Hanımlar sizce hamile olabilir miyim ?

Ben gordum o 2.cizgiyi. Bence var birseyler, kan testi yaptirin siz :)

inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişiniz keşke benim eşimde doktor olsaydı doktora gitmekten sıkıldım ama gitmeden de olmuyor geçen ay ovulasyon da gördüm pik ama adet oldum sonra bakalım nasip, doktora gittim enfeksiyon yokmuş smear de vermiştim onda da bir sorun çıkmadı bekliyorum şimdilik

Sormayın valla doktor fobisi olacak bende yatak döşek hasta da olsam gitmeyen biriyim nasıl olacak bilmiyorum.Ne güzel piki görüyorsunuz sevinmelisiniz en azından bi umudunuz oluyor inanıyorum inşallah olacak gebe kalmak için bu yolda yıpranan anne ve anne adaylarına çok dua ediyorum insan başına gelince anlıyormuş ya herşeyi Allah sabrınıda versin hepimize

Moralini bozma bence canım vardır bunda da bir hayır ek vitamin takviyesi falan alıyor musun? Doktor bana inofolic combi hp ilacını vermişti ondan sonra pcos başlangıcım düzelmişti
5 aydır ben Folic asit kullanıyorum ilk normal folik asit kullanmıştım pcosa çok bi faydası oldu olmadı bilmiyorum araştırdım pcos için olan folik asitler aldım gynopol kullandım 2 ay sonra seninde kullandığını geçen aydan beri kullanıyorum bitti yine sipariş ettim aynısından çok etkisi oldu bana aynı zamanda yağsız kuruyemiş tüketiyoruz eşimle hem ona hem bana macunlar aldık eşime aktardan karışım yaptırmıştık bi kavanozu bitirdi 65 kilodan 1 ayda 61 e düştüm sağlıklı beslenmeyle bu sabah tartıldım 61 i gördüm kan testim bu arada 0.2 çıktı ama benim regl gelmedi dün kesildi o lekelenmeler 9 da iş yerine geldim çok hızlı hareket etmiyorum halen olur diye bi anda tansiyonum düştü kahvaltımı da yapmıştım başım döndü dün belimin ağrısından uyuyamadım eşime dedim masaj yapar mısın hiç iyi değilim en son ağrıyla uyuyakalmışım testler yarım silik çıkıyor kan negatif benim kafam çok karışık belkide üzüldüğüm için tansiyonum düştü hiç iyi hissedemiyorum açıkcası kendimi

Regl gibi değil yaşadığım şeyler dizlerim ağrırdı ağrımıyor miğren başlangıcı var başım tutardı baş ağrım yok sivilceler çıkar yağlı bi cildim var ve yaz ayındayız kesin sivilcelenirdim bi tane bile çıkmadı göğüs hassasiyeti var karıncalanma gibi devam ediyor kasık ağrım hafifledi cildim genelde soluktur yorgun dururum ama hiç solgunluk yok parlak duruyor 5-6 gün falan önce afedersiniz gaz çok oluyordu o da kesildi

benimde başlangıçta pembe olan sonra kahverengiye dönen hafif lekelenmelerim var doktora gittim ultrasonda bakmadı ama olabilir dedi smear ve kan tahlilinde bir sorun yok dedi vücudumda neler oluyor anlamıyorum

Stresten bile olabilir bu şekilde ağrıların bir jinekoloğa gözük istersen hiç değilse ne olduğunu bilirsin kafanda soru işaretleri kalmaz
Önümüzdeki hafta adet olmazsam gidicem olursam da 3.gün gidip hormon testi vereyim hep normal çıkıyor ama belki değerler değişti

benimde başlangıçta pembe olan sonra kahverengiye dönen hafif lekelenmelerim var doktora gittim ultrasonda bakmadı ama olabilir dedi smear ve kan tahlilinde bir sorun yok dedi vücudumda neler oluyor anlamıyorum
Kaçgündür lekelenmeleriniz var koyu kahve mi açık kahve gibi mi

Canım yumurtlama gününü takip etmen lazım senin ki uzun sürüyormuş bunun için testler var yumurtlama gününü bulamazsan hamile kalamazsin bende yumurtlama gününu takip ederek hamile kaldım inşallah sende istediğine kavuşursun

Yumurtlama günümü testlerde görmüyorum pcos olanlarda dalgalanma oluyormuş lh artıyor gibi görünüyor ama yumurtlama olmuyor ben 5 ay denedim de göremedim bir türlü drlar 1 sene deneyin olmazsa ilaç vericez dedi 1 senelik evliyim ama 1 senedir denemiyoruz o beni daha kötü bir psikolojiye soktu 35. Güne kadar yaptığım oldu yinede görmedim o yüzden test yapmıyorum artık olacaksa test falan hak getire belki vakti saati değildir bekliycem

Instagramda doktor mfk var onu takip ediyor musun çok yararlı bilgiler veriyor

Bir de 40 gün gördüğüm için bu süreyi düşürmemiz gerekiyor demişti dr bunun içinde bana folic asit verdi 2 aydır düşüşte erken geliyor 30-35 gün civarı bi kimyasalım var bu arada ben onu yazmamıştım bütün t
Instagramda doktor mfk var onu takip ediyor musun çok yararlı bilgiler veriyor
Evet takip ediyorum

Bugün 3 .gün ama ilişki sırasında pembe leke gibi geldi dün de kahverengi gelmeye başladı gün içerisinde ara ara geliyor sağ kasığım ara sıra ağrıyor bu ay ovulasyon testinde yumurtlama göremedim gebelikle ilgilide değildir gibi geliyor

Adetimiz sökülmek için uğraşıyor bizi de strese sokuyor sökülse tamam adet olduk diycez de o da yok beklemek yorucu bazı kadınlar çok şanslı adetim hiç şaşmaz diyenler yumurtlamasının hangi gün olacağını iyi bilenler biz neden böyleyiz bi hamile kalmayı beceremedik
Bir gebenin günlüğü var o testlerden kullandınız mı hiç ben onda hiç göremedim yumurtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…