Hanimlar haksiz mıyım sizce

Kırılırlar değil de yine ben abartiyo xocugu istemiyorum olacağım annem bugün diyor ki tamam çocuğu da alır giderim tamam diyor bide
Şuan istemiyor sevmiyor durumu değil iki canlı bı annenin taşınma telaşı var biran önce bitirip dinlenip doğuma hazırlanması gereken kırılacak zaman değil ki

Teşekkür ederim . Ben de kendi evimde istediğim yerde uzanirim diye düşündüm işte uyumamasi gereken o.uyucaksa evi 2 dk uzaklıkta git uyu. Ama kardeşimin demesi lazım hadi git evde uyu diye. O da demiyor. Benim eşim yapmaz ama böyle bir şey olsa uykusundan kaldırır eve yollarim

Annem giderken Güle g
Diyemiyorum işte Haklısınız ama diyemiyorum çünkü bu sefer cocugu istemiyorum cocugu sevmiyorum olacağım o duruma da düşmek istemiyorum

Çocuğu istemiyorum iş vakti

Bunda garip olan ne ki

Yani kendi çocuğumu da istemiyorum iş vakti, bu sevmediğim anlamına gelmez ki

Annenize söyleyin çocuğu bırakacaklarsa gelme diye

Çocuğu istemiyorum iş vakti

Bunda garip olan ne ki

Yani kendi çocuğumu da istemiyorum iş vakti, bu sevmediğim anlamına gelmez ki

Annenize söyleyin çocuğu bırakacaklarsa gelme diye
Evet aslında doğrusu bu. Şimdi hamileyim ya muhtacım gibi oluyo . Oysa annem yaparız demişti kardeşim geliyor sonra pesine hepsi geliyor. Benim anlamadığım eğer çocuğunuz varsa babası çocuğa bakamaz mi 1 gunde olsa tek başına akşam 6 ya kadar.

benim anlamadığım eniştenin sizin evde ne işi var? temizliğe yardım için ablanızın gelmesi okey de,eşi ne alaka? kendi evinde niye kalmıyor?

kardeşinizi de anlamak lazım,çocuğu nereye bıraksın? el mahkum getiriyor demek ki.

ancak siz kesinlikle haklısınız,ben de olsam sinirlenirdim .

ama bir de şöyle bir şey var, ev sizin, taşınan sizsiniz,bebek sizin... eşinizle halledin her şeyi,gerekirse yardımcı tutun,kimseye ağız eğmeyin, kafanız rahat olur.

annenizin size kızması yanlış ama gerilmesi normal, sonuçta siz evladıysanız kardeşiniz de evladı. onun da çocuğuna bakıyordu diyorsunuz. kadın bunalmış.

üzülüyorum ya torun bakmak zorundaymış gibi muamele gören anneanne/babaannelere sizin için demiyorum,kardeşiniz için diyorum.

keşke herkes kendi sorumluluklarını yerine getirse.

Bakar neden bakamasın

Benimki de baktı zamanında

Ama size daha net örnek yazayım

Evime temizliğe gelen yardımcım 40 günlük bebeği babasına bırakıp işe gitti

Adam işsiz de değildi gece çalıştı gündüz bebek ve anaokuluna giden büyük çocuğa okul dışı zamanlarda baktı, gece de mesai yaptı

Sizin enişte paşa işsiz kaldığı an annenizin çocuğu ona bırakması lazımdı, görüşmeye vs gidince annene bırakırdı

Siz de eşinizi alıştırın, herkes bakabilir, sonuçta kadınlar da anne karnında öğrenmiyor

Kardeşim geliyor pesine eşi de geliyor cocukla.evwt yardimci tutacaktım aslında ama olmadı keşke tutsaydım.zaten diğer evin eşyalarının hepsini eşimle biz hallettik kimse 1 gün gelip yardım etmedi. Damat çalışmıyor şu anda kardeşim 6 da evde oluyor .6 ya kadar damat bakabilir ama bakmıyor işte.kardesim de onların işi var idare et demiyor

Tabiki anne neyse baba da o. Ama bizimki paşa ya ondan hemen çocuğu getirip atma peşinde başından savma peşinde
.

1.5 yaşında bebekle iş yapılmayacağını herkes bilir. 2 kere 2 = 4 gibi birşey bu. Haklısınız ama üzülmeyin Allah kolayını veriyor. Herşey yolunda gidecek inşallah.

Gitsin kendi evinde bir yerini devirsin uyusun ağzı burnunda ev taşıyan kadının evinde ne uyuması. Valla dehlerim hic ayıp demem sana ayip olmuyorda ona mi olacak.

Gitsin kendi evinde bir yerini devirsin uyusun ağzı burnunda ev taşıyan kadının evinde ne uyuması. Valla dehlerim hic ayıp demem sana ayip olmuyorda ona mi olacak.
Kim diyecek ona eşi demesi lazım eve git diye. Hatta yeğenim kalkti babasını kaldırmaya gidiyor annesi bırak baba uyusun diyor. Ben ne diyeyim ki

ya çok başka bir pencereden bakacağım ama hani iş güç var yemekle uğraşılmaz pide lahmacun kebap vb söylenir yer içeriz diye mi gelmişler? yarardan çok zararları olmuş.

Valla bana ailen normal geldi. Bende ikinci hamileliğimde son aylarda boya yaptırdm eşime ramazandı. annem ve kardeşim yaşı 21 evlerinde oturuyolardı hiç gelelim mi demediler bile bu arada 15 dak var aramızda. Küs değiliz. Temizliği ben yaptım. Ramazandı ben oruç tutmuyordum. Demişler kocası da belki tutmuyodur biz niye gidelim. Bu hamileliğimde 3 ay mutfağa giremedim bulantıdan eşimin akşam gelmesini bekledim. Bir tencere yemek yapmadılar ya da siz gelin burda yiyin demediler. Annen hem torununa bakıp hem sana yardım ediyo hem seni teselli ediyor. Ablan küçük çocuğuyla gelmiş uğraşmış. Beteri var bence çok sıkma canını. Enişten biraz sorumsuz davranmış oda elalem sonuçta.

Valla olayda herkes anormal kusura bakmayın.

1- kardeşiniz yardıma geliyorsa ne hoş ama evde çalışmayan kocasi varken çocuğunu neden getiriyor, çocukla nasıl iş yapacak

2- sonraki gün hangi mantık ile kardeşinizin eşi ve çocuk bir daha geliyor bu da çok mantıksız.

3- kardeşiniz size yardıma gelebiliyorsa çalışmıyor diye düşündüm ama aynı zamanda annem de kardeşimin çocuğuna bakıyor demişsin?

4- o kadar iş güç arasında bir de çocuğu size bırakıp gitmişler yorumsuz

5- anneniz size hak vermiyor hadi onu geçtim, nasıl anlamıyor? Bi anlıyorum kızım seni ama üzme kendini dese yeterdi fazlasına gerek yok

6- konu sahibi arkadaşım bu da sana ders olsun lütfen bundan sonra gerçekten çok çok zorunda kalmadıkça ne anne ne kardeşinden bi şey rica etme.

1. Kardeşim geliyor pesine eşi xocugu da alıp geliyor evde çocuğa bakamıyor durmuyor ya cocuj ondan.
2.kimse bisey demeyince ertesi gün bir daha geliyorlar tabi.nasi olsa herkes memnun ben hariç
3.kardesim pazar pazartesi çalışmadı yardıma öyle geldi
4.aynen yorumsuz
5.yok annem beni haksız buluyor ben abartiyomusum yeterki onlar mutlu olsun diye düşünüyor herhalde
6.haklisiniz

Kardeşiniz hiç gelmemeliydi yardıma en baştan. 1.5 yaşındaki çocukla iş yapmakok zor. Kendi kurulu evimde bile oğlumla iş yaparken zorlanıyorum. Taşınma hengamesinde tümden zor. Annenizle ikiniz yapsaymışsınız bundan iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…