• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay koptum gecelik konusuna, bu konu sahibi ferhundeyi , bihteri çok izlemiş, eltiisine yazık valla kadın profesyonel yürüyen fitne 🤣 Böyle elti düşman başına 🐍

Ay koptum gecelik konusuna, bu konu sahibi ferhundeyi , bihteri çok izlemiş, eltiisine yazık valla kadın profesyonel yürüyen fitne 🤣 Böyle elti düşman başına 🐍
Tr*ndyol linki atmıştı Z zxshermine , geceliğin arkasında fiyonk var, g.t hediye paketi gibi duruyor. 🤢🤣

Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Ortak araba olunca kavgada olur. Senin tatile gitmeni kiskandigini hiç sanmıyorum. Kendide gidecektir belki o anda araba sizdedir falan filan. Şu hayat sizin gibilere güzel he o beni kıskanıyor bu beni çekemiyor diye düşünüp mis gibi egoyla yasiyorsunuz

Gadin düşmanları :63:

Nasıl kiskancsiniz bi tatile gitmediniz kocanızla :KK59:

Minnacik donlar giymiyorsunuz renkli dantelli :KK31:

Boydaaaaaan boya yırtmaçlı gecelikler

Incili tangalar :KK30:

denize bakan villada romantik soğuk meyve suları icip deniz dalgasına dalıp Akdenizzzz akşamları diye kocanızınız kulağına fısıldamıyorsunuz ya:KK8:

Aynen eltim gibisiniz kiskanclarrrrrrrrrr sizi :p

Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Bence derdi sizinle değil ,eşi ile , ortak işin en büyük problemi bu durum ,taraflardan biri eşinden birşeyleri gizleyince böyle oluyor ,bence siz yinede kötü olmayin

Offf sen benim eltim olsaydın keşke ne hakkından gelirdim senin ama.

Benim tanıdığım bir çift var karı koca anayasa mahkemesinde raportör hakim.
Hakim hanımın bir de eltisi var 24-25 yaşlarında ev kızı aynı konu sahibi gibi kafa yapısı.
Sürekli hakim hanımın kendisini kıskandığını :D, kendisinin çocuğunu kendisi büyüttüğü diğerinin çocuğunun kreşte olduğu için otistik olabileceğini :D onların evinin kendi evinden daha büyük olmasının haksızlık olduğunu saçma sapan iddia edip duruyor. Sizin gibilerle uzaktan dalga geçmek öyle büyük zevk ki yakından da uğraşmak isterdim 🙏🏻

Offf sen benim eltim olsaydın keşke ne hakkından gelirdim senin ama.

Benim tanıdığım bir çift var karı koca anayasa mahkemesinde raportör hakim.
Hakim hanımın bir de eltisi var 24-25 yaşlarında ev kızı aynı konu sahibi gibi kafa yapısı.
Sürekli hakim hanımın kendisini kıskandığını :KK70:, kendisinin çocuğunu kendisi büyüttüğü diğerinin çocuğunun kreşte olduğu için otistik olabileceğini :KK70: onların evinin kendi evinden daha büyük olmasının haksızlık olduğunu saçma sapan iddia edip duruyor. Sizin gibilerle uzaktan dalga geçmek öyle büyük zevk ki yakından da uğraşmak isterdim 🙏🏻
Ev ne alaka ya? Onun kesesinden mi alınmış, oraya bile burnunu sokabildiyse gerçekten karşısında çok naif insanlar var, ben "Beni gısganiyörrr ayh." evresinde fişini çekmiştim bunun.

Benim gidişimi kıskanmış işte belki başka birilerine benim halkımda demiştir kv bana anlatması iyi oldu gözüm açıldı samimiydik
Valla bizde tatile gidemedik sizi bizde kıskandık neyse işte kıskanç üye olarak benim kıskançlığım da sizin egoşunuzu okşasın neyse,neyse ,neyse.
Eltinizin kıskanması için kim bilir nasıl havalara giriyorsunuz siz az değilsiniz.
Bu arada milyonlarca insan tatile gidiyor si ilk değilsiniz son olmayacaksınız

Konu sahibinin yazdıklarından yola çıkarak genel bir tespit yapmak istiyorum:
“felan” ifadesini kullanan insanlar kimsenin kendisini çekemediğini, herkesin kendisini kıskandığını ve kıskançlıktan kudurduklarını düşünüyorlar genellikle.
Ama konu sahibesi neyse ifadesi de kullanıyor.
Bu ifade amannnn zaten kıskanılacak kadarım demek mi oluyor

Ne kadar hoşuna gitmiş seni kıskandığını düşünmek bile. Kaynana da ne biçim insanmış, ne var ne yok dökmüş ortaya, ara bozulacağını bile bile.
Korkunçsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back