- 25 Ekim 2013
- 7.960
- 18.927
- 50
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.641
Canım adım aysegul :) senin adinmi ayse yoksa:)
evet benimki ayşe :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adım aysegul :) senin adinmi ayse yoksa:)
Ne guzel adaş sayılırız :) cok severim ayşe isimini ben
Canım aslen Diyarbakır liyim calisiyorum bu arada sormussun işaret dili tercumani ve öğretmeniyim sen calisiyomusun?
Hakkinda hayırlısı olsun gönlünde ki hayırlı isteklere Rabbim icabet etsin insallah tez zamanda:)
Aminnnn Allahim razi olsun.bana tavsiye edeceğin onerecegin yapmam gereken şeyler varmi fikir verme acisindan???
Ikimizdede bi problem yok cok sukur genede k.boynuzu yaptik ben sogan kürü yaptim simdi agnucaston icerigi hayit tohumu biliyorsundur onu içiyorum bide yumurtlama günlerinde iliski öncesi belime yakiyi deniuorym bu ay bakalım Rabbim vesile etsin inşallah cümlesiyle birlikte:)
Haziran 4 gibi olurum en gec :) olmayayimda inşallah nedense bu ay ümitliyim Rabbim den ümidimi 10 yıldır hic kesmedim
İnşallah Rabbim ol desin yeter olmuyosada vardır bir bildiği ne yapalım dünyanın sonu değil ya alıştım artık neleri kimleri gördüm artik saldim :)))
En güzeli tedbirimizi aldik gerisi allahım Lütf etsin inşallah ben sana msj yazmak icin nerelere giriyorum bir bilsen forum başlığını bulamiyorum kk dan nasil yapacam güya üyeyim ama once mail olarak geliyo yazin sonra o maili açıyorum zorlanıyorum yani ne yapmam lazim?
Buldum buldum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.