How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hanimlar haksiz mıyım sizce

Ben de ona gıcık oldum. Bir de annesini evine birakmaya götürüyor. Bize ugruyorlar aaa diyor annesi sen dinlen diyor bide bana çok şişmiş yüzün diyor utanmadan. Öylece çocuğu bırakıp gittiler.damat hemen 1 saate bırakıp geliuodu 4 saat sonra geldi
Siz bosverin kendinizi strese sokmamaya calisin erken falan dogurursunuz Allah gostermesin buyukleri yerlestirin gucunuzun yetmiceklerini sonra yavas yavas yanliz basiniza halledersiniz sakince

Haklısınız.. Keşke kimseyi çağırmadan bir yardımcı bulsaydınız yaa.. Ayrıca biran önce hastane çantasını hazırlayın çok geç kalmışsınız bence..

Hanımlar merhaba..35 haftalik hamileyim. 2 gün önce taşındım. Bundan önceki evimin eşyalarını eşimle ben topladık hepsini. Yeni evime de temizliğe annem yardım etti 2 -3 gün beraber temizledik. Annem kucuk kardeşimin 1.5 yaşındaki oğluna da bakıyor. Tasindigim gun kardeşim yardıma geleyim dedi geldi ama çocuğuyla geldi adam akıllı bi is yapamadık çünkü yeğenim durmuyo sürekli ev her taraf her tarafta onunla mi ilgilenilsin iş mi yapılsın o gün öylece kaldı isler. Ertesi gün kardeşimin kaynanası gelip bakacakti ailevi sorunları cikti gelemedi kardeşim, eşi ve yeğenim geldiler. Yegenim bi koltukta uyuyo damat bi koltukta uyuyakaldi biz de ses cikarmiyoruz uyanmasınlar diye.neymis damat bütün gece uyumamis aile sorunlarından.tamam olabilir ama ben çağırmadim ki gel yardım et diye bu evde şimdi uyuma zamanı mı. Karnım burnumda doğurdum doguracam surat asıyorum bizimkiler bana kızıyor haksız mıyım.bugun de damat annesini bırakmaya gitti yegenimi bıraktı sonra bi mağazaya ugricakmis sonra yeğenimi alcakti bizden. Saat 1 de gitti 5 oldu gelmedi. Artık sinirlerim tepeme çıktı anneme soylendim beni kimse anlamıyor diye resmen evde koştur koştur iş yapmaya çalışıyorum ne hastane canta hazır ne biseyim. Dogursam nolcak dedim bu kadar düşüncesizlik olur dedim hem ağladım hem is yaptım.Annem de bana kızıyor onları savunuyor.damat bu arada çalışmıyor bu ara isten cikti kendisi bile idareden çocuğa bakabilir. İşler bitsin yeğenim gelsin her türlü bakarim.ama bunca işte telasta beni düşünmeyip byle yapmaları normal mi. Acaba ben mi farklı düşünüyorum hormonlardan. Lütfen yazın. Uzun oldu kusura bakmayın.
hak verdım haklısın tabiki. Hamıle olmasan da haklısın.. Gıtsın evde yatsın cok mu uzak
Kabahat sizde

Neden elinizden bi şeyler düşürmüyorsunuz ikidebir.

Ben olsam elimden bi şeyler düşürürdüm ikidebir pata küte.

Hatta sonrasinda yorgunluktan bayilirdim. Belki kardesiniz ve kocasi ve de anneniz birazcik kotü hissedebilirlerdi kendilerini yük oldukları icin.
ıcımden gecenı yazmıssın.. 🤗🤗
Valla damat sevgısı gibi gelın sevgısi gormedım agızlarına beslenıyo... 🤔🤔 ben ayak altında ınsan sevmem. rahatsız oldugum bı durum olustugunda soylerım.. Yeırnde olsam kardesıme de mumkunse gelme sen sagol ufak cocugun var harab olmayın bız yavastan hallederız zaten oturcak kalkcak yer yok derdım. Yerlesınce gelırsın bı caya falan derdım. Boyle kendım kendımı yemem 😣😣😣 sımdı bıle cok sıcak ıs yaparken esım ayak altında olsun bıle ıstemıyorum adamcagız kacıyo. Bı de hamıle karnın burnundayken dusunemıyorum..

Cok haklisiniz. Dicek bisey bulamadim. Bi kisi de durup bu kiz hamile dogumu yakin demiyor mu? Onlarin ailevi sorunlari var diye size gelip uyumasi yok cocugu o eve o halinizle birakabilmeleri. Ben cildirdim burda

Haklısınız kesinlikle.. damata sinir oldum valla.
Benim ablamda bir gün annemin evini temizlerken çocuğunu getirip uyuttu. Sonra da süpürgeyi çalıştırmayın dedi. Kaldık öyle. Oysa cagirmamistik yardıma küçük çocuğu var diye. Eşi de evdeydi o gün, normalde gece gündüz bakar cocuga. O günkü sinirim geri geldi konunuzu okuyunca. İyi niyetle yapılmış bile olsa insan iş zamanı ayak altında dolaşan birilerini istemiyor..

Haklısınız kesinlikle.. damata sinir oldum valla.
Benim ablamda bir gün annemin evini temizlerken çocuğunu getirip uyuttu. Sonra da süpürgeyi çalıştırmayın dedi. Kaldık öyle. Oysa cagirmamistik yardıma küçük çocuğu var diye. Eşi de evdeydi o gün, normalde gece gündüz bakar cocuga. O günkü sinirim geri geldi konunuzu okuyunca. İyi niyetle yapılmış bile olsa insan iş zamanı ayak altında dolaşan birilerini istemiyor..
Aynı durumu yaşamışız aslında. Doğum olsa hastane çantam yok. Ben kimlerle uğraşıyorum. Biz de o gün cocuk uyudu tamam uyur cocuk. Babası da uyudu. Ses yapmayalım diye oturduk kalkmalarini bekliyoruz. Cocugu götürürsün bi odaya ama damat salonda uyudu mutfak salon bir. Mutfak öyle kaldı. Horluyor bir de sinir olmamak elde degil

Cok haklisiniz. Dicek bisey bulamadim. Bi kisi de durup bu kiz hamile dogumu yakin demiyor mu? Onlarin ailevi sorunlari var diye size gelip uyumasi yok cocugu o eve o halinizle birakabilmeleri. Ben cildirdim burda
Ben de çıldırdım ama beni anlayan yok. Sanırım doğursaydim o an anlayacaklardi hamileyim karnım burnumda diye

hak verdım haklısın tabiki. Hamıle olmasan da haklısın.. Gıtsın evde yatsın cok mu uzak
ıcımden gecenı yazmıssın.. 🤗🤗
Valla damat sevgısı gibi gelın sevgısi gormedım agızlarına beslenıyo... 🤔🤔 ben ayak altında ınsan sevmem. rahatsız oldugum bı durum olustugunda soylerım.. Yeırnde olsam kardesıme de mumkunse gelme sen sagol ufak cocugun var harab olmayın bız yavastan hallederız zaten oturcak kalkcak yer yok derdım. Yerlesınce gelırsın bı caya falan derdım. Boyle kendım kendımı yemem 😣😣😣 sımdı bıle cok sıcak ıs yaparken esım ayak altında olsun bıle ıstemıyorum adamcagız kacıyo. Bı de hamıle karnın burnundayken dusunemıyorum..
Dedim sen gelme çalışıyorsun gerek yok biz yapıyoruz falan dedim ama geldi 1 saat sonra da damat ve yeğenim geldi

Aynı durumu yaşamışız aslında. Doğum olsa hastane çantam yok. Ben kimlerle uğraşıyorum. Biz de o gün cocuk uyudu tamam uyur cocuk. Babası da uyudu. Ses yapmayalım diye oturduk kalkmalarini bekliyoruz. Cocugu götürürsün bi odaya ama damat salonda uyudu mutfak salon bir. Mutfak öyle kaldı. Horluyor bir de sinir olmamak elde degil
Çocuğa kıyamadım ama damat uyusa kesin uyandırirdım ses falan yapıp. Dusuncesizlik yaptıkları..
Alışveriş tamamsa çanta 1 saatlik iş merak etmeyin. Ben Perşembe gideceğim doğuma, bugün hazırladım daha🙈

Ben de ona gıcık oldum. Bir de annesini evine birakmaya götürüyor. Bize ugruyorlar aaa diyor annesi sen dinlen diyor bide bana çok şişmiş yüzün diyor utanmadan. Öylece çocuğu bırakıp gittiler.damat hemen 1 saate bırakıp geliuodu 4 saat sonra geldi
Hamile kadına böyle laf söyleyen terbiyesiz insanlardan nefret ediyorum..

Uyumaya gelmiş resmen. Madem uyuyacak evinde uyusun ama yok çocuğa bakan varken uyumak daha cazip geldi demekki. Valla ben olsam vura vura iş yapar o uykuyu haram ederdim iyi sabırlıymışsınız. Sonuna kadar haklısınız. Sinirlenip son haftaları zehir etmeyin. Herkesi yollayın azar azar,dinlenerek eşinle yapın.

Ben sizlerden farkli düşünüyorum kizlar kimse kusura bakmasın belki yeğeniniz durmadigi icin annesini istedigi icin getirdi. Daha 1.5 yasinda her erkek bakamaz ve her cocukta annesiz babasıyla durmaz. Evet destek degil köstek olmuşlar ama en azından niyetleri iyi yardımcı olmak istemisler. Hic gelmeyebilirlerdi, cocuk kucuk diye. Bence ellerinden geleni yapmaya çalışmışlar. Kizlar burda kaçınız yasadi bilmiyorum ama çocuğunuzla hicbir yere sigamiyorsunuz. Kedisever o senin kardeşin ama sana yardim etmek istediği halde yaranamamis, yeğenin o senin rahatsız oldugun. Kendi cocugun doğduğunda anlayacaksın bence bunu. Bir yere gitmek isteyipte rahatsız olduklarını hissettiğinde. Kendi ailevi sorunları olduğu halde sana yardim etmek istemişler. Kardeşin gelmek bile istese keske uygun bir dilde gelme deseydiniz hem siz uzulmezdiniz, hem de insanlar.
2 tane çocuğum var, iş ile ilgili yardıma gideceğim yere öncelikle sorarım. Zaten birçoğu çocukla zor olur gelme der. Çocukla gidilen destek, köstek olur çünkü. En baştan bu düşünülüp gidilmemesi gerekir. Yemek yapar götürür bak bu güzel bir yardım olur iş yapana.

Uyumaya gelmiş resmen. Madem uyuyacak evinde uyusun ama yok çocuğa bakan varken uyumak daha cazip geldi demekki. Valla ben olsam vura vura iş yapar o uykuyu haram ederdim iyi sabırlıymışsınız. Sonuna kadar haklısınız. Sinirlenip son haftaları zehir etmeyin. Herkesi yollayın azar azar,dinlenerek eşinle yapın.
Aynen cocuga bakılıyor nası olsa o da uyuyor koltukta ben ayaklarımı uzatmak istiyorum ara ara dinlenmek istiyorum . Artık sinir olduğumu annem anladı.diyor bana sen git yatağında uzan. Kendi evimde damat rahat etsin yeter ki. Gece uyumamis ya

Bu da bana ders oldu
2 tane çocuğum var, iş ile ilgili yardıma gideceğim yere öncelikle sorarım. Zaten birçoğu çocukla zor olur gelme der. Çocukla gidilen destek, köstek olur çünkü. En baştan bu düşünülüp gidilmemesi gerekir. Yemek yapar götürür bak bu güzel bir yardım olur iş yapana.

İşte şimdi cocugu istemiyo oldum ve kendi dogmayan çocuğumla hemen vuruldum. Yorum yapmıyorum
Bence sadece alınganlık yapıyorsunuz ben sizi kirmak icin birsey soylemedim. Suan hormonların etkisiyle empati yapamadığınızi düşünüyorum. Bir ihtimalde ben farklı düşünüyorumdur cunku cogunluk benim zittim düşünmüş. Dogum yaptığınızda anlarsınız kismi dogmayan çocuğunuzla vurmak icin degildi. Istesenizde istemesenizde yaşayacaksınız,misafirliğe gidecek olucaksiniz insanlar rahatsız olucak yada olur diye dusuneceksiniz, yatılı gideceksiniz sigamaycaksiniz bir daha asla diyeceksiniz, cocugun herseyi eleştirilir malesef hakki olanda yapiyor olmayanda.
Sadece şunu diyorum size kardeşiniz size yardım etmek istemiş kas yaparken göz cikarsa bile. Sadece bunu iyi niyetli yapmaya çalıştıklarını görün dedim.
Siz hamileyim diye mi böyle düşünüyorum dediniz, ben sadece fikrimi söyledim hamile birini üzmek, isteyecegim en son şeylerden biri.Üzdüysem kusura bakmayın.

Haklisiniz bende bu konuda farklı düşünmüyorum, bende çocuğumla gitmiyorum. Yorumumdada yazılı destek yerine köstek olmuşlar diye ama iyi niyetli yapmislar diyorum. Bazen amacimiz iyi birsey yapmakken yanlis karar verip kotu birsey yapmıyor muyuz. Ben sadece bunu söylüyorum. Sadece yardim etmek istemişler. Sunuda soyleyim benimde başıma gelsin ses cikartma desinler ben hic tınlamam kimseyi ise devam ederim yada çeker kenara kibarca uyandir esini evinize gidin derim.

Back