birinin derdini okuyup cevaplamağüçün üye oldumDikkat ettim de yeni üyesiniz. Bunu yazmak için üye olmadınız umarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birinin derdini okuyup cevaplamağüçün üye oldumDikkat ettim de yeni üyesiniz. Bunu yazmak için üye olmadınız umarım.
güldüm beybiOtomatik düzeltmesi olan üyeleri boşa, tazminat davası aç, donuna kadar al.
Ahahaha o da var di mi. Kadın hasta mı eşiniz demiş yok hasta değil çok şükür teraviye gitti demiş. Ahahaha yaaaa yardın gece gece :))))bu otomatik düzeltmeler insanın kocasını hamile bile yapıyor gördün mü? ben boşuna kızmıyorum.
teravih yerine tedavi olan bir kocamız daha var unutma.
böyle daha geniş kitlelere ulaştımDeğişik .....
Sürekli yazim yanlışı yapanlari yorumlarinda uyaranlara alıştık.Ama bunun için konu açmak.........enteresan.
virgülün sorun değil de kelime komple yanlış olunca dayanamıyorum napiim
İçerik silemiyoruz, konuyu daha uygun bir bölüme taşıdım, şimdi istediğiniz kadar evlenebilirsiniz yalnız konuları ya da üyeleri hedef almazsanız sevinirim, insanlar incinmesin, ayrıca tartışma çıkabilir konulara buradan dalarsanız.bi oku gül eğlen sonra silersin apla
Bak şimdi oldu mu bu nasıl bir yazım?birinin derdini okuyup cevaplamağüçün üye oldum
Evet yiğidi öldür hakkini yeme demişler....böyle daha geniş kitlelere ulaştım
niye evleneyim ben evliyim zaten..İçerik silemiyoruz, konuyu daha uygun bir bölüme taşıdım, şimdi istediğiniz kadar evlenebilirsiniz yalnız konuları ya da üyeleri hedef almazsanız sevinirim, insanlar incinmesin, ayrıca tartışma çıkabilir konulara buradan dalarsanız.
bak ya admin ablamla dalga geçiyor yazım hatası işte. ...hem ayrıca sen uyu la yorma kendininiye evleneyim ben evliyim zaten..
ahh ahh derdim büyük..
Nikah tazeleyin o zamanniye evleneyim ben evliyim zaten..
ahh ahh derdim büyük..
Ay yorumlarda birsey okudum. Kocam 4aylik hamile diye. Ona gulmekten sana ne yazicami unuttum :)))) Allah'im ya.öyle deme. geçip gidelim diye yazmıyor o kadıncağızlar. bir teselli bir öğüt bekliyorlar.. ve ben de burdayım işte..
osmanlı türkçesi okumaktan öBak şimdi oldu mu bu nasıl bir yazım?
Konu başlıkları hatalı olursa bildirim yapın düzeltiyoruz, insanlar hızla yazarken dikkat edemeyebiliyor, bilinçli yapılan yazım yanlışları müstesna.
sahur vakti uyumuyorum. sahurumu yapıyorum. sağolsun kayınvalidem hazırlıyor. bizi çağırıyor. Allah'ım ne kadar doğru yazıyorum ya hu..bak ya admin ablamla dalga geçiyor yazım hatası işte. ...hem ayrıca sen uyu la yorma kendini
Hala gülüyorum bu yoruma :) gece geceYahu kadın orda kocam 4 aylık hamile yazmış. Sen bizim otomatik duzeltmemize mı taktın. Aşkolsun![]()
başlığı var onun. haklı mıymışım?Ay yorumlarda birsey okudum. Kocam 4aylik hamile diye. Ona gulmekten sana ne yazicami unuttum :)))) Allah'im ya.
ben de dedim ki kadın otomatik düzeltmeyle kocasını hamile bırakmış. daha neler olur nelerHala gülüyorum bu yoruma :) gece gece![]()
Ay kikir kikir gülüyorum halabaşlığı var onun. haklı mıymışım?
sahur vakti uyumuyorum. sahurumu yapıyorum. sağolsun kayınvalidem hazırlıyor. bizi çağırıyor. Allah'ım ne kadar doğru yazıyorum ya hu..[/QUOTE Maşallah sübhanallah ne şanslısın sahur için uğraşmıyorsun kayinvalidecegin hazırlıyor ve yine bir maşallahı hakettin doğru yazdığın için![]()
Şakasına şeyettik kızmasın kimse yahu kendi kendimizle dalga geçiyoruz. :)))Bak şimdi oldu mu bu nasıl bir yazım?
Konu başlıkları hatalı olursa bildirim yapın düzeltiyoruz, insanlar hızla yazarken dikkat edemeyebiliyor, bilinçli yapılan yazım yanlışları müstesna.