- 24 Temmuz 2023
- 24
- 3
- 22
-
- Konu Sahibi Blackberry36
üzülme gı benim olup ölmesi daha kötğ ceseti bile vermşyolar ultrasında vücudunu gördüm ölü bedeni ile 18 beni korumus zehirlenmeyim diye olupta ölmesinden iyi bende kaç kere test test bi ay umursama o ay tutar bende öyle olmuştuAdet oldum bitti bile negatif sonuç
Bakabilir misiniz
Test dağılmış bence tekrarlayın
Evet canim net cikmis hayırlı olsun belirtileri varmiydi ve yumurtlama takibi yapiyormuydunEki Görüntüle 3293047 Kızlar sizce hamile miyim ?
Hayır canım bi belirtim yoktu takip de etmiyorum bu ay umudum yokken beklemiyorken adetime 3 gün kala gün içindeki lavabo ihtiyacım doğrultusunda öylesine yaptım sabah yapma fırsatım olmadığı için ve hemen belirdi ama var mı yok mu henüz bilmiyorum kan vermedim ve yeniden test yapmadım bugün de adet günümdü fakat adet olmadım sadece bel ağrım varEvet canim net cikmis hayırlı olsun belirtileri varmiydi ve yumurtlama takibi yapiyormuydun
İhtimal olabilir canım adetini beklemekten başka yolu yok ya da erken gebelik testi alabilirsin ama tavsiyem alma bekle derimHanımlar bişey sormak istiyorum yumurtlama günüm 1 hafta geçti takvimle takip ediyorum regl dönemlerimde düzenlidir 27 günde bir olurum yumurtlama günümün ertesi günü 3 gün süren bel ağrısı oldu iki gündür de çok yoğun afedersiniz peynir kıvamında beyaz kokusuz akıntım var ara sıra kasıklarımda ağrı var belirti aramak için henüz erken elbette ama sizce ihtimal var mıdır
Peki göğüs ağrısı olmaması yine gebe olma ihtimalini gösterir mi çünkü hiç yok bendeİhtimal olabilir canım adetini beklemekten başka yolu yok ya da erken gebelik testi alabilirsin ama tavsiyem alma bekle derim
Bende bunu merak ediyorumPeki göğüs ağrısı olmaması yine gebe olma ihtimalini gösterir mi çünkü hiç yok bende
Normalde adet öncesi de göğüslerim çok şişmez benim hatta hiç şişmez ağrımaz diyebilirim ama şöyle araştırıyorum sanki hamileliğin ilk belirtisi göğüs ağrısı gibi ve çok merak ediyorum çünkü göğüs ağrısı dışında bütün belirtiler var gibiBende bunu merak ediyorum
Benimde birkac gun onceye kadar ağrıyordu ama iki gundur yok ağrı yani regl xamanlarida değişkenlik gösterir bazen ağrır bazen agrimaz bilmiyorum bu durum herkeste farklı sanirsamNormalde adet öncesi de göğüslerim çok şişmez benim hatta hiç şişmez ağrımaz diyebilirim ama şöyle araştırıyorum sanki hamileliğin ilk belirtisi göğüs ağrısı gibi ve çok merak ediyorum çünkü göğüs ağrısı dışında bütün belirtiler var gibi
Beklemek kadar can sıkıcı bişey yok unutayım biraz daha zaman geçsin diyorum yine kendimi burda buluyorumBenimde birkac gun onceye kadar ağrıyordu ama iki gundur yok ağrı yani regl xamanlarida değişkenlik gösterir bazen ağrır bazen agrimaz bilmiyorum bu durum herkeste farklı sanirsam
BendeeeeBeklemek kadar can sıkıcı bişey yok unutayım biraz daha zaman geçsin diyorum yine kendimi burda buluyorumRabbim isteyen herkese nasip etsin en sağlıklı şekilde
Hiç göğüs ağrısı yaşamadan hamile olan yok sanırım yaBendeeee