Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence o değil de siz kiskanmis gibisiniz.sizin gibileri çok iyi biliyorum ne yapsa birileri beni kıskanıyor havalarına giriyor.mesela çocuğuna çikolata yedirmemesiyle sizin tatile gitmenizi ne alakasi var.belki kiskanmistir ama bu yaptıklarıyla kesin kıskanıyor diyemeyiz.eltiniz napsa da siz beni kiskaniyora yoracaktiniz.sizin düşünceniz de olan insanlar için gerçekten hayat çok zor olmalı.surekli beni kiskaniyorlar havasında olmak çok zor.

baktım da sandım ki 5,000 tllik birşey ,1.000 tl civarı imiş
stanley olsa nolcak zaten termoslar o fiyat aşağı yukarı:)
tööööbeeee :)
bi dahakine ben de stanley alıcam,istemesi kolay olur :)

Ömürlük termos çünkü
English Home kullanıyorum Stanley'e kafa tutar o kadar iyi

Ay bundan mutlu oluyorsan bence sende de bir sorun var demektir.

Her zaman derim öbür tarafta çok şaşıracağız ne kadar küçük şeylerle uğraştığımızı görünce. Konunuza tavsiyem ise iyi insan olmayı deneyin. Bırakın milleti. Ne yapıyorsa yapsın.
Anlatım tarzınız o kadar hararetli ki birilerinin hayatı sizinkinden daha kötü diye sevinmeniz.....

En son milletten kullanılmış fantezi geceliklerini istiyordunuz, durumum yok demiştiniz, sonra benim de vaaaar diye 5.sınıf naylon gecelikler atmıştınız siteye merak ettik.
Ayy bu o üye miydi?? Eltisi 8 yıllık evliymiş, istese verirdi halbuki

Elti dostluğuna asla inanmam , uzak durun...

Deniz kestanesine benzeyen kocası için mi o nazar boncuğu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…