- 25 Ekim 2013
- 7.958
- 18.920
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.721
Tamam canım haber veririm inş canm bu son olur adetin bir daha gelmez.
amin cnm inş. ama ilk önce hiç olmayanların olsun dualarım inanki hep o yönde
a.selam canım ben iiyim de sen niye çok kötüsün hayrola :26::26::26:
Evet canım allah ilk önce hiç çocuğu olmayanlara versin sonra ikinci çocuk isteyenlere:)
Allah iyilik versin canim... Demir hapi mahvetti beni yaaa baska benim gibi olan var mi bilmiyorum... Ben hamilelikte bu ayima kadar bu kadar kusmamistim.. Bi kere acillik etti beni sonra demir hapindan mi degil mi emin olmadigim icin ara verip bi daha basladim.. Baslamaz olaydim sabaha kadar 3 defa cikardim ve zift gibi simsiyahti... Odum koptu bebege bise olcak diye yaklasik 12 saattir uyuyorum yeni yeni kendime geldim ama cok siddetli basim agriyo...
Amin canim insallah... Senin durumlar nasil bi ara okumustum sanirim esinin degerleri baya yukselmisti de mi... Insallah Rabbim tez zamanda o mutluluga kavusturur seni de....
Allah iyilik versin canim... Demir hapi mahvetti beni yaaa baska benim gibi olan var mi bilmiyorum... Ben hamilelikte bu ayima kadar bu kadar kusmamistim.. Bi kere acillik etti beni sonra demir hapindan mi degil mi emin olmadigim icin ara verip bi daha basladim.. Baslamaz olaydim sabaha kadar 3 defa cikardim ve zift gibi simsiyahti... Odum koptu bebege bise olcak diye yaklasik 12 saattir uyuyorum yeni yeni kendime geldim ama cok siddetli basim agriyo...
amin cnm inş. ama ilk önce hiç olmayanların olsun dualarım inanki hep o yönde
kız nediyon papatya..
benimde değerlerim şükür sıfırladı..dr iki ay korun dedi..korunuyom
aslında korunmasamda olmuyo ama dr işte..3 yıl oldu ikinci bebeiş için yola cıkmama..dün şöyle bi düşündüm neleri geriye atmışım..herşey bebek odaklı yaşamışım..tam 6 kilo almışım..aslında bende artık pes ettim..çok inatcıyım ama artık pes dedim..
olursa olsun olmassa kendi bilir..
canım merhaba.ayy bende aynı dertten muzdaribim.kan değerim düşük çıktı ferrozinc adında demir hapı verdi doktor ayy hapı içtikten 10 dk sonra kusmaya başlıyorum,elim ayağım tutmuyo,başım dönüyo.senn hapının adı ne?
kız nediyon papatya..
benimde değerlerim şükür sıfırladı..dr iki ay korun dedi..korunuyom
aslında korunmasamda olmuyo ama dr işte..3 yıl oldu ikinci bebeiş için yola cıkmama..dün şöyle bi düşündüm neleri geriye atmışım..herşey bebek odaklı yaşamışım..tam 6 kilo almışım..aslında bende artık pes ettim..çok inatcıyım ama artık pes dedim..
olursa olsun olmassa kendi bilir..
merhaba...öncelikle sağlıklı hamilelikler diliyorum..bu kan ilaçlarıyla ilgili fikir vermek istedim: dr um bana verdiğinde bende böle sıkıntılar yaşadım, ama ben güzel bi taktikle bunu yendim şuan hala içiyorum bedenim alıştı: nasıl yaptın dersen eger; sabah kahvaltımı ettim aradan 1 saat geçtikten sora kan ilacımı aldımm ve sora 1,5- 2 saat sora ise öğlen yemeğimi yedim saana tavsiyem mideni çok aç bırakma bulantılarında elma ye şuan bu saatte bile içsem kan ilacımı bu sorunları yaşamıyorum kan değerim 9 iken bu yöntemle 12 e çıkardım çok şükür...hem vücudumu yormadım hem minişimi...sağlıklar dilerim...
canım merhaba.ayy bende aynı dertten muzdaribim.kan değerim düşük çıktı ferrozinc adında demir hapı verdi doktor ayy hapı içtikten 10 dk sonra kusmaya başlıyorum,elim ayağım tutmuyo,başım dönüyo.senn hapının adı ne?
Yok canim ben ikisinde de gece tok karnina yatmadan once ictim ikisinde de Hastanelik oldum gerci en son gitmedim hastaneye ilkinde cok kotu siyah kustum baktimhala midemde var ben de su ictim bi daha kustum simsiyahti yaaa ben omrumde bu yasima kadar o kadar aci cekerek kustugumu hatirlamiyorum sonra bi daha su ictim bi fdaha kustummm su tamamen kendirenginde cikana kadar su icip icip kustum ressmen midemi yikadim anlicagin sitmaya tutulmus gibi tir tir titriyodum ben bi daha hic cesaret edemem o ilaci kullanamaya.. HEle ki taktik denicek cesartim hic yok... Insallah baska seylerle telafi etcem ama insallah ben de minisimi koruyabilirim...merhaba...öncelikle sağlıklı hamilelikler diliyorum..bu kan ilaçlarıyla ilgili fikir vermek istedim: dr um bana verdiğinde bende böle sıkıntılar yaşadım, ama ben güzel bi taktikle bunu yendim şuan hala içiyorum bedenim alıştı: nasıl yaptın dersen eger; sabah kahvaltımı ettim aradan 1 saat geçtikten sora kan ilacımı aldımm ve sora 1,5- 2 saat sora ise öğlen yemeğimi yedim saana tavsiyem mideni çok aç bırakma bulantılarında elma ye şuan bu saatte bile içsem kan ilacımı bu sorunları yaşamıyorum kan değerim 9 iken bu yöntemle 12 e çıkardım çok şükür...hem vücudumu yormadım hem minişimi...sağlıklar dilerim...
Canim o kadar koturdum ki inan ki baska hicbisekilde denemeye cesaretim yok inan ki.... BEN normalde agriya hastaliga cok dayanikliyimdir ama oluyorum sandim inan ki....ah cnm ya doktoruna söylesen ilacı değiştirse olmazmı kusmak çok zordur Rabbim acil şifalar versin cnm
Cok sevindim canimmm her an guzel haberi alirsinn insallahhhh.... Ilk gunlerimde buraya yazdigimda hep seninle konusmustuk gecen onlari okudum... Insallah sen de en kisa zamanda gobusunde bebeisinle okuyup Elhamdulillah dersin....Evet canım değerler düzeldi ama ha l a gebelik yok o yüzden bu ay aşılama yaptırdık sen nasılsın canım
Yok canim ben ikisinde de gece tok karnina yatmadan once ictim ikisinde de Hastanelik oldum gerci en son gitmedim hastaneye ilkinde cok kotu siyah kustum baktimhala midemde var ben de su ictim bi daha kustum simsiyahti yaaa ben omrumde bu yasima kadar o kadar aci cekerek kustugumu hatirlamiyorum sonra bi daha su ictim bi fdaha kustummm su tamamen kendirenginde cikana kadar su icip icip kustum ressmen midemi yikadim anlicagin sitmaya tutulmus gibi tir tir titriyodum ben bi daha hic cesaret edemem o ilaci kullanamaya.. HEle ki taktik denicek cesartim hic yok... Insallah baska seylerle telafi etcem ama insallah ben de minisimi koruyabilirim...
Canim o kadar koturdum ki inan ki baska hicbisekilde denemeye cesaretim yok inan ki.... BEN normalde agriya hastaliga cok dayanikliyimdir ama oluyorum sandim inan ki....
Cok sevindim canimmm her an guzel haberi alirsinn insallahhhh.... Ilk gunlerimde buraya yazdigimda hep seninle konusmustuk gecen onlari okudum... Insallah sen de en kisa zamanda gobusunde bebeisinle okuyup Elhamdulillah dersin....
Evet canım topiginde de konuşuyorduk. Allahım isteyen herkese nasip etsin canım inşallah ilk aşılamam tutar tutmazsa hemen 2.ye geçeceğiz. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
Insallah. 2.ye gerk kalmaz canim ne zaman belli olur bekledigin tarih nedir?? Benim hamileligim cok rahat cok sukur ilk ayimdan beri yiyip icip asiri uyuyorum cok sukurRabbim herekese boyle hamilelik nasip etsin... Bi de su haplarin yanetkileri olmasa cok daha iyi olcak ama napalim bebek icin mecbur...
Ne güzel canım çok sevindim rahat hamilelik geçirmene .benim test günüm 11 haziran canım adet olmazsam biraz beklemeyi düşünüyorum öyle durumlar
Senin yumurtalarinla ilgili bi sorun yok de mi?? Esinin son degerleri ne oldu ?