- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
- Konu Sahibi Papatyaguluu
-
Kaynım sadece eşime değil oda herkese anlatıyor ikili arasında ne yaşanırsa herkes biliyor
Bana akıl vereceğinize siz kendinize kullanın saçma sapan yorumlar yazmayın
Yok tatlım villa kiraladıkBen de gülüyorum, doğru söyleyin akraba yazlığına çöktünüz değil mi ahahahah
Hayır kendimce cevap veriyorum, sen daha çok yenisin bence çok yorum yapma karışma birseye derim ben, benim eşim en büyük ama ben üç eltimden de küçüğüm kv öyle bir izlenim verdiki hepsi saygı duyar bana biri ile ortak iş yaparız, ben alırsam oda alır oda alırsa bende alırım. Siz sürekli kötüleme modundasınız. Bundan haz alıyormuşsunuz gibi anlatıyorsunuz birinin sizi kıskanması güzel birsey değil sizin daha iyi olduğunuzu anlamına gelmez. Ben tatile gideceğim oda gitsin onada ayarlayın derim, o birsey alacak bana yazar alayım mı diye, Zaten bizim eşlerimiz dükkan hakkında konuşmamıza izin dahi vermez. Kadınlar işe karışırsa o iş nanay.Ben neden mutluluk duyayım Allah aşkına ne desem tersine anlıyorsunuz karı kca kendi aralarında ne yaşanırsa herkese anlatıyor zaten
Eşimle saçma sapan şeyleri kıskanıp aramızı bozmadığımız için o konuda şüphem yokAyni seyi esinizde yapiyordur merak etmeyin. Anasiyla, kardeşinden farki var mi saniyosunuz esinizin? Farki olsaydi gelip kardesinin derdini size anlatmazdi. Sizin dedikodunuzda dönüyordur. Kv ile ilk surtusmenizde cat cat suratiniza vururlar.
Topluca gitseydiniz o zaman hahhahahhaYok tatlım villa kiraladık
O çeyizlik yastık kılıfı sateninden yapılmış gecelikleri satarak mı?Yok tatlım villa kiraladık
Ay gülünce mutlu mu oluyor insanNe kadar itici birisiniz.
Resmen eltinizin mutsuzluğuyla mutlu oluyorsunuz.
Pehhh
Eşimle saçma sapan şeyleri kıskanıp aramızı bozmadığımız için o konuda şüphem yok
Bayıldım yoruma yada ben tatile gittim eltim sorun yapmış size eşimle konuşup onada bir tatil mi ayarlasam gibi konu olsa başım üstüneAbi 23 yaşında şöyle konular açmanıza ben üzülüyorum inanın ki. Sizin şimdi vize-finallerle, okulla alakalı kaygılı olmanız gerekiyordu ya.. Boş işlerin peşinde koşmaktan vazgeçin. Kimsenin lafını, dedikodusunu dinlemeyin istemiyorsanız.
Onlar anlatırsa anlatsın siz nötr kalın ne haklarında konuşun ne iyi niyetle dahi olsa yorum yapın.Kaynım sadece eşime değil oda herkese anlatıyor ikili arasında ne yaşanırsa herkes biliyor
Yok tatlım villa kiraladık
Biz romantik olsun diye baş başa gittikTopluca gitseydiniz o zaman hahhahahha
Istemsiz güldüm
rica etsem bana yorum yazmaE bir sürü odası var Villanın neden eltinizi de çağırmadınız. Aranız da iyiymiş
Aaaaa ne nasıl yani
Bana da haber verseydi hep beraber giderdik demiş kaynım dışlanmış olması sinirlendirmiş herhalde bilemiyorum ben niye keyifleneyim gülmek suçmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?