Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kızlar ilişkiden sonraki gün yumurtalıklarımda hafif bi hareketlilik hissediyorum ağrı gibi değil sancı gibi de değil ama bi hassasiyet oluyor sızlama gibi sebebi ne olabilir acaba yaşayan var mı

selam hanımlar bu ay çatlatma iğnesi vuruldum adetime 3 gün var az önce test yaptım bi de siz bakın nolurEki Görüntüle 1116345 :18:

Canim benim test hamilesin diyo ama bu catlatma ignesi denilen igneler de testlerin pozitif cikmasina neden olabiliyor diye biliyorum. En az 12 gun sonra hatta en ideali 15 gun sonra dogru sonuc alirsin saniyorum. Kac gun oldu peki igneden so ra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar. benimde bu ay 2. klomen+çatlatma iğnesi tedavim. geçen ay gebelik olmadı. bu ayda çok umutlu değilim. bat tarihim 27 mayıs. inşallah hepimizin göbişleri bebişlerle dolar :):):):):)

iğneden sonra 15. günüm bugun adete 3 gün kaldı

yok canım adet döngüm değil incir kürü okadar sürüyo haziran 13 de bende 1 hafhalığına izine çıkıcam köye gidicez kısmet olursa sünnet var

hımmm..demek kür okadar uzun..ee faydası oldumu..inşallah olur cnm..
bende bu gün adet gördüm şükür..pazartesi tekrar hcg testi yapacam aile hekimi dedi düşüyo inşallahta sıfırlanır kurtulurum..
nasip hanım düşük yaptı hatırlıyomusun sonraki ay hamile oldu..bende düşük 3 ay sürdü..
demenk haziranda yoksun
dr okullar kapansın öyle gelin dedi..yoksa kışın yapacaktık..
inşallah karşılaşırız..

Kızlar catlatma iğnesi icin doktora ne zaman gitmek gerekiyor acaba yani tedaviye başlamak için ?

Kızlar catlatma iğnesi icin doktora ne zaman gitmek gerekiyor acaba yani tedaviye başlamak için ?

merhaba cnm adetin 3 . günü gidiyosun doktora hormonlarına falan bakar ona göre tedaviye başlar

merhaba cnm nasılsın kür daha bitmedi bakalım hayırlısı işte iyi sende adet olmuşsun inş. sıfılanırda kurtulursun cnm seninde belki düşüğün peşinden olur hemen ben haziran 13 de çıkcam kısmet olursa 10 gün yokum sonra burdayım

merhaba cnm adetin 3 . günü gidiyosun doktora hormonlarına falan bakar ona göre tedaviye başlar

ne demek cnm bildiklerimizi paylaşmak için burdayız kafana takılan bişe olursa sorabilirsin sen hangi şehirdesin ben ist.

Tatlım ben ankaradayim 36 yasindayim 10 yıllık evliyim 1 aşılama 1de tup bebek sonuc malaesef yok ki hayırlısı buymus sen ne yapıyorsun bebek de hangi asamadasin?

Tatlım ben ankaradayim 36 yasindayim 10 yıllık evliyim 1 aşılama 1de tup bebek sonuc malaesef yok ki hayırlısı buymus sen ne yapıyorsun bebek de hangi asamadasin?

mrb ben dediğim gibi ist dayım benim aslında iki tane çocuğum var ama çok büyüdüler bizde bi tane daha olsun istedik ama 6 7 aydır korunmuyoruz olmuyo doktorada gittim klomen çatlatma iğnesi olmadı bu arada martda 40 yaşıma girdim

Rabbim inş en kısa zamanda sanada bi bebek verir benim görümcem 19 yıllık evli geçen sene haziranda tüp bebek yaptırdılar ve tuttu şimdi 3 aylık ikizleri var

Allahim gorumcenin ve senin evlatlarıni bagislasin darısı bendende cok bekleyenlerin başına olsun inşallah ben tüp bebek düşünmüyorum ama çatlama iğnesi icin dr.a gidececegim hayırlısı bana dua et tek istegim bu :)

amin cnm Allah razı olsun dua ederim tabiki ne demek sen çalışıyomusun ev hanımımı bu arada adın ayşemi yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…