- 20 Mayıs 2012
- 2.161
- 1.880
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.621
selam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi vuruldum adetime 3 gün var az önce test yaptım bi de siz bakın nolurEki Görüntüle 1116345 :18:
Canim benim test hamilesin diyo ama bu catlatma ignesi denilen igneler de testlerin pozitif cikmasina neden olabiliyor diye biliyorum. En az 12 gun sonra hatta en ideali 15 gun sonra dogru sonuc alirsin saniyorum. Kac gun oldu peki igneden so ra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iğneden sonra 15. günüm bugun adete 3 gün kaldı
Canim o zaman hamile olman kuvvetle muhtemel, insallah hamilesindir, kanda ne zaman baktiracaksin
yok canım adet döngüm değil incir kürü okadar sürüyo haziran 13 de bende 1 hafhalığına izine çıkıcam köye gidicez kısmet olursa sünnet var
Kızlar catlatma iğnesi icin doktora ne zaman gitmek gerekiyor acaba yani tedaviye başlamak için ?
hımmm..demek kür okadar uzun..ee faydası oldumu..inşallah olur cnm..
bende bu gün adet gördüm şükür..pazartesi tekrar hcg testi yapacam aile hekimi dedi düşüyo inşallahta sıfırlanır kurtulurum..
nasip hanım düşük yaptı hatırlıyomusun sonraki ay hamile oldu..bende düşük 3 ay sürdü..
demenk haziranda yoksun
dr okullar kapansın öyle gelin dedi..yoksa kışın yapacaktık..
inşallah karşılaşırız..
Teşekkürler papatya cvp icin bakalim bu ayda olmazsa giderim inşallah :)merhaba cnm adetin 3 . günü gidiyosun doktora hormonlarına falan bakar ona göre tedaviye başlar
Teşekkürler papatya cvp icin bakalim bu ayda olmazsa giderim inşallah :)
nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
merhaba cnm adetin 3 . günü gidiyosun doktora hormonlarına falan bakar ona göre tedaviye başlar
ne demek cnm bildiklerimizi paylaşmak için burdayız kafana takılan bişe olursa sorabilirsin sen hangi şehirdesin ben ist.
Tatlım ben ankaradayim 36 yasindayim 10 yıllık evliyim 1 aşılama 1de tup bebek sonuc malaesef yok ki hayırlısı buymussen ne yapıyorsun bebek de hangi asamadasin?
Allahim gorumcenin ve senin evlatlarıni bagislasin darısı bendende cok bekleyenlerin başına olsun inşallah ben tüp bebek düşünmüyorum ama çatlama iğnesi icin dr.a gidececegim hayırlısı bana dua et tek istegim bu :)