Hanımlar sizce hamile olabilir miyim ?

Onu hiç kullanmadım laboquick kullanıyorum, nasip diyorum sadece artık beklentiye girince psikolojik olarak çok yoruluyor insan.

Kimyasalda olsa kan testinde çıkardı diye düşünüyorum hangi marka test kullanmıştın
Artimed biri diğeri ovula marka gebelik yok azönce yakındaki hastaneye randevu aldım doktora muayene oldum baktı birşey yok dedi ultrasonda sadece pcos görünüyor bunun yüzünden adet öncesi lekelenme yaşıyorum adetin başalayacaktır dedi konuştuk bayağı Hsg çektiricem tüplerde varsa bi sıkıntı olmayabilirmiş gebelik eşimden de sperm testi istedi şu film çektirme beni biraz gerdi adetim azalmaya yakın gidicem inşallah

Geç döllenme olabilir daha beta hcg artmamistir büyük ihtimal. Bende de böyle olmuştu hamileydim :) umarım hamilesindir bence yüzde 82

Sonucunuz ne oldu acaba? 2. Çizgi çok belli görünüyor çünkü , umarım hamişsinizdir

Merhaba, konu belki başka ama testim pozitif çıktı ama istemiyorum çocuk falan , hiçbir belirti yok ve çocuk istemiyorduk nasıl oldu anlamadık tahmini geçen ayki adetimin sonunda oldu ama daha önce aylarca denedik olmamıştı. Adetim yeni bitmişken nasıl oluverdi anlamadım . Daha hastaneye gitmedim yalancı gebelik olabilir mi 5 gün gecikti adetim

merhaba sevgili hanımlar bu yerleşme ağrısını yaşayıp tarifleyebilecek birileri var mı ? süresi şiddeti yoğunluğu vs vs

merhaba sevgili hanımlar bu yerleşme ağrısını yaşayıp tarifleyebilecek birileri var mı ? süresi şiddeti yoğunluğu vs vs
İnanılmaz sag kasik agrisi batma goguslerde hassasiyet ve şişkinlik halsizlik uyku haki şu 13 haftalik hamileyim 3 gebeligim biri sağ biri ölü dogjm ikisinde hiç bir belirti yoktu ama bu jnanilmaz belli etti ilişkiden 4 gün sonra başladı kasik agrisi ve adet günümde test yaptım pozitif yi kanda 197

İnanılmaz sag kasik agrisi batma goguslerde hassasiyet ve şişkinlik halsizlik uyku haki şu 13 haftalik hamileyim 3 gebeligim biri sağ biri ölü dogjm ikisinde hiç bir belirti yoktu ama bu jnanilmaz belli etti ilişkiden 4 gün sonra başladı kasik agrisi ve adet günümde test yaptım pozitif yi kanda 19
Adete kaç gün kala idrar test ii yapsam kesin sonuç alırım bilgis olan var mı
Eger tuttuysq aynı adet gunu bile çıkar idrarda

var bence bnmde öyle idi melegim hissettirmiştş tuttu ise banada dua eder misiniz benimde bebegim 4 ay önce öldü karnımda 3 aylık olacaktı 8+3 de kalbinin durdunu ögrendşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…