hanımlar ev almak için doğru zaman nedir sizce?

ECD75 güle güle iyi günlerde oturun arkadaşım evinizde borcunuz neredeyse bitmiş sayılır çok iyi yapmışsınız, inşaallah bende bakayım evlere Allah uygun birşey denk getirirde alırız hemen inşaallah bizde.

Yelizciğim burada 2+1 tadilat isteyen evler 70-75 arası o da max 100 metrekare. bende anca bu civardakilere bakabiliyorum daha fazlası için risk almak istemiyoruz.

70 binlik bir evi alınca tadilat yaptırmaya düşünüyorsunuzdur a dan z ye yaptıracak olsanız 15 bin ile 20 bin arası gidebilir.

70 binlik bir evi alınca tadilat yaptırmaya düşünüyorsunuzdur a dan z ye yaptıracak olsanız 15 bin ile 20 bin arası gidebilir.
evet gidecek canım, bakalım gün doğmadan neler doğar diye bir söz vardır, belki gercekten ihtiyacı oldugu için satan birisi çıkar karşımıza bakıp gezmek gerekiyor. haftasonu bakacagız inşaallah ev bulursak gönlümüze göre sizinle paylaşırım inşaallah.

valla bız cesaret edemedım 3700 gelırımız varken odumuz koptu kalan parayla nasıl 10 sene yaparız ya ısten cıkarılırsak vs dıye
ben bana kalsa 90 bıne bodrum kat bıle alırdım
esım benı bodrumda oturtmazmıs
en nıhayetınde baba evının ıcıne tadılat yaparak 20 kusur mılyara 10 gun once oraya tasındık :)
27 bın borca gırdık bunalımdayız :KK16:

Aama sız cesaret edın

X