- 18 Şubat 2018
- 12.231
- 2
- 54.823
- 598
- 44
- Konu Sahibi Papatyaguluu
-
Eeee tüm bunlardan bize ne?Aile içinde dedikodu çetesi oluşmuş ve siz buraya gelip eltinizin dedikodusunu yapıyorsunuz.Ne çiğ muhabbetler bunlar.Dün ben kaynanam kocam kahınpederim oturuyorduk bunları anlattı şook oldum yüzüme karşı bi sevimliydi
O kadar yazılan var gram değişmiyorsun be canım sence halen saçma sapan şeyler kıskanmıyorum diyorsun. Canım yaşın daha çok ufak kıskanmak kıskanılmak seni iyi yapmaz ona göre ara bozan olma o ailede bence en iyisi çekil köşene,Eşimle saçma sapan şeyleri kıskanıp aramızı bozmadığımız için o konuda şüphem yok
Sanırım daha da romantik.olsun diye bir mum eksiktiBiz romantik olsun diye baş başa gittik
Daha yorum yazamayacağım bu konuya gerçekten, boşuna dil döküyoruz üzüldüğüm 23 yaşındaki bir gencin böyle düşünmesiDalga geçenler gelin bakalım hediye var
@WOMAN açılmamış birini anlamanız için açıp çektimwww.kadinlarkulubu.com Fantezi gecelikle kalakalmak
Selam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu.. Eşim eve gelirken onun için hazırlandım. Saç, makyaj,jartiyer, gecelik... Kapıyı açtım. Normal bi şekilde baktı geldi boynumdan öptü. Sonra gitti üstünü değişti wcye girdi falan. Hiç hayal ettiğim şekilde...www.kadinlarkulubu.com
Akraba yazlığına çöküp eltiye villa kiraladık diye hava basarsan kadın sorar hesabını tabi, siz hayırdır bütün ortak kazancı çakozladınız heralde der aklına türlü şey gelir, kaynana desen zaten mikser ofofofof.Daha yorum yazamayacağım bu konuya gerçekten, boşuna dil döküyoruz üzüldüğüm 23 yaşındaki bir gencin böyle düşünmesi
Okudugumu anlayabiliyorum çok şükür. Burada bazi seyleri anlayamayan biri varsa o da sizsiniz. Araba dediğiniz gibi onlarda olsa bunun konusu geçmezdi. Demek ki değil. İçiniz fesatlık doluAy okumayı bilmiyorsunuz araba onlarda biz dile getirmediğimiz halde o getiriyor bayramda gittiğini söylüyorum çünkü gitmemiş olsa böyle durum yaratsa haklı dicem
Dün ben kaynanam kocam kahınpederim oturuyorduk bunları anlattı şook oldum yüzüme karşı bi sevimliydi
Aynen öyle bende bir kv var 4 eltiyiz kimse kimsenin hakkında yorum dahi yapamaz, bunları gördükçe diyorum ki iyiki 10 senedir bir ailenin içindeyim bir gün laf söz duymadım şükür olsun rabbime, herkes eşittir kv yanında beni bir tık ayrı tutar oda benim annem yok diye, herkeste bunu bilir kimse ses çıkarmaz. Yakında bu kardeşlerin iş ortaklığı bozulurAkraba yazlığına çöküp eltiye villa kiraladık diye hava basarsan kadın sorar hesabını tabi, siz hayırdır bütün ortak kazancı çakozladınız heralde der aklına türlü şey gelir, kaynana desen zaten mikser ofofofof.
Bu konular neden benjm karsima cikmiyo ya 12-7 arasi uyudugum icin mi jdjdjdDalga geçenler gelin bakalım hediye var
@WOMAN açılmamış birini anlamanız için açıp çektimwww.kadinlarkulubu.com Fantezi gecelikle kalakalmak
Selam kızlar yine ben. Bir olay anlatıcam yorumlarınızı bekliyorum düşünceniz ne olurdu.. Eşim eve gelirken onun için hazırlandım. Saç, makyaj,jartiyer, gecelik... Kapıyı açtım. Normal bi şekilde baktı geldi boynumdan öptü. Sonra gitti üstünü değişti wcye girdi falan. Hiç hayal ettiğim şekilde...www.kadinlarkulubu.com
Geçenlerde de bir konu açmış. Başlık şöyle: hadi gelin hamile kalmak için neler yaptığımı anlatayım size. İçerikte de ekstra hiçbir şey yok. Sevişmiş dümdüz. Sanırsın atom parçalıyor. Bu kim ya deyip ismine baktım, gecelik reismiş. Hee tamam o zaman dedim. Kafa bi tık gidik çünkü. Asıl elti uzak durmalı bundan.En son milletten kullanılmış fantezi geceliklerini istiyordunuz, durumum yok demiştiniz, sonra benim de vaaaar diye 5.sınıf naylon gecelikler atmıştınız siteye merak ettik.
Villa ya inzivaya çekildi şuanAy ne ara linçlediniz de konu kapandı kalbim kırık şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?