Hanımlar sizce hamile olabilir miyim ?

Hadi inşallah vardır güzel haberler alınırsınız Çizgi görünüyor gibi silikte olsa sabah aile hekimine randevu alın kan verin adetiniz geçti mi acaba

Hadi inşallah vardır güzel haberler alınırsınız Çizgi görünüyor gibi silikte olsa sabah aile hekimine randevu alın kan verin adetiniz geçti mi acaba
Hayır henüz adetime 2 3 gün kaldı kafamı karıştıran şey şu testlerin bi belirgin çizgi bi negatif olması üstelik aynı marka testler Yani 2 gün önce yaptığım iki aynı marka test biri silik çizgi varken diğerinde hiç olmaması bugün de başka ama aynı marka iki testte de aynı şeyin olması

C life Macununu ben de duydum işe yarıyor mu gerçekten
Bide hamile misiniz acaba7 sayfanın hepsini okuyamadim

Kızlar selam konuşmalarınızı okuyorum gülüyorum bazen üzülüyorum yoğun çalıştığımdan aranıza katılamıyorum hepinizii öpüyorum bugün bel ağırlıklı olmak üzere sırt ağrım var yüzümde de minik sivilceler 3 adet çıktı hiç çıkmaz reglden önce anca onada 11 gün var ovülasyon yapmadım ama uygulamaya göre pikten sonraki 6. Günüm dün 1-2 damla akıntım vardı bugün yok bi de kendimi yorgun hissediyorum okul açıldı yoruldum ama 11de uyumuşum sabah 7 ye kadar şimdide ayaklarımı ısıtamıyorumm üşüme geliyor geceleri ve şuan bu belirtiler nedendir acabaa beklediğim şeyden olabilir mii ne dersiniz kıymetli yorumlarınızı bekliyorjm

Aynı yazdıklarımızı yaşıyorum resmen ben saldım artık

Geçen ay yaşadım testler pozitif ilk yaptığımda sonra negatif kan verdim negatif adet oldum ama simsiyah bekleyin bakalım o günler de geçmez bilirim en azından adetiniz geçerse kan verin

Aynı yazdıklarımızı yaşıyorum resmen ben saldım artık
Bende çok sallamıyorum zaten yoğun tempoda yaşıyorum ama kendimi dinliyorum yinede ister istemez temkinli davranıyorum (bir yere uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum) geçen ay kimyasal geçirdim birde ama onda yoğun sağ kasık ağrım oldu tatildeydik 8 saat yol falan gittik gezdik falan yoruldum sanırım ama bu ağrı öyle bi ağrı değil iğne batması gibi ? Siz nasıl belirtiler yaşıyorsunuz

Bu ay 2 kere adet oldum hsg çekildim ona bağlıyorum erken adetimi getirdi adet oldum bitti ama kasıklarımda batmalar var çok farklı özellikle çok sessiz olduğu zaman ortam daha net hissediyorum veya o an işim yoksa falan hissediyorum adetim biteli 1 hafta oluyor hatta geçiyor ama mide ağrısı yanma bulantılarım oldu baş dönmelerim oldu anlık gelip giden sabah yataktan kalktığımda o kadar yavaş kalkmama rağmen başım dönüyordu ama bugün yok bende üstüne görmeden falan şüphe ettim ama sonuçlar negatif bilemiyorum adet görüp hamile kalanlarda var ve adet olmadan önce ilişkilerim oldu bi ihtimal dedim afedersiniz kabız oldum 4 gün falan sürdü ve en az 2 litre su içiyorum kasıkta ağrım var doluluk hissi iğne batarmış gibi garip şeyler oluyor yumurta büyürken olur mu hiç batma falan biliyor musunuz

Maalesef canım bilmiyorum hiç ama kabızlkk bende de oldu su içmeme rağmen.. deli gibi susuyorumda mesela böyle entresan ağrılarımda bıçak saplanması gibi oluyor çok değil ama geçiyor sonra

Geçen ay yaşadım testler pozitif ilk yaptığımda sonra negatif kan verdim negatif adet oldum ama simsiyah bekleyin bakalım o günler de geçmez bilirim en azından adetiniz geçerse kan verin
Ya beklenen adet tarihim benim de sizinle aynı gibi uygulama bugün gösteriyor ama 28-31 arası oluyorum. Bende pazartesi erken gebelik testi yaptım negatif. En iyisi günün geçmesini bekleyip tekrar yapmak olacak bence ya. Siz de öyle yapın ben olmazsam eğer sabredip haftaya bugün yapacağım. İnş olmayız

Sabretmek o kadar zor ki yani resmen afedersiniz test yapmadan lavaboya gitmez oldum bende bugün yada yarın olmam gerekiyor bakalım sonuç ne olacak normalde regl öncesi lekelenme yaşarım henüz yok inşallah sizde istediğiniz sonucu alırsınız ve mutluluğunuz daim olur

Of evet ya. Sürekli zaman geçsin de gecikeyim de test yapayım diye bekliyorum. Ya açıkçası kendi kendimize yapmıyoruz galiba ya regl olacağım ama hiç bir regl belirtisi de yok anlamadım. Negatif görmemek için test yapmıyorum ben

sizin diğer gönderilerinizi de okudum. Bence siz hamilesiniz, içime öyle doğdu. inş güzel sonuçlar alırız mutlaka yazın

Burada okuduğum kadarıyla hiç bir belirtiye takılmamak gerekiyor sadece adetin geçmesini beklemek lazım ama biraz daha sabır 2 3 gün sonra testi tekrarla bakalım regl olana kadar her zaman bi umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…