• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynım sadece eşime değil oda herkese anlatıyor ikili arasında ne yaşanırsa herkes biliyor

Ayni seyi esinizde yapiyordur merak etmeyin. Anasiyla, kardeşinden farki var mi saniyosunuz esinizin? Farki olsaydi gelip kardesinin derdini size anlatmazdi. Sizin dedikodunuzda dönüyordur. Kv ile ilk surtusmenizde cat cat suratiniza vururlar.

Bana akıl vereceğinize siz kendinize kullanın saçma sapan yorumlar yazmayın

Neresi saçma. Diyorum ki size başkasının hayatında yaşadığı sıkıntıları dinleyip mutlu olmayı bırakın. Karı koca tatil yüzünden tartışmış siz orada keh keh gülüyorsunuz. Şimdi kim kıskanç oluyor ki?
İş ortak, para ortak e siz gidiyorsunuz da o neden gidemiyor. Kıskançlık değil haksızlık yapılan

Ben neden mutluluk duyayım Allah aşkına ne desem tersine anlıyorsunuz karı kca kendi aralarında ne yaşanırsa herkese anlatıyor zaten
Hayır kendimce cevap veriyorum, sen daha çok yenisin bence çok yorum yapma karışma birseye derim ben, benim eşim en büyük ama ben üç eltimden de küçüğüm kv öyle bir izlenim verdiki hepsi saygı duyar bana biri ile ortak iş yaparız, ben alırsam oda alır oda alırsa bende alırım. Siz sürekli kötüleme modundasınız. Bundan haz alıyormuşsunuz gibi anlatıyorsunuz birinin sizi kıskanması güzel birsey değil sizin daha iyi olduğunuzu anlamına gelmez. Ben tatile gideceğim oda gitsin onada ayarlayın derim, o birsey alacak bana yazar alayım mı diye, Zaten bizim eşlerimiz dükkan hakkında konuşmamıza izin dahi vermez. Kadınlar işe karışırsa o iş nanay.

Ayni seyi esinizde yapiyordur merak etmeyin. Anasiyla, kardeşinden farki var mi saniyosunuz esinizin? Farki olsaydi gelip kardesinin derdini size anlatmazdi. Sizin dedikodunuzda dönüyordur. Kv ile ilk surtusmenizde cat cat suratiniza vururlar.
Eşimle saçma sapan şeyleri kıskanıp aramızı bozmadığımız için o konuda şüphem yok

Abi 23 yaşında şöyle konular açmanıza ben üzülüyorum inanın ki. Sizin şimdi vize-finallerle, okulla alakalı kaygılı olmanız gerekiyordu ya.. Boş işlerin peşinde koşmaktan vazgeçin. Kimsenin lafını, dedikodusunu dinlemeyin istemiyorsanız.
Bayıldım yoruma yada ben tatile gittim eltim sorun yapmış size eşimle konuşup onada bir tatil mi ayarlasam gibi konu olsa başım üstüne

Kaynım sadece eşime değil oda herkese anlatıyor ikili arasında ne yaşanırsa herkes biliyor
Onlar anlatırsa anlatsın siz nötr kalın ne haklarında konuşun ne iyi niyetle dahi olsa yorum yapın.
Eltim yok ama rahmetli annemle Allah uzun versin yengem örnekti benim için, keseleri bir değildi ama aile apartmanında oturduk yıllarca bir tek kavgaları bile olmadı, kardeşler birbirine de girse annemle yengem müdahil olmaz ilişkilerini etkileyecek hiçbir şeye karışmazlardı, eltinizle annemle yengem gibi anlaşmak zorunda değilsiniz o zaman özel günler dışında görüşmeyin mesafeli olun ama yedi mahalleye de anlatsalar siz haklarında konuşmayın, kayınvalideniz konuşmaya kalkarsa da anne o da onların hayatı, herkes istediği gibi yaşar deyip kestirip atın, eltinizi size anlatan sizi de elitinize sana nispet diye tatile gitti diye anlatır, ki kayınvalidenizle ilgili bir konunuz var maşallah kayınvalideniz de 7 mahalleye laf taşıyan biri, onlara baka baka onlar gibi olmayın.

Aaaaa ne nasıl yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back