-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.161
yüksek ateşle regl olanlar olduğu gibi, düşük ateşle hamile olanlarda olabilir.bunlar istisnadır.
işin istisna kısmına takılırsak adet gününde yumurtlayanlar bile var..
hatta daha da ileri gidersek, hamileyken yumurtlayanlar da var..
hatta kendimi durduramayıp biraz daha ileri gidersem hamileyken hamile kalanlar da mevcut.
daha ileri gitmiyim yeter.
yüksek ateşle regl olanlar olduğu gibi, düşük ateşle hamile olanlarda olabilir.bunlar istisnadır.
hatta kendimi durduramayıp biraz daha ileri gidersem hamileyken hamile kalanlar da mevcut.
senin izin bittimi canım evdemisin pek yazmıyonda gündüzleri
çok doğru demişsinama gitme ileri korkarım
misal ben bu ay adetin 3. günü 13mm yum oluşmuş ..yani istisnai bi durum ama kaide bozulmaz
demekki ateşlede alakası yok bende bugün başlamıştım ölçmeye
nerden buldun kız bunu
Hemileyken adet gorenler?? Unutmussun bak :)
Nane cayinin var olan gebelige bi etkisi olmasin. Gerci ben buyuk ihtimal bu ayda tutturamadim catlatma ignesine ramen. Ve evet bende sendenim atesim 37 ye yukseldi ve lekelenmem basladi bugun. Yaniyorum ve adet oluyorum(
unutmadım.nasıl unuturum sülalem böyle.lakin ileri gitmek istemedim.
bu ay senden ümitliyim kız düşüğün peşi çabuk gelir derler
Ayyyyyyy umudumu uyandirdinnn vallahi hadi insallahhhhunutmadım.nasıl unuturum sülalem böyle.lakin ileri gitmek istemedim.
bu ay senden ümitliyim kız düşüğün peşi çabuk gelir derler
Zeynepcim doktoruna 7 ay icerisinde 2 ci kez hsg cekilse bir sorun olurmu sorarmısın tüplerim acık benim tıkalıysa olur derse eger acıkmış dersin hamile kaldım ya hsg den sonra kürtaj oldum bi yapışıklı her hangi bişe olmuşmudur tedirginim yeniden cekile biliniyorsa cektirmek istiyorum zararı olurmu diye tedirginim
Ayyyyyyy umudumu uyandirdinnn vallahi hadi insallahhhh
Ben de iki dusuk yasadim ama doktorum saolsun 6 ay korunma ve 3 ay korunmayla peşini zorlastirdi. Kolay Olmuyo simdi olmuyooooo
tatlım ben geldim.doktora da sordum.çekilebilir sakıncası olmaz fakat,kürtajdan sonra 4 ay rahim dinlendirilmeli(korunmalı)daha sonra 6 ay içinde gebelik elde edilemezse doktora başvurulmalı dedi.