Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi valla siz de az değilsiniz. Tatil konusunu BİZ (kuduuuur) TATİLE (kuduuuur) GİDECEĞİZ (kuduuur) diye açmadıysanız ben de bir şey bilmiyorum.

Vallahi daha yazmayamayacız her yazdığımıza ama eltim boşanacak, ama eltimin sorunlarını herkes biliyor, ama eltim beni kıskandı ama eltim şöyle diyecek. Bunların erkeklerini veriyor bu hakkı bunlara bence, abi kardeşine karımın yüzü asıldı diyor. Kardeş geliyor bunu karısına anlatıyor. Kayınvalide siz gittiğinizden beri bana sardı diyor. Erkek müsade etmezse kadın ortak işte yorum yapamaz. Yazık üzülüyorum benim özellikle ortak iş yaptığım eltim böyle olsa üzülürüm ben şahsen.

1.sınıf çocukları bile siz kadar yarışmıyor

Ben burda ne kadar eltim kıskanç konusu gördüysem hepsinin içi boş ve genelde konu sahibinin kıskançlıkları ile dolu oluyor

Ya hahahahahh ya kocası bunu çok seviyor ya da kendi de zaten aynı model, bi şekilde götürüyorlar da Allah eltinin yüzüne baksın onun ne günahı var?

Bize gün kız, ona mı günah ejdbwjs burnu bu kadar havada olan bu devirde VİLLA KİRALAYAN birine günah olur mu? Kasım villağğ kiralamış, Aman Allah’ım.
Bana malum parti cenahını hatırlattı

Kesinlikle çok haklısın, yazık üzülüyorum keşke zamanını daha güzel şeyler düşünmekle geçirse ama boş vakit var sanırım.
Ben hamile kalmak için ne yaptım konusunu okudum da. Abooo abooooooooovvvv. Konu sahibinin eltisine “anlat kız anlağğğt” neler çektin anlaaat demek istedim

Bence siz kv den uzak durun yarin öbürgün kv niz eltinize sizin dedikodunuzu yapar duyarsiniz kk ne de kv nizle ilgili konu acarsaniz.konuyu anlatirken baya eglenmiş gülmüşsunuz... gülme komşuna gelir başina bunada ben güleyim bareeee

Yok gülmekten başka yapacağım bişey yok düşünüp kendime dert edemem ben aramızın samimi olduğunu düşünüyordum
Ama burası derdim var bölümü??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…