- 30 Kasım 2019
- 12.028
- 38.371
- 598
- Konu Sahibi Kedisever3535
Çok haklısınız. Keşke birini tutsaymışsınız hiç çekmezdiniz bunları...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabahat sizdeGece uyumamis ya o yüzden uyuya kalmış bizde. Biz de sesimizi cikarmiyoruz ki uyanmasinlar. Evde koltuk yok uzanamiyorum. Bizimkiler de git yatak odasında uzan diyolar bana yani o uyumaya devam etsin
Haklısınız. Ben de bi koltukta bacaklarımı uzattım yalandan ağrım var gibi yaptım ama adam horlayan horlaya uyuyor bizimkiler de sen de yatak odasında uzan diyorlar bana.kendi evimde damat uyuyor diyeKabahat sizde
Neden elinizden bi şeyler düşürmüyorsunuz ikidebir.
Ben olsam elimden bi şeyler düşürürdüm ikidebir pata küte.
Hatta sonrasinda yorgunluktan bayilirdim. Belki kardesiniz ve kocasi ve de anneniz birazcik kotü hissedebilirlerdi kendilerini yük oldukları icin.
Doğum olunca yeğenime annem bakıyor diye toplanıp gelirler artık.Çalışan biri olsa amenna diyeceğim ama yok yani uykusu varsa bir yardımi dokunmayacaksa gelmesin. Bebek uyur anlarım ama kocaman adam ev taşınırken ,siz 38 haftalık gebe halinizle uğraşıyorken ,yardim etmek bir yana fosur fosur uyuyor şaka gibi. Bence söyleyin sadece anneniz gelecekse gelsin artık. Gelmesinler yani bu nedir.
Aslında kardeşimle aramiz çok iyidir ama damat hep savunuyor haksız da olsa ve artık bu katlanamaz oluyor bende. Bana deseler sen d3 haklısın ama durum bu deseler amenna ama diyen yokBen sizi haksiz buldum bu kdr agirlasmisken tasinmaniz zaten zor olacak, e ailede kucuk bir cocuk var ailelerinde bir problem olmus herseyi bir kenara birakip ev mi yerlestirsinler keske bir yardimci yada profesyonel temizlik sirketi tutsaydiniz kardesinizin esi hepmi boyle hepmi araniz mesafeli ne yasadilar bence hepsi degerlendirilmeli benim esim kardesimin evinde uyusa dunya yanmis olmali yada kardesimin eside uyusa ben bunu anlamlandirabilirim bu kdr gerilmeyin simdiden baslarsaniz lohusalik bitmez
Dedim sen gelme sen de çalışıyorsun dinlen falan dedim kardeşime. Kardeşim yalnız geldi bi saat sonra damat cocugu da getirdiCanım çok sağol sana da zor oluyor banada zor çocukla isim kalıyor doğum yakın hazırlık yapıp dinlenmem lazım artık zahmet etme biz eşimle hallederiz annem çocuğa kendi evinde baksın ben böyle söylerdim kurtulurdum yata kalka kalan işimi yapardım
Evet annemin derdi araları bozulmasın Haklısınız ama ben kızıyım yani. Ne olursa olsun. 32. Haftada dr dinlen demişti hepsi de biliyor neden böyle bana her şeyi abartıyorsun büyütüyorsunuz diyolar. Bir de bebeğim tüp bebekBence annenin derdi "aralari kötü olmasin" diye damadi savunuyor. Yoksa annende biliyor hiç savunulmayacak taraflari olmadigi. Yaptiklari acaip saygsizca.
Damat cahil, nerde ne yapacagini bilmiyor. Annende güya olay çikmasin diye seni susturmaya çalisiyor. Yoksa gayette haklisin. Ailenden tabiki normal sartlarda yardim beklemelisin. Ancak elindeki aile böyle iste. Ondan dolayi beklentiye girme. Bir daha böyle seyler oldugunda parasini ver bir yardimci tut.
Onlarda hiçbir konuda laf söz edemez olurlar, seninde kafan rahat olur.
Tekrar şöyle böyle olmuyor canım gelme de kendini düşün valla daha da agirlasip yalancı sancılar olunca napican dinlenmen gerekicekDedim sen gelme sen de çalışıyorsun dinlen falan dedim kardeşime. Kardeşim yalnız geldi bi saat sonra damat cocugu da getirdi
Annede gitsin hiç kimse kalmasın bune yaEvet annemin derdi araları bozulmasın Haklısınız ama ben kızıyım yani. Ne olursa olsun. 32. Haftada dr dinlen demişti hepsi de biliyor neden böyle bana her şeyi abartıyorsun büyütüyorsunuz diyolar. Bir de bebeğim tüp bebek
Babası baksın musaitmiş zaten. Neyse siz sıkmayin canınızı. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.Doğum olunca yeğenime annem bakıyor diye toplanıp gelirler artık.
Babası yoruluyor ya cocukla uğraşmak kolay mı. Çok sagolun insallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz icinBabası baksın musaitmiş zaten. Neyse siz sıkmayin canınızı. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Yangına körükle gider gibi olmak istemem,su akar yolunu bulur. Bebek olunca da söylersiniz kalabalık kabul edemem vs diye,kısa tutarlar ziyareti.
Dedim sen gelme sen de çalışıyorsun dinlen falan dedim kardeşime. Kardeşim yalnız geldi bi saat sonra damat cocugu da getirdi
Güle gAnnede gitsin hiç kimse kalmasın bune ya
Diyemiyorum işte Haklısınız ama diyemiyorum çünkü bu sefer cocugu istemiyorum cocugu sevmiyorum olacağım o duruma da düşmek istemiyorumİşte o zaman siz gidin canım diyecektin
Annen niye bakıyor ki babası evde olan çocuğa
Susarsanız haksız olursunuz gerek yok gidin deyin olsun bitsin
Annem giderken güle güle otur dedi gitti hic sesimi bile çıkarmadım yine onlar hakliAn
Annede gitsin hiç kimse kalmasın bune ya
Belki de vardır sancim bu hengamede. 32 de nst de doktor dinlen demişti hepsi de biliyorTekrar şöyle böyle olmuyor canım gelme de kendini düşün valla daha da agirlasip yalancı sancılar olunca napican dinlenmen gerekicek
Şuan istemiyor sevmiyor durumu değil iki canlı bı annenin taşınma telaşı var biran önce bitirip dinlenip doğuma hazırlanması gereken kırılacak zaman değil kiAnnem giderken Güle g
Diyemiyorum işte Haklısınız ama diyemiyorum çünkü bu sefer cocugu istemiyorum cocugu sevmiyorum olacağım o duruma da düşmek istemiyorum
Aslında kardeşimle aramiz çok iyidir ama damat hep savunuyor haksız da olsa ve artık bu katlanamaz oluyor bende. Bana deseler sen d3 haklısın ama durum bu deseler amenna ama diyen yok