatiyim kalkiyim olayinada girmedi hic amaa istee yas farkii sorun gibi geliyor banada nasıl anlicam kii bu adamın benimle neden birlikte olmak istedigini elini sallasa ellisi o tipte o iyi niyette yada artik parasi açısından bu arada normalindede biz cok uyumluyuz tamamlıyoruz çoğu seylerde birbirimizi ben akrep o yengeç burcu

ilikşi ne demek bilmemekten kaynaklanıyor işte.
bir kere siz bir bireysiniz sahip çıkma filan çok tatsız bir ifade ortada mı kaldınız da sahip çıkıyor?
bir diğeri eve girerken haber ver çıkarken haber ver. bunlar kesinlikle sevgi göstergesi değil.
son olarak 21 yaşında bir genç kızın şimdikiler gibi değil diyebileceği kadar erkek tanımış veya ilişki yaşamış olmazsınız.
deneyiminiz yok belli, bence deneyimi olanlara güvenin. ağzınızdan dişinizi söker haberiniz olmaz.

15 günde adamın iyi olduğuna nasıl karar verdiniz? Tabi cinsellik muhabbetlerine girmez. Girerse sizi işkillendirir .Sizin yaşınızdaki kızların nelerden etkileneceği biliyor. Feleğin çemberinden geçmiş çünkü.Ne güzel bir yaştasın seninle yaşıt insanlarla neden birlikte olmuyorsun?

Normalde hep burda girer okurum herseyi ama üye olmak nasip olmadi benim bir derdim var bana kurban olayım yardim edin yasim 21 yaşımın insanı değilim ama daha olgunum düşünce karekter açısından benim bir sevgilim var tam istediğim gibi huyu suyu benden beklentileri istekleri beklentilerimi yapması soyut olarak kafalarımiz uyuşuyor beklentilerimiz aynı yani beni benim kara kızım diye seviyor saçlarımı oksuyor sarılıyor 15 gündür beraberiz durumu benden cok cokk iyi fabrikaları cafelerı mağazaları var benim durumum ortada kendi yağında kavrulan bir aileye sahibim.bunada cok şükür ama iste maddi farkımız var bu sizce sorun yaratır mı ileride ? Ne biliyim bazen cok lüks yerlere götürüyor beni cekiniyorum utanıyorum alışkın olmadığım için :KK43: bunlarıda geçtim aramızda tam 17 yaş var ama yan yana el ele olduğumuz da fark yok ben olgun insan sevdigimden amaa ileride ne tür sorunlar çıkar napmalıyım yani lütfen yardım edin akıl verin :KK43:(((
Zenginlik farkı değil de yaş farkınız çok fazla :KK43:

10-15 yil sonra cinsel hayatiniz yerlerde olur..adam simdiden nerdeyse 40 yasinda..
7-8 yasa kadar normal de fark 17 cok ama cok fazla..

Bir arkadaş yazmış bende katılıyorum adamın seninle bir baba gibi ilgilenmesi ve bunun senin hoşuna gitmesi, baba figürüne ihtiyacı olan kişilerde olabiliyor böyle. Tabii senin durumunu bilemiyorum tam olarak gerçek baba kız ilişkinizi vs

Bu nedenle böyle davranmasından hoşlanman senin olgun olduğunu değil aslında ruhunun hala çocuk kaldığını gösteriyor. Düşünce olarak olgun biri olabilirsin, okul iş gibi duygusallıktan uzak alanlarda çok mantıklı kararlar alıyo olabilirsin.

Ama hissettiklerini iyi tart bu adamı sevgili olarak mı seviyor musun yoksa seni ona bağlayan tek şey bir baba gibi koruyup kollaması şefkat göstermesi mi ?

Zenginlik para pul ask olunca arada görünmez ne zaman ki kavgalar baslar iste o zaman sana her laf sokmasi sen neydinki derler.bu kesin ama kesin bi gün olucak bunu iyice aklina bi koy.daha önemli bi sorun var bi kisi senden yasca büyük ok akil uyabilir.lakinnnn unutmaki o senden 20 sene daha yasli duracak her zaman gün gelicek sen daha 30 undayken o prostat olucak belki cinsel sorunlar yasanabilir.sen sinemaya gidellimmi derken o yok dizlerime romatizma vurdu yürüyemem diycek,sakin yanlis anlama olabilir konularini aktarmak istedim.ama senin moralini tavan yapmak isterdim lakinnnn böyle olucagina benziyor.yinede senin hayatin karari sen vericeksin
erkeğin değilde kızın maddi durmunun biraz daha iyi olması sorun yaratır mı?

bence sizin hoşunuza giden aşktan ziyade şefkat duygusu. aynı adam beş parasız olsa bakarmıydınz ,severmiydiniz,
kimseni sizden faydalanmasına izin vermeyin.17 yaş çok büyük bi rakam. ayrıca neden lükx yerlere gidince utanıyorsunuz anlayamadım ! parasız olmak ayıp bir şey değil yeter ki oturup kalmayı,konuşup susabilmeyi,görgüyü kuralı bilsin insan.

X