Hanimlar haksiz mıyım sizce

Siz bosverin kendinizi strese sokmamaya calisin erken falan dogurursunuz Allah gostermesin buyukleri yerlestirin gucunuzun yetmiceklerini sonra yavas yavas yanliz basiniza halledersiniz sakince

Haklısınız.. Keşke kimseyi çağırmadan bir yardımcı bulsaydınız yaa.. Ayrıca biran önce hastane çantasını hazırlayın çok geç kalmışsınız bence..

hak verdım haklısın tabiki. Hamıle olmasan da haklısın.. Gıtsın evde yatsın cok mu uzak ıcımden gecenı yazmıssın..
Valla damat sevgısı gibi gelın sevgısi gormedım agızlarına beslenıyo... ben ayak altında ınsan sevmem. rahatsız oldugum bı durum olustugunda soylerım.. Yeırnde olsam kardesıme de mumkunse gelme sen sagol ufak cocugun var harab olmayın bız yavastan hallederız zaten oturcak kalkcak yer yok derdım. Yerlesınce gelırsın bı caya falan derdım. Boyle kendım kendımı yemem sımdı bıle cok sıcak ıs yaparken esım ayak altında olsun bıle ıstemıyorum adamcagız kacıyo. Bı de hamıle karnın burnundayken dusunemıyorum..

Cok haklisiniz. Dicek bisey bulamadim. Bi kisi de durup bu kiz hamile dogumu yakin demiyor mu? Onlarin ailevi sorunlari var diye size gelip uyumasi yok cocugu o eve o halinizle birakabilmeleri. Ben cildirdim burda

Haklısınız kesinlikle.. damata sinir oldum valla.
Benim ablamda bir gün annemin evini temizlerken çocuğunu getirip uyuttu. Sonra da süpürgeyi çalıştırmayın dedi. Kaldık öyle. Oysa cagirmamistik yardıma küçük çocuğu var diye. Eşi de evdeydi o gün, normalde gece gündüz bakar cocuga. O günkü sinirim geri geldi konunuzu okuyunca. İyi niyetle yapılmış bile olsa insan iş zamanı ayak altında dolaşan birilerini istemiyor..

Aynı durumu yaşamışız aslında. Doğum olsa hastane çantam yok. Ben kimlerle uğraşıyorum. Biz de o gün cocuk uyudu tamam uyur cocuk. Babası da uyudu. Ses yapmayalım diye oturduk kalkmalarini bekliyoruz. Cocugu götürürsün bi odaya ama damat salonda uyudu mutfak salon bir. Mutfak öyle kaldı. Horluyor bir de sinir olmamak elde degil

Cok haklisiniz. Dicek bisey bulamadim. Bi kisi de durup bu kiz hamile dogumu yakin demiyor mu? Onlarin ailevi sorunlari var diye size gelip uyumasi yok cocugu o eve o halinizle birakabilmeleri. Ben cildirdim burda
Ben de çıldırdım ama beni anlayan yok. Sanırım doğursaydim o an anlayacaklardi hamileyim karnım burnumda diye

Dedim sen gelme çalışıyorsun gerek yok biz yapıyoruz falan dedim ama geldi 1 saat sonra da damat ve yeğenim geldi

Çocuğa kıyamadım ama damat uyusa kesin uyandırirdım ses falan yapıp. Dusuncesizlik yaptıkları..
Alışveriş tamamsa çanta 1 saatlik iş merak etmeyin. Ben Perşembe gideceğim doğuma, bugün hazırladım daha

Hamile kadına böyle laf söyleyen terbiyesiz insanlardan nefret ediyorum..

Uyumaya gelmiş resmen. Madem uyuyacak evinde uyusun ama yok çocuğa bakan varken uyumak daha cazip geldi demekki. Valla ben olsam vura vura iş yapar o uykuyu haram ederdim iyi sabırlıymışsınız. Sonuna kadar haklısınız. Sinirlenip son haftaları zehir etmeyin. Herkesi yollayın azar azar,dinlenerek eşinle yapın.

2 tane çocuğum var, iş ile ilgili yardıma gideceğim yere öncelikle sorarım. Zaten birçoğu çocukla zor olur gelme der. Çocukla gidilen destek, köstek olur çünkü. En baştan bu düşünülüp gidilmemesi gerekir. Yemek yapar götürür bak bu güzel bir yardım olur iş yapana.

Aynen cocuga bakılıyor nası olsa o da uyuyor koltukta ben ayaklarımı uzatmak istiyorum ara ara dinlenmek istiyorum . Artık sinir olduğumu annem anladı.diyor bana sen git yatağında uzan. Kendi evimde damat rahat etsin yeter ki. Gece uyumamis ya

Bu da bana ders oldu

İşte şimdi cocugu istemiyo oldum ve kendi dogmayan çocuğumla hemen vuruldum. Yorum yapmıyorum
Bence sadece alınganlık yapıyorsunuz ben sizi kirmak icin birsey soylemedim. Suan hormonların etkisiyle empati yapamadığınızi düşünüyorum. Bir ihtimalde ben farklı düşünüyorumdur cunku cogunluk benim zittim düşünmüş. Dogum yaptığınızda anlarsınız kismi dogmayan çocuğunuzla vurmak icin degildi. Istesenizde istemesenizde yaşayacaksınız,misafirliğe gidecek olucaksiniz insanlar rahatsız olucak yada olur diye dusuneceksiniz, yatılı gideceksiniz sigamaycaksiniz bir daha asla diyeceksiniz, cocugun herseyi eleştirilir malesef hakki olanda yapiyor olmayanda.
Sadece şunu diyorum size kardeşiniz size yardım etmek istemiş kas yaparken göz cikarsa bile. Sadece bunu iyi niyetli yapmaya çalıştıklarını görün dedim.
Siz hamileyim diye mi böyle düşünüyorum dediniz, ben sadece fikrimi söyledim hamile birini üzmek, isteyecegim en son şeylerden biri.Üzdüysem kusura bakmayın.

Haklisiniz bende bu konuda farklı düşünmüyorum, bende çocuğumla gitmiyorum. Yorumumdada yazılı destek yerine köstek olmuşlar diye ama iyi niyetli yapmislar diyorum. Bazen amacimiz iyi birsey yapmakken yanlis karar verip kotu birsey yapmıyor muyuz. Ben sadece bunu söylüyorum. Sadece yardim etmek istemişler. Sunuda soyleyim benimde başıma gelsin ses cikartma desinler ben hic tınlamam kimseyi ise devam ederim yada çeker kenara kibarca uyandir esini evinize gidin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…