• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle saçma sapan şeyleri kıskanıp aramızı bozmadığımız için o konuda şüphem yok
O kadar yazılan var gram değişmiyorsun be canım sence halen saçma sapan şeyler kıskanmıyorum diyorsun. Canım yaşın daha çok ufak kıskanmak kıskanılmak seni iyi yapmaz ona göre ara bozan olma o ailede bence en iyisi çekil köşene,

Daha yorum yazamayacağım bu konuya gerçekten, boşuna dil döküyoruz üzüldüğüm 23 yaşındaki bir gencin böyle düşünmesi

Daha yorum yazamayacağım bu konuya gerçekten, boşuna dil döküyoruz üzüldüğüm 23 yaşındaki bir gencin böyle düşünmesi
Akraba yazlığına çöküp eltiye villa kiraladık diye hava basarsan kadın sorar hesabını tabi, siz hayırdır bütün ortak kazancı çakozladınız heralde der aklına türlü şey gelir, kaynana desen zaten mikser ofofofof.

Ay okumayı bilmiyorsunuz araba onlarda biz dile getirmediğimiz halde o getiriyor bayramda gittiğini söylüyorum çünkü gitmemiş olsa böyle durum yaratsa haklı dicem
Okudugumu anlayabiliyorum çok şükür. Burada bazi seyleri anlayamayan biri varsa o da sizsiniz. Araba dediğiniz gibi onlarda olsa bunun konusu geçmezdi. Demek ki değil. İçiniz fesatlık dolu

Akraba yazlığına çöküp eltiye villa kiraladık diye hava basarsan kadın sorar hesabını tabi, siz hayırdır bütün ortak kazancı çakozladınız heralde der aklına türlü şey gelir, kaynana desen zaten mikser ofofofof.
Aynen öyle bende bir kv var 4 eltiyiz kimse kimsenin hakkında yorum dahi yapamaz, bunları gördükçe diyorum ki iyiki 10 senedir bir ailenin içindeyim bir gün laf söz duymadım şükür olsun rabbime, herkes eşittir kv yanında beni bir tık ayrı tutar oda benim annem yok diye, herkeste bunu bilir kimse ses çıkarmaz. Yakında bu kardeşlerin iş ortaklığı bozulur

Bu konular neden benjm karsima cikmiyo ya 12-7 arasi uyudugum icin mi jdjdjd

Nerden biliyorsunuz sizi tatile gittiniz diye kıskandığını?
Kv öyle dedi ondan mı?
Kayınvalidenizin her söylediği doğru mu peki?
O kendince yorum yapmış.
Kendi aralarında olay olmuş belli ki yetmemiş sizi de alevlendirmiş durduk yere sizde beni kıskanıyor diye kendinizce havalara girmişsiniz.
Ben eltinizi de dinlemek isterdim.
Kadının belki gerçekten uğradığı haksızlıklar vardır.
Zira aile işi ortaklık falan çok zor birileri ya daha az kazanıyor ya daha çok çalışıp hakkını alamıyor..
Sonuçta o da plan yapmış ailesiyle gitmek istemiş gidememiş ona üzülmüş olabilir her şeyi sayıp dökmüş olabilir.
O değil de beni kıskanıyor diye böbürlenmeniz hiç hoş değil.
Kayınvalideye de çok dikkat edin kimbilir sizin arkanızdan eltinize neler söylüyor…

En son milletten kullanılmış fantezi geceliklerini istiyordunuz, durumum yok demiştiniz, sonra benim de vaaaar diye 5.sınıf naylon gecelikler atmıştınız siteye merak ettik.
Geçenlerde de bir konu açmış. Başlık şöyle: hadi gelin hamile kalmak için neler yaptığımı anlatayım size. İçerikte de ekstra hiçbir şey yok. Sevişmiş dümdüz. Sanırsın atom parçalıyor. Bu kim ya deyip ismine baktım, gecelik reismiş. Hee tamam o zaman dedim. Kafa bi tık gidik çünkü. Asıl elti uzak durmalı bundan. :KK53:

Eşiniz maddi olarak ailesinden ayrışamamış. Çok dikkatli olup mesafeyi iyi ayarlamaya çalışacağınız yerde, öyle bir ilişki kurmuşsunuz ki sizin gittiğiniz tatile eltiniz laf edebiliyor. İş ortak olunca harcamalara karışma hakkı mı doğuyor? Siz de şu an tatile giden taraf olduğunuz için pek keyiflisiniz. Üç gün sonra aldığım herşeye karışıyorlar diye konularınızı görmeyiz umarım.
Hele ki 23 yaşında iseniz gerçekten, malesef kıskanılacak değil üzülünecek bir pozisyondasınız bana göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back