Hanımlar sizce hamile olabilir miyim ?

c life macunun bir faydasını gordunuzmu

Herkese merhaba 18 temmuzda birlikteliğim oldu 23 24 25 temmuzda ara kanama tarzında kanamam oldu biraz kasık ağrısı da vardı bugün hiçbiri olmadı sadece biraz halsizlik var 23 ünden itibaren 4 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı hamile miyim acaba olmak istemiyorum ama bu kanamalar yerleşme kanaması olabilir mi 25 temmuzda kanamayla birlikte ufacık parçada geldi regl olmama tam 1 hafta var Normalde de böyle reglden 1 hafta önde ara kanamam başlıyordu

Herkese merhaba 18 temmuzda birlikteliğim oldu 23 24 25 temmuzda ara kanama tarzında kanamam oldu biraz kasık ağrısı da vardı bugün hiçbiri olmadı sadece biraz halsizlik var 23 ünden itibaren 4 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı hamile miyim acaba olmak istemiyorum ama bu kanamalar yerleşme kanaması olabilir mi 25 temmuzda kanamayla birlikte ufacık parçada geldi regl olmama tam 1 hafta var

Canım çizgi bana olmadı gerektiği yerde gibi gelmedi. Başka test varsa elinde onu da yapsana. C ve çizgisi çok yakın çıkmış ilk defa böyle görüyorum.

Merhaba ben buraya yeni üye oldum bişey danışıcam sizlere benim adetim 7 gün gecikti 6. Günü test yaptım silik bi çizgi vardı ama 7. Günden sonra adet oldum normalde 8 gün sürer adetim ama bu sefer 4. Günde damla damla geliyo bi kahve bi kırmızı geliyor ilk defa böyle yaşadım sizce neden böyle oldu hamilemiyim?

Eklentiler

• IMG_20240804_160753.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 24
Pazartesi kan verin daha net sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…