Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Asilaman mi toplam 80 sperrmle oldu canim yoksa esinin toplam hareketilisi mi 80 ?

Kızlar bende birşey yok .. Adetime 5 gün fln var fakat bel ağrısıyla yine gittim doktora sonuç negatif çıktı yani o beta yumurtlama döneminde çıkmış ...

Tatlım toplam 80 milyon sperm, hareketlilik % 80 di nekadari enjekte ediliyor bilmiyorum test sonucmuz bu

Waowwww super bi sonuc buuu cok sevindim canim senin adina... Peki artik neden dogal yolla denemiyosunuz peki nasil olsa artik hersey normal... Asilama icin acele etme bence... Gerci insallahhh gerk kalmaz haziranin. 11 ine de cok z kaldii... AYY BEN bile HEYECAN YAPTIMM KIZZZZZ insallahhh yaaaa bekliyorum hayirli haberlerini

vişne çürüğü bi rengi varr ıyyy 10 dk sonra lavoboya koşturuyo merettt.doktor kullanma bidahaki geldiğinde yenisini yazayım dedi.ama sen o tarifi ver tatlım onuda yaparım baya düşük kanım.
Canım biliyorsun hamileliğimin 4 ayına kadar günde 3 kez kustum hiç bişey yiyemedim bende demir hapı içiyorum gynoferon kesinlikle bulantı yapmıyor tok iç bide benim bulantılarım bitti çok şükür

ddoktor mu yazdı onu sana tatlım?benm doktorum yenisini yazacağını söyledi inşALLh oda bulantı yapmaz

Canım ya 3 yıl oldu hala olmuyor oyüzden fazla beklemek istemiyoruz .

iiyim cnm nerelerdesin sen ya özletiyosun kendini çok şükür değerlerin düşmüş sevindim cnm sende oluruna bırak bende öyle yaptım zaten dükkan yaptırma işleri ile uğraşıyorum düşünmeye vaktim yok

Canım ya 3 yıl oldu hala olmuyor oyüzden fazla beklemek istemiyoruz .
Himm anladim canim tabi haklisiniz.. rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahhh....

Visne curugu ilacin rengimi canim yoksa cikardiginin rengi mi??? Evet farkli farkli var ama ben istemiyorum ya .... Benim bu tarifin malzemelerini orda bulabilir misin bilmiyorum ama bi dene istersen....
1 orta boy mango
1 tane muz
3 bardak Kale( kivircik lahana diye geciyo degisik bi yesillik lahana gibi degil cin lahanasi da deniyo turkiyede var mi bilmiyorum )
1 bardak su
Bu bi kullanimlik tarif hepsini blenderda krema haline gelene kadar 30saniye falan karistiriyosun.... Gunluk ihtiyac 18mg bu tarif 8mg demir iceriyo canim... Yani gunluk 8mg demir almis oluyosun... Ayrica bu tarif vitamin fosfor, potasyum calsiyum acisindan da cok faydali... Ben dun basladim bu bi kullanimlik tarif ama fazla gelirse buzdolabinda 24 saate kadar saklayabiliyosun....

Son düzenleme:
kızlar günaydın nasılsınız bakalım

Kızlar adet oldum tutmadı aşılamam[emoji20]

evet bende umutluydum canım yıkama sonrası değerler iyiydi ama değer meğer bazen anlamsız kalıyor ilk önce allah isteyecek canım bizim ıstememizle olmuyor maalesef

evet canım aynen öyle herşeyi rabbime bırakmak lazım bak benim iki çoçuğum var bi sorun yok ama olmuyo zamanı gelmeden hiç bişe olmuyomuş bunu anladım biz bişeyi isteyince hemen olcak sanıyoruz

evet canım aynen öyle herşeyi rabbime bırakmak lazım bak benim iki çoçuğum var bi sorun yok ama olmuyo zamanı gelmeden hiç bişe olmuyomuş bunu anladım biz bişeyi isteyince hemen olcak sanıyoruz
Evet plan yapıyoruz hatta planla olacak şey değil ama insanın elinde değil allahım en kisa zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…