Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay koptum gecelik konusuna, bu konu sahibi ferhundeyi , bihteri çok izlemiş, eltiisine yazık valla kadın profesyonel yürüyen fitne Böyle elti düşman başına

Ay koptum gecelik konusuna, bu konu sahibi ferhundeyi , bihteri çok izlemiş, eltiisine yazık valla kadın profesyonel yürüyen fitne Böyle elti düşman başına
Tr*ndyol linki atmıştı Z zxshermine , geceliğin arkasında fiyonk var, g.t hediye paketi gibi duruyor.

Ortak araba olunca kavgada olur. Senin tatile gitmeni kiskandigini hiç sanmıyorum. Kendide gidecektir belki o anda araba sizdedir falan filan. Şu hayat sizin gibilere güzel he o beni kıskanıyor bu beni çekemiyor diye düşünüp mis gibi egoyla yasiyorsunuz

Gadin düşmanları

Nasıl kiskancsiniz bi tatile gitmediniz kocanızla

Minnacik donlar giymiyorsunuz renkli dantelli

Boydaaaaaan boya yırtmaçlı gecelikler

Incili tangalar

denize bakan villada romantik soğuk meyve suları icip deniz dalgasına dalıp Akdenizzzz akşamları diye kocanızınız kulağına fısıldamıyorsunuz ya

Aynen eltim gibisiniz kiskanclarrrrrrrrrr sizi

Bence derdi sizinle değil ,eşi ile , ortak işin en büyük problemi bu durum ,taraflardan biri eşinden birşeyleri gizleyince böyle oluyor ,bence siz yinede kötü olmayin

Offf sen benim eltim olsaydın keşke ne hakkından gelirdim senin ama.

Benim tanıdığım bir çift var karı koca anayasa mahkemesinde raportör hakim.
Hakim hanımın bir de eltisi var 24-25 yaşlarında ev kızı aynı konu sahibi gibi kafa yapısı.
Sürekli hakim hanımın kendisini kıskandığını , kendisinin çocuğunu kendisi büyüttüğü diğerinin çocuğunun kreşte olduğu için otistik olabileceğini onların evinin kendi evinden daha büyük olmasının haksızlık olduğunu saçma sapan iddia edip duruyor. Sizin gibilerle uzaktan dalga geçmek öyle büyük zevk ki yakından da uğraşmak isterdim

Ev ne alaka ya? Onun kesesinden mi alınmış, oraya bile burnunu sokabildiyse gerçekten karşısında çok naif insanlar var, ben "Beni gısganiyörrr ayh." evresinde fişini çekmiştim bunun.

Benim gidişimi kıskanmış işte belki başka birilerine benim halkımda demiştir kv bana anlatması iyi oldu gözüm açıldı samimiydik
Valla bizde tatile gidemedik sizi bizde kıskandık neyse işte kıskanç üye olarak benim kıskançlığım da sizin egoşunuzu okşasın neyse,neyse ,neyse.
Eltinizin kıskanması için kim bilir nasıl havalara giriyorsunuz siz az değilsiniz.
Bu arada milyonlarca insan tatile gidiyor si ilk değilsiniz son olmayacaksınız

Ama konu sahibesi neyse ifadesi de kullanıyor.
Bu ifade amannnn zaten kıskanılacak kadarım demek mi oluyor

Ne kadar hoşuna gitmiş seni kıskandığını düşünmek bile. Kaynana da ne biçim insanmış, ne var ne yok dökmüş ortaya, ara bozulacağını bile bile.
Korkunçsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…