Hanımlar sizce hamile olabilir miyim ?

A637384E-77FE-4C81-8684-24CF2A2F9A7D.jpeg

Kızlar merhabaa ! Bu ay yumurtlama günlerimi baz alarak korunmasız ilişki yaşadım.Şuan adetime 3 gün var. 12-13 gün önceden göğüs agrım başladı ilginç olan sızlama şeklinde değil donuk bir ağrı her ikisinde de özellikle koltuk altına dogru alt bölgeler arada cok hafif göğüs ucumda acıma oluyor sabahları yatakdan kalkarken göğüslerimi tutarak kalkıyorum o derece bi ağrı 😵‍💫 bir de sağ yumurtalığımda ara ara baskı oluyor agrı şeklinde sancı yok hiç normalde olurdu adetıme yakın arada vajınama da agrı vuruyor ve halsizlikden mahvoldum aksamlaru biraz kendime geliyorum ama gündüzleri takatim yok hiç . Böyle bir durum yaşayan var mı hamileliğinde ? Acaba ben de hamilemiyimdir ? Kusurabakmayın yazıyı uzun tutmak zorunda kaldım .Şimdiden teşekkür ederim 🌸

Evet canim net cikmis hayırlı olsun belirtileri varmiydi ve yumurtlama takibi yapiyormuydun
Hayır canım bi belirtim yoktu takip de etmiyorum bu ay umudum yokken beklemiyorken adetime 3 gün kala gün içindeki lavabo ihtiyacım doğrultusunda öylesine yaptım sabah yapma fırsatım olmadığı için ve hemen belirdi ama var mı yok mu henüz bilmiyorum kan vermedim ve yeniden test yapmadım bugün de adet günümdü fakat adet olmadım sadece bel ağrım var

Hanımlar bişey sormak istiyorum yumurtlama günüm 1 hafta geçti takvimle takip ediyorum regl dönemlerimde düzenlidir 27 günde bir olurum yumurtlama günümün ertesi günü 3 gün süren bel ağrısı oldu iki gündür de çok yoğun afedersiniz peynir kıvamında beyaz kokusuz akıntım var ara sıra kasıklarımda ağrı var belirti aramak için henüz erken elbette ama sizce ihtimal var mıdır

Hamileliğin ilk belirtisi olarak göğüs ağrısı baz alınıyor araştırdığım kadarıyla ama bende hiç yok göğüs ağrısı sadece bitmeyen beyaz akıntı ve bazen sağ bazen sol kasık ağrısı var o kadar

Hanımlar bişey sormak istiyorum yumurtlama günüm 1 hafta geçti takvimle takip ediyorum regl dönemlerimde düzenlidir 27 günde bir olurum yumurtlama günümün ertesi günü 3 gün süren bel ağrısı oldu iki gündür de çok yoğun afedersiniz peynir kıvamında beyaz kokusuz akıntım var ara sıra kasıklarımda ağrı var belirti aramak için henüz erken elbette ama sizce ihtimal var mıdır
İhtimal olabilir canım adetini beklemekten başka yolu yok ya da erken gebelik testi alabilirsin ama tavsiyem alma bekle derim

Kızlar adetime 6 gün var sizce tekrar mı yumurtladım? Dün pik olunca hamilelik diye düşünmüştüm

Eklentiler

• IMG_20230830_175756.jpg
    IMG_20230830_175756.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 425
Bende bunu merak ediyorum
Normalde adet öncesi de göğüslerim çok şişmez benim hatta hiç şişmez ağrımaz diyebilirim ama şöyle araştırıyorum sanki hamileliğin ilk belirtisi göğüs ağrısı gibi ve çok merak ediyorum çünkü göğüs ağrısı dışında bütün belirtiler var gibi

Normalde adet öncesi de göğüslerim çok şişmez benim hatta hiç şişmez ağrımaz diyebilirim ama şöyle araştırıyorum sanki hamileliğin ilk belirtisi göğüs ağrısı gibi ve çok merak ediyorum çünkü göğüs ağrısı dışında bütün belirtiler var gibi
Benimde birkac gun onceye kadar ağrıyordu ama iki gundur yok ağrı yani regl xamanlarida değişkenlik gösterir bazen ağrır bazen agrimaz bilmiyorum bu durum herkeste farklı sanirsam

Benimde birkac gun onceye kadar ağrıyordu ama iki gundur yok ağrı yani regl xamanlarida değişkenlik gösterir bazen ağrır bazen agrimaz bilmiyorum bu durum herkeste farklı sanirsam
Beklemek kadar can sıkıcı bişey yok unutayım biraz daha zaman geçsin diyorum yine kendimi burda buluyorum 🙈 Rabbim isteyen herkese nasip etsin en sağlıklı şekilde

X