• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konuları nasıl kaçırmışım. Gecelik konusu süper ya her mesaj güldürdü. 😂😂

Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Sizi güya kıskanıyor olmasından bu kadar keyif almanız aşırı rahatsız edici. Sizinde pek iyi niyetli olmadığınız ortada. Ayrıca sizi kıskandığı kanısına nereden vardınız, sizinle ilgili tek cümle kurmamışken.

Konuyu ve sonraki yazdiklarinizi okuyunca eltinizin sizi kiskandigini deyil, sizin onu kiskandirmak icin elinizden geleni yaptiginiz onun yaptigi herseyi de sizi kiskandigi yorumuna baglayip burda onun dedikodusunu yaptiginiz ve eltinizin kocasiyla arasinda ne oluyorsa buraya yazdiginiz hissine kapildim nedense. Neden kadinin altinlarina esiyle baska konular yüzünden yasadigi problemlere varana kadar burda yazmissiniz, ve senede kac kez eltinizin tatillere gittiyini hesapliyorsunuz sonra sizin tatilinizle kiyasliyorsunuz orasinida cözemedim pek.

Kaynınızım yaptığında çok yanlış ya ne kadar kötü birsey : benim eşimde kardeşi ile ortak iş yapıyor kendimi sizin yerinize koydum. dikkat edin kardeşler oturup eşlerini mi konuşuyor ? Bizde ortak iş yapıyoruz herşey ortak olacak net. Oda tatile gitmek isteyebilir ki bu sizi kıskandığı anlamına gelmez bence dikkat edin kaynınız eşinize nasıl böyle bir şey söyleyebilir ya şaka gibi ? Eşi hakkında bence çok yanlış.
Ay evet ya ne sacma, ne o öyle iki yetiskin adam oturup eslerinin dedikodusunu mu yapiyorlar öööggg…. O kendi esini, diyeri kendi esini mi anlatip cekistiriyor birbirine…
Sonra adamlar da eve gidip eslerine ay kardesim esi hakkinda bunu bunu anlatti diye dedikodu yapiyor.

Ay evet ya ne sacma, ne o öyle iki yetiskin adam oturup eslerinin dedikodusunu mu yapiyorlar öööggg…. O kendi esini, diyeri kendi esini mi anlatip cekistiriyor birbirine…
Sonra adamlar da eve gidip eslerine ay kardesim esi hakkinda bunu bunu anlatti diye dedikodu yapiyor.
Aynen öyle yapıyorlar, bu çok belli birde gurur duyuyorlar Yaşasın eltim beni kıskandı diye seviniyorlar 😂

Eltiniz belliki ailede ezilen gelin altın aldırmış senin düğününde çünkü satılmış belliki haklı olarak istemiş. Herseyde bekle diyip kocası tarafından istekleri yapılmayan kardeşleri için çalışan bir abi eşinin içinde kalanlar var gibi. Sizlik bi durum yok . Eltinize üzüldüm.

Eltinizin, çocuklarına çikolata ve telefon verilmesini istememesiyle; sizin tatile gitmenizin ve sözde sizin gittiğiniz tatili kıskanmasının ilgisi nedir ?

3 eve ait bir araba olması ve ortak çalışılıp, muhtemelen kasanın da ortak olması da saçmaymış. Kayınvalideniz de bir şey söylemiş olmalı ki eltiniz de rahatsızlığını dile getirmiş.
O araba kasa ortak olur bir aile idare eder bir aile de hersey bizim gibi davranır. Konu sahibi aile de hersey bizim gibi davrandıkları için eltisi sahiplenemiyor hiç birsey kadın haklı.

Biz de de böyleydi bizim sandığım hersey bir anda eltimlere gecti. Hesey bizim gibi davranıyorlar eşim herseyi bırakıp sıfırdan başladı. Mal varlığını sahiplenmiyor bir taraf ortak durumlarda. Eşim de öyle hak almadan çıktı gitti. Noluyor evde sus dediği karısı üzülüyor. Çünkü eşitsizlik var.
Eltisine üzüldüm konu sahibinin. Siz rahat edin diye kaynin evdeki kadını susturuyor. Fazla verici eşini yeriyor.

Hepinize ortak yazıcam tek tek yazamam
Öncelikle telefon konusuna gelelim eltim kendi de çocuğa veriyor ama kv verince lafını yapıp şımarıklığı ondan diyor
Eltimşn altınlarına gelirsek benim 1sene kv yanında durdu düğünde takılan bi altını satmadılar eltimin de hep yanındaydı onu nasıl satıp yesinler ki öyle bişry de yok kocası karıma inat ben sattım dediği halde suçu yine başkasına yıkmak istiyor
Araba konusuna gelirsek araba ortak 3 ev benle kaynanam yakınız araba genellikle hatta hep kaynımda bunun lafını biz bir gğn yapmadık ama onda olduğı halde o yapıyor onunda altı boş bi söylem
Tatil şeyinde siz kıskanmışsınız demiisinizde ne alaka ben diyorum ki onlarda bayramda gitti ben kıskanıp neden ben gitmiyorum siye ortalığı velveleye vermedim oda hep gittiği halde ben gittikten donra böyle yapmasını haksıx buldum ozaman gitmemiş olsa şimdi böyle yapsa derdim hklı
Bazılrınız siz ortak kasadan daha çok harcıyorsunuz yazmış da neye dayanarak böyle bişey diyebiliyorsunuz herkesin belirli maaşı var kasadan kimsenin çok harcadığı yok
Yaptığı şeylerin altı boş sadece laf olsun diye dediği şeyler kendi huyu öyle bu sene benim gidişimle patladı olay ama diğer senelerde de hep bir olayı oluyormuş bazılarınxda siz kıskanıyorsunuz yazmış ne kadar komiksiniz gram kıskanmıyorum

Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
felan değil falan.
bi de konu buram buram varoşluk kokuyor
samimi falan değilsiniz sizi kıskandığını düşünmek tatilden daha mutlu etmiş sizi

Yeni gelin varoşluğu seziyorum sizde, evliliğinizin ileriki yıllarında buraya eş ailesi ile ilgili konu açacağınız çok belli aslında ama farkında değilsiniz :) biraz kendinizi geliştirin kurslara gidin hayatta kaynana ile oturup dedikodu yapmaktan daha önemli şeyler var , sanırım bu yaşınıza kadar çevrenizde sayılan sevilen değer gören biri olmamışsınız, eltinizin bir hareketini kendinize yorumlayıp önemsendiğinizi hissedip keyif alıyorsunuz ,bence değer probleminiz var sizin buna yoğunlaşırsanız etrafınızda daha sağlıklı ve kültürel ilişkiler kurabilirsiniz , dd yapacağınıza ilerde çocuklarınıza faydanız olması için kitap okuyun lütfen

Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıc
Sizi bisey soyleyimmi benim babaannemde öyleydi gelirlerini hep bir gelişine çekiştirip hala öyle kadin 70 yaşında hala gelirlerini başka gelinine söyler onlarda bir birine anlatır benim kayinvalidemde öyle ben onu birgun test ettim ile gelinlik hallerimden dedim acaba diğer gelirlerine soylecekmi diye sonra söylemiş öğrenmiş oldum o yüzden özel şeylerimi söylemem

Sizi bisey soyleyimmi benim babaannemde öyleydi gelirlerini hep bir gelişine çekiştirip hala öyle kadin 70 yaşında hala gelirlerini başka gelinine söyler onlarda bir birine anlatır benim kayinvalidemde öyle ben onu birgun test ettim ile gelinlik hallerimden dedim acaba diğer gelirlerine soylecekmi diye sonra söylemiş öğrenmiş oldum o yüzden özel şeylerimi söylemem
Yakın oldığumuz halde çok sık gitmem sadece kaynanam değil eşim tarafında hiç kimseye hiç bir özelimi anlatmam

Al birini vur ötekine.. Elti ile tencere kapak gibisiniz. Aksine birbirinizi çok sevmelisiniz..

Asıl kocalarınıza ve kayınvaledeye üzülmek lazım.

Kendi agzindan duymadiklariniza inanmayin derim ben. Karsiniza alip sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back