- 25 Ekim 2013
- 7.957
- 18.908
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.761
kızlar mrb uzun süre bu topiği takip ettim o yüzden sizede söyleyeyim dedim ben hamileyim inşalla devamı gelir Allah isteyen herkese nasip etsin
Kızlar adet oldum tutmadı aşılamam[emoji20]
Evet canım dr gideceğim kist olmadiysa tekrar aşılama yaptiracagimHayirlisi canim uzulme adetten sonra tekrar mi yapilcak asilama??
merhaba canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin
Evet canım dr gideceğim kist olmadiysa tekrar aşılama yaptiracagim
kızlarr selamlar önceki forumdan hatırlarmısınız bilmem ama kafam karışık kararsız kaldım ne olur bir fikir beyan edin bugün sabah doktorumdaydım rahim ağızında yara olduğunu ve az derecede iltihapım olduğunu söyledi aylardır bebek için uğraşıyorum ama olmadı sizce yarayı yaktırmalımıyım bazı arkadaşlarım yapma diyor bazıları yap kafam karıştı 2 saat içerisinde aranızda rahim ağzı yarası olupda hamile kalan var mı ben aylardır bekliyorum bu yakma olayınıda yaptığımda en az 3 ay bekletmem ve korunmam gerekeceğini söyledi doktor, ama ben çoçuk hasretinden deli olacağım
Kızlar adet oldum tutmadı aşılamam[emoji20]
Alıştım canım artık zamanı gelince olacağına inanıyorum Aşı tüp bahane .bir ay ara verdim 1 ay sonra iğneli aşılama yaptiracagim.sen nasılsın az kaldı canım allah sağlıklı bir şekilde Kucağına almayı nasip etsinay canım benim hayırlısı olsun üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum.olaacak inşallah öpüyorum
kızlar mrb uzun süre bu topiği takip ettim o yüzden sizede söyleyeyim dedim ben hamileyim inşalla devamı gelir Allah isteyen herkese nasip etsin
Alıştım canım artık zamanı gelince olacağına inanıyorum Aşı tüp bahane .bir ay ara verdim 1 ay sonra iğneli aşılama yaptiracagim.sen nasılsın az kaldı canım allah sağlıklı bir şekilde Kucağına almayı nasip etsin
benim ablamın yoğun enfeksiyonu var her hafta hastanede serum tskiyorkar sıkıntılı hamilelik geçiriyor az kaldı ama bunlar güzel sıkıntılar.allah yardımcınız olsunevet canım rabbim zamanı gelmeyince vermiyor benden pay biç.ben sıkıntılıyım.hamileliğim sıkıntılı geçiyor başından beri.dün sancım vardı acildeydim.bugünde bir markete gideyim dedim sancı sancı eve zor attım kendimi.iltihap var dedi ilaç verdi ama ben kullanmadım.teyze kızı yeni bir ilaç yeni ilaçları sevmeyiz dedi.bol su içi dedi ha bire su içiyorum :))
benim ablamın yoğun enfeksiyonu var her hafta hastanede serum tskiyorkar sıkıntılı hamilelik geçiriyor az kaldı ama bunlar güzel sıkıntılar.allah yardımcınız olsun
Evet canım tüp yapmıştı tutmadı 2 ay sonra normal hamile kaldı. 20 haftalik kızı olacak. enfeksiyonu 600 her gün serum takıyorlarablanda mı hamile?kaç haftalık?
Evet canım tüp yapmıştı tutmadı 2 ay sonra normal hamile kaldı. 20 haftalik kızı olacak. enfeksiyonu 600 her gün serum takıyorlar
Evet canım idrar yolu progestan kullanıyor 3 tane düşük tehlikesi var bide magnezyum vermiş .senin yok gibi birsey canımhayırlısı olsun.idrar yolu mu onunda?başta ilaç kullandı mı?benim 10-12 çıktı çok değil
Evet canım idrar yolu progestan kullanıyor 3 tane düşük tehlikesi var bide magnezyum vermiş .senin yok gibi birsey canım
Tatlım hamilelik Öncesi de vardı enfeksiyonu bilmiyorum niye o kadar oluyor hamilelik olunca daha yoğunlaşmış öyleevet inşallah geçer bol suyla.ablana da geçmiş olsun.nerden olmuş o kadar iltihp.geçmior mu?
Tatlım hamilelik Öncesi de vardı enfeksiyonu bilmiyorum niye o kadar oluyor hamilelik olunca daha yoğunlaşmış öyle