• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence o değil de siz kiskanmis gibisiniz.sizin gibileri çok iyi biliyorum ne yapsa birileri beni kıskanıyor havalarına giriyor.mesela çocuğuna çikolata yedirmemesiyle sizin tatile gitmenizi ne alakasi var.belki kiskanmistir ama bu yaptıklarıyla kesin kıskanıyor diyemeyiz.eltiniz napsa da siz beni kiskaniyora yoracaktiniz.sizin düşünceniz de olan insanlar için gerçekten hayat çok zor olmalı.surekli beni kiskaniyorlar havasında olmak çok zor.

baktım da sandım ki 5,000 tllik birşey ,1.000 tl civarı imiş
stanley olsa nolcak zaten termoslar o fiyat aşağı yukarı:)
tööööbeeee :)
bi dahakine ben de stanley alıcam,istemesi kolay olur :)

Ömürlük termos çünkü 🧿
English Home kullanıyorum Stanley'e kafa tutar o kadar iyi

Ay bundan mutlu oluyorsan bence sende de bir sorun var demektir.

Her zaman derim öbür tarafta çok şaşıracağız ne kadar küçük şeylerle uğraştığımızı görünce. Konunuza tavsiyem ise iyi insan olmayı deneyin. Bırakın milleti. Ne yapıyorsa yapsın.
Anlatım tarzınız o kadar hararetli ki birilerinin hayatı sizinkinden daha kötü diye sevinmeniz.....

En son milletten kullanılmış fantezi geceliklerini istiyordunuz, durumum yok demiştiniz, sonra benim de vaaaar diye 5.sınıf naylon gecelikler atmıştınız siteye merak ettik.
Ayy bu o üye miydi?? Eltisi 8 yıllık evliymiş, istese verirdi halbuki 😂

Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Elti dostluğuna asla inanmam , uzak durun...

Kamu spotu yaymak istiyorum
Tatile gidip Kabasakal tipli kocasıyla arkada denizli bin tane foto paylaşan kimseyi kiskanmiyoruzz. Sizin kocalar sadece size yağuşuklu tatile gitmek sadece sizlere özgü değil. Birde 🧿 emojisi koyan var 🫢
Deniz kestanesine benzeyen kocası için mi o nazar boncuğu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back