- 19 Aralık 2007
- 2.061
- 3.386
-
- Konu Sahibi Blackberry36
İnanin alakasi yok.bende hic olmadi.daha yeni bugun basladi ki ben 5+3 deyim suan.gebe oldugumu ogreneli 2 hafta oldu gogus agrim yeni basladi:) sirt agrisi sık idrara cikma ve bas agrisi ve yuze ates vurmasi idi benim belirtilerimNormalde adet öncesi de göğüslerim çok şişmez benim hatta hiç şişmez ağrımaz diyebilirim ama şöyle araştırıyorum sanki hamileliğin ilk belirtisi göğüs ağrısı gibi ve çok merak ediyorum çünkü göğüs ağrısı dışında bütün belirtiler var gibi
Ne güzel sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimİnanin alakasi yok.bende hic olmadi.daha yeni bugun basladi ki ben 5+3 deyim suan.gebe oldugumu ogreneli 2 hafta oldu gogus agrim yeni basladi:) sirt agrisi sık idrara cikma ve bas agrisi ve yuze ates vurmasi idi benim belirtilerim
Ne güzel sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimsiz böyle söyleyince umutlanıyorum bende hafif bel ağrısı yoğun akıntı ve kasık ağrısı var şu anda sadece
Evet benim de var kasık ağrım ayrıca çok dikkat etmesemde yumurtlama gününden sonra adete yakın tarihe kadar akıntım olmazdı kuruydum bu sefer hiç bitmedi aşırı yoğun ve beyazYanlis yazmisim 4+3 deyim. Yani 5. Hafta icindeyim:)
Kasik agrisi bende de coktu.regl olmus gibiydim...
Burada o kadar çok yazı okudum ki hiçbir belirti olmadan hamile kalan kaç kadın varPeki göğüs ağrısı olmaması yine gebe olma ihtimalini gösterir mi çünkü hiç yok bende
Umarım onlardan biri de ben olurumBurada o kadar çok yazı okudum ki hiçbir belirti olmadan hamile kalan kaç kadın var
Vardır bence yaa herkesin belirtisi farkliHiç göğüs ağrısı yaşamadan hamile olan yok sanırım ya
Bendeki belirtilerde göğüslerde dolgunluk ve kahverengi bölgede minik kabarcıklar,Umarım onlardan biri de ben olurum
Maşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsunBendeki belirtilerde göğüslerde dolgunluk ve kahverengi bölgede minik kabarcıklar,
bacak ağrısı,
adet olacakmış gibi kısa süren ağrılar ve
bembeyaz akıntı vardı.
Allah razı olsun canım, herkeste olacak diye bi şart yok zaten :) şuan eskisi gibi göğüs belirtisi yok diyebilirim hattaMaşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsungöğüs ağrısı dolgunluğu dışında hepsi var bende de bi yanım evet diyor bi yanım hayır tek şart göğüsler diyor
Evet herkeste olmazmış bir de beni ümitlendiren şey adet öncesi de hiç göğüs ağrım olmaması hamilelikle adet belirtileri de benzermiş ya o yüzden beklemedeyimAllah razı olsun canım, herkeste olacak diye bi şart yok zaten :) şuan eskisi gibi göğüs belirtisi yok diyebilirim hatta
Acikcasi guvenlimi bilemiyorum.her markada arada hatali uretim olabiliyor.farkli markalarla da deneyin garanti olmasi acisindan.ben oyle yapmistim:)Hanımlar freely marka testle afedersiniz ilk idrarla olmayan bi test yaptım 5 dk içinde çıkan sonuç bu reglime henüz 5 6 gün var bu marka test güvenilir mi var mı
Aynı markadan iki tane yaptım ikisi de aynı sonucu verdi aslına bakarsanız dün predictor erken gebelik testi yapmıştım iki dakika içinde gözle zor görülen ince bi çizgi çıkmıştıAcikcasi guvenlimi bilemiyorum.her markada arada hatali uretim olabiliyor.farkli markalarla da deneyin garanti olmasi acisindan.ben oyle yapmistim:)
O halde hayirli olsun diyelim:) bebis geliyor insallah.yarin tekrarlayin koyulasacaktir giderek.Aynı markadan iki tane yaptım ikisi de aynı sonucu verdi aslına bakarsanız dün predictor erken gebelik testi yapmıştım iki dakika içinde gözle zor görülen ince bi çizgi çıkmıştı
Yaa çok teşekkür ederim o kadar mutluyum ki şu anO halde hayirli olsun diyelim:) bebis geliyor insallah.yarin tekrarlayin koyulasacaktir giderek.
Benimde oyle baslamisti.cook silik cizgilerle cok erken ogrenmistim.2 gun sonra daha net cizgiler goreceksiniz..mYaa çok teşekkür ederim o kadar mutluyum ki şu ano kadar test yaptım pozitif göremeyince üzüldüm şimdi iki çizgi görüyorum yine de emin olamıyorum
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah sizde sağ salim kucağınıza alır mutlu sağlıklı büyütürsünüzBenimde oyle baslamisti.cook silik cizgilerle cok erken ogrenmistim.2 gun sonra daha net cizgiler goreceksiniz..m