• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar eltimin kıskançlığı şaka mıı 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Huy olarak ortalığı karıştırabşlcrk bir karakterde bazen kaynanamla ilgili dedikodu yapıyorduk geçen telefonu çaldı kaynanamın sesi de açıktı eltim benim dediklerimi anlatıyordu kötü bişeyde dememiştim Allahtan

Değil ben kıskanmıyorum mesela iki kardeş beraber iş yapıyorlar hoşuam gitmedi komiiğime gitti kaynım eşime de demiş siz tatile gittiiğinizi dediniğiz gün karımın kaşları kalktı yüzü düştü dedim Allah bana yardım etsin
Kayınvalidenizin eltinizin yaptıklarını anlatması, kayınbiraderinizin kardeşi diye güvenip dertleştiği bir konuyu size aktarması, sizin eltinizle kayınvalidenizin dedikodusunu yapmanız yanlış.

Gün gelir herkes eşini annesini savunmaya kalkar kavga çıkar kabak da sizin başınıza patlar.

Evinizle evliliğinizle sanırım hamileymişsiniz Allah tamamına erdirsin🙏gebeliğinizle ilgilenin.

Ramazan bayramında gittikleri tatili ne kadar kıskanmışsınız :)
Kayinvalideniz eltiniz için size birseyler anlatiyor ama eltinize sizi hiç anlatmiyor değil mi 😃
Evlerden ırak ne kadar kıskanç fesat kötülükten beslenen bi insansınız. Ayrıca araba sizde daha çok duruyorsa sinirlenmeye ve bunu dile getirmekte gayet haklı.
Ay okumayı bilmiyorsunuz araba onlarda biz dile getirmediğimiz halde o getiriyor bayramda gittiğini söylüyorum çünkü gitmemiş olsa böyle durum yaratsa haklı dicem

Kayınvalidenizin eltinizin yaptıklarını anlatması, kayınbiraderinizin kardeşi diye güvenip dertleştiği bir konuyu size aktarması, sizin eltinizle kayınvalidenizin dedikodusunu yapmanız yanlış.

Gün gelir herkes eşini annesini savunmaya kalkar kavga çıkar kabak da sizin başınıza patlar.

Evinizle evliliğinizle sanırım hamileymişsiniz Allah tamamına erdirsin🙏gebeliğinizle ilgilenin.
Kaynım sadece eşime değil oda herkese anlatıyor ikili arasında ne yaşanırsa herkes biliyor

Yorumlarını okudukça yazası geliyor ama yapmayacağım, birinin boşunma aşamasına gelmesinden mutluluk mu duyuyorsunuz sizin ne olacağınız belli mi ? Bence azıcık daha farklı bir açısından bakin yorumlarına bakıyorum. -onlar konuşuyorum çatlıyor. -kaynımda demiş zaten karımın yüzü düştü. -yok kendine bilezik yaptırmış, hep şeyini kötüleme durumdasın çok yeni evlisin bence yapma 4 elti yakın oturuyoruz tecrübem olduğu için konuşuyorum bir gün böyle şeyler konuşulmadı kv zaten izin bile vermez ki biri ile bizde ortak iş yapıyoruz kardeş gibiyiz.

Ben neden mutluluk duyayım Allah aşkına ne desem tersine anlıyorsunuz karı kca kendi aralarında ne yaşanırsa herkese anlatıyor zaten

Ortak is,ortak araba hep sikinti.Dayilarimin esleri ortak isyerini batirdilar birbirleriyle yarisirken.Bence isyerini ayirin yada oturup adaletli bir plan yapin,araba kullanimi,harcama dengesi vs.

Size kötü bir şey dememiş ki derdi eşiyle zaten.

Eşi neden ailesiyle tatile gitmesine izin vermemiş çok saçma değil mi?

Ben de eşime söylemeden ailemle plan yaparım. Eşim izin alamıyorsa ben alabildiysem giderim. Bu garip değil.

Araba konularını ben bilemem tabi.
Bir de kayınvalidenin size anlatması aşırı saçma.
Sizin keyiflenmeyin daha saçma.
Bana da haber verseydi hep beraber giderdik demiş kaynım dışlanmış olması sinirlendirmiş herhalde bilemiyorum ben niye keyifleneyim gülmek suçmu

Hanımlar nasılsınız Eltimin kıskançlığını anlatayım eltim 2hafta önce felan kendi ailesi ile tatil planı yapmış kocasından habersiz ona bile dememiş sonra kocasına böyşe byle gidicem demiş kavga etmişler neyse bizde bu olayın üstüne 1hafta sonra felan tatile gittik gitmeden önceki akşam oraya oturmaya gittik eşim termosunu istedi stanley diye😅 neyse o tatile gidiceğimizi öğrendi yüzü düştü neyse biz gittik keyfimiz yerinde kaynanama çektirmiş her yere saldırmış kıskançlığından
Kaynanamı aramış demiş çocuklara çikolata veriyorsunuz beyni çalışmıyor teşefon veriyorsunuz şımarıyor evde ben vermiyorum akıllı duruyo ikimizin eşide ortaklar beraber çalışıyorlar kaynanama demiş benim eşim daha çok çalışıyor bi araba var 3eve ait araba hep onlarda kalmış bide demiş biz hiç arabayla bi yerlere gidemiyoruz gezemiyoruz araba sizde diye çok değişik biri bide eşiyle neden tartışıtığını herkese anlatıyor kavga ettiği tüm akrabaşar biliyor nerdeyse 😅 kaynanam diyor siz tatile gittiniz benim başım belaya girdi sadece gülüyorum ama dediği şeyler doğru olsa hak vericem ama ramazan bayramında 1hafta gittiler izmire hem akraba ziyareti hemde tatil diyr araba hep onşarda bizim bunları laf edeceğimiz yerdr o ediyor tatile gidişimiz baya ortalığı alevlendirdi yüzüme karşı da çok masum duruyordu halbuki bunları duyduktan sonra samimiliğimi bırakıcam
Noktalama işareti olmadığı için kör oldum 😑

Ortakmışsınız ya elti ile. sonuçta siz tatile gidiyorsanız ortak paradan gidiyorsunuz. Yani sizin gittiğiniz kadar eltinizin de gitmeye hakkı var. Demek ki kıskançlık değil haksızlık var ortada.
Cidden maddi durumunuz nasıl
Sana cevap vermicem yeter bayramda o da gitmiş diyorum iyi oku haklarımız eşit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back