Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kujum hamılesın :) gözünaydn

operasyon kaldı.tarlusal verdi adet ol gel dedi.13 aralığa gün verdi şimdide operasyona
allahım sen büyüksün vardır bir bildiğin

kız bir şey yedirmiyorum inan.keçiboynuzu aldım onu bile yemedi.birde yese yatakta yaşayacağız herhalde :27

yok anam ben gecelik mecelikte giymiyorum.senin kocanda benimkinin bir eşiymiş.benimkide üşürsün diyor anlamıyorlar bir şeyden

Son düzenleme:

değiştirdim tatlım.hayırlısı olsun

ne yedirdin kız adama öyleeee
Kız hiç ben özellikle yedirmedim karidesi ama öyle tahmin ediyorum sonuçta protein deposu...
dönme ihtimaliniz yok mu?
Başka bi ülkeye gitme ihtimalimiz var ama o da ne zaman bilmiyor ben
sanırım karides yemek günah

Yok kız öyle bişe kim demiş???? Midye o karides değil... Burda helal restaurantlarda var bi kerem....

Bu ne arkadaş yaaa neden göremiyoz gelen mesajları kiiiii!!!! Acayip sinirlerim oldum heee!!!!
Cevapsız bıraktığım arkadaşlar kusura bakmayın durum malum...
Kurabiyelerimmm benimmm özlüyorum sizi...

öyle hatırlıyorum yanlıştır belki.bilmiyorum.
geçen gün dedi çinde havalar çok kötüymüş canım ya allah kolaylık versin

Midem çok kötü yaaa bulanıyo mu ağrıyo mu, üşüttüm mü, düşüttüm mü, sapıtıyom iyice yaaa vücudum kontrolümden çıkıyo iyice yaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merhaba canım
deli kızlar kervanına hoş geldin
ne zamandır çocuk istediğini ve yaşını da yazar mısın?

çok teşekkür ederim balım.
kııız valla mı pozitif o. kandırık yapmıyon demi ya
dualarımdasın elif. önce sana sonra bize inşallah canım.
bi kaç ay daha beklersin kavuşursun inşallah

gecelik konusunda dertliyim canım. zaten yorganın altına giriyoruz. onu da içerde çıkardı mı boşa giymiş oluyorum

sağol canım.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

ben jonguil için giyeceğim gecelik ilgilenmezse jonguili öldüreceğim ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…