Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bu gerçek mi?valla sabahtan beri ölüyorum ben üzüntüden...umarım dediğin gibidir..bekliyorum zaten habire çok afedersiniz wcye gidip duruyorum...ama bişey yok sabah ki kahverengilikten başka...

Canim naptin sen haber etmedin sonra, merakta kaldim
canım benimde hamileliğimin ilk 3 ay baya bulantılı geçti şimdi çok nadir bulantım oluyo bende şuan iyiyim canım çok şükür

Iyi canim ya gercekten cok fena cunku bulanti kusma, insallah artik sorunsuz gecer
kuzum ne zamandır girmiyorum bu linke tarantulam kız sende hamiş mi oldun yavrum çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: ben bıraktım artık vakti zamanı ne zamansa hayırlısıyla o zaman gelsin :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Sagol sagol canim benim. 19 haftalik olduk. Cok cektim gerci ama simdi artik sikinti kalmadi gibi, sen naptin ne var ne yok
kıı hamileymişsin ne güzel çok mutlu oldum valla hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sagol.canim benim senin durum nedir epeydir gorusemiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi canim ya gercekten cok fena cunku bulanti kusma, insallah artik sorunsuz gecer

Sagol sagol canim benim. 19 haftalik olduk. Cok cektim gerci ama simdi artik sikinti kalmadi gibi, sen naptin ne var ne yok

Evet canım doktorlar artık normal yolla çocuğunuz olur diyorlar eşimin değerleri düzeldi ama hala gebelik yok bu ay aşılama tedavisine başlamıştım 5 yumurtam olduğu için iptal oldu aşılamam çoğul gebelik olur diye adet olmayı bekliyorum tekrar aşılama için gidecem inş bu kadar yumurtam olmuşmaz bu sefer.senin hamileliğin nasıl gidiyor

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet canım doktorlar artık normal yolla çocuğunuz olur diyorlar eşimin değerleri düzeldi ama hala gebelik yok bu ay aşılama tedavisine başlamıştım 5 yumurtam olduğu için iptal oldu aşılamam çoğul gebelik olur diye adet olmayı bekliyorum tekrar aşılama için gidecem inş bu kadar yumurtam olmuşmaz bu sefer.senin hamileliğin nasıl gidiyor

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Masallah ne kadar cok yumurtan olmus. Ama iste bu kadar cok bebis bir arada olmaz tabi :) insallah bu ay istedigin gibi gider. Benim hamilelik 16. Haftadan sonra normale dondu cok sukur. Simdi iyiyiz bebis ve ben. Dikkat et kendine, heran hamileymissin gibi davran ki vucut alissin simdiden

Kizlarrr bende bebis istiyorum 3 aydir olmuyooo ins bu ay hamis alirim ve tum bebek istiyenler kalir hayirli zamanda hayirli saglikli bebislerimiz olsun ins.. onerileriniz varmi hamis olan varsa nasil hamile kaldiniz ?

Aman olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin geçer onlar sen tecrübelisin bide canım benimde aynı yavrum işten ayrıldım bir aydır evdeyim inş düzene girince Rabbim nasip ederse gelir inş bizimkide :KK70: belli oldumu cinsiyeti kuzum:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

kıı elüf yeni batımı niye yazmadın iki bat geçti kıı yeni batım 15 mayıs ekle canım.bu ay aşılama tedavisine başladım klomen kullandım 5 gün 13.gün kontrole gittim 5 yumurtam olmuş solda 19,20 mm sağda 21,22,23 mm doktor iptal etti aşılamayı çoğul gebelik olur diye mayıs ayı adetim gelir gelmez tekrar tedaviye başlayacağım

merhabalar cnm nasılsın ne güzel bir sürü yumurtan olmuş çoğul gebelik olsun ne güzel ikiz olurdu :KK53::KK53::KK53::KK53:

canım ben yazdım sanırım buraya geldi kırmızılar..6 haziran yeni bat yarın dra gidecğeim tekrardan...

merhabalar cnm nasılsın ne güzel bir sürü yumurtan olmuş çoğul gebelik olsun ne güzel ikiz olurdu :KK53::KK53::KK53::KK53:

merhaba tatlım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor var mı bi gelişme.evet aslında çoğul moğul olsa keşke ama en fazla 3 oluyormuş ilaç iyi tepki verince 5 kaliteli yumlar oldu hepsi döllenirse gebelikleri sonlandırıyormuşlar canım.adetin 2.günü tekrar doktora gideceğim yumlar çatlamadıysa kistte dönüşebilirmiş kist olmadıysa aşılama tedavisine devam edeceğim kist olursa kistt gidene kadar tedavi olmayacağım maalesef:KK43:(

Kizlarrr bende bebis istiyorum 3 aydir olmuyooo ins bu ay hamis alirim ve tum bebek istiyenler kalir hayirli zamanda hayirli saglikli bebislerimiz olsun ins.. onerileriniz varmi hamis olan varsa nasil hamile kaldiniz ?

ne kadarlık evlisin canım :KK16::KK16::KK16:

merhaba tatlım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor var mı bi gelişme.evet aslında çoğul moğul olsa keşke ama en fazla 3 oluyormuş ilaç iyi tepki verince 5 kaliteli yumlar oldu hepsi döllenirse gebelikleri sonlandırıyormuşlar canım.adetin 2.günü tekrar doktora gideceğim yumlar çatlamadıysa kistte dönüşebilirmiş kist olmadıysa aşılama tedavisine devam edeceğim kist olursa kistt gidene kadar tedavi olmayacağım maalesef:KK43:(

bende iiyim cnm bende bi gelişme yok 2 ay önce bendede kist oldu doğum kontrol hapı vermişti çok şükür geçmiş bu ay gitmedim doktora kenim incir kürüne başladım eşinin değerleri düzelmiş ne güzel inş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm :KK16::KK16::KK16::KK16:

ben iiyim cnm sen nasılsın nasıl oldun soğan kürünü iyi diyolar yap bakalım sende için temizlensin benimde adetimin son günü bugün temizlenirim bende incir kürüne başladım bakalım ne olcak:26::26::26::26:

cnm bugün dr gittim.10 gün geçti düşükten sonra bu günkü değerim 122 çıktı..dr üniversite hastanesine sevk etti..dış gebelikmiş bendeki..
yarın gidecem hastaneye iğne olacam iğne ile düşmesse amelyat olursun dedi dr.
amelyatta olursam hangi tüpte olmuşsa gebelik tüpü yumurtalıkları herşeyi alacaklarmış..
moral sıfır cnm.yarın ola hayrola diyom artık.:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

bende iiyim cnm bende bi gelişme yok 2 ay önce bendede kist oldu doğum kontrol hapı vermişti çok şükür geçmiş bu ay gitmedim doktora kenim incir kürüne başladım eşinin değerleri düzelmiş ne güzel inş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm :KK16::KK16::KK16::KK16:

inş bende kist olmaz biran önce aşılama tedavisine başlarız.allahım tüm bebek isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah çok zor süreç gerçekten..

cnm bugün dr gittim.10 gün geçti düşükten sonra bu günkü değerim 122 çıktı..dr üniversite hastanesine sevk etti..dış gebelikmiş bendeki..
amelyatta olursam hangi tüpte olmuşsa gebelik tüpü yumurtalıkları herşeyi alacaklarmış..

tatlım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inşallah tedavin sorunsuz geçer...inşallah iğne ile düşer keşke düşmese ama nasipte ne varsa onu yaşıyoruz maalesef canım.

canım çok geçmiş olsun..inş amalyata gerek kalmadan hallolur herşey rabbim seninle olsun..dualarımdasın tatlımmm

canım benim ya çok üzüldüm inanki inş. iğneyle düşer ameliyata gerek kalmaz Rabbim yar ve yardımcın olsun şu mübarek cuma günü hürmetine dualarımdasın doktordan gelince haber ver merak ederim ben :26::26::26:

inş bende kist olmaz biran önce aşılama tedavisine başlarız.allahım tüm bebek isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah çok zor süreç gerçekten..

tatlım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inşallah tedavin sorunsuz geçer...inşallah iğne ile düşer keşke düşmese ama nasipte ne varsa onu yaşıyoruz maalesef canım.

günaydın cnm herkesde kist olacak diye bişe yok sıkma canını sen

sağol kızzzz.sen nasılsın miğden niye kötü geçmedimi bulantıların..
ben düşük yaptım ama cuma günü kanda hcg düşmemiş..105 den 127 çıkmış..kanamam yok..kanamam başladığında 900 olan hcg.iki gün sonra 105 oldu..on gün geçti sıfırlanmışmı diye bakalım dedi dr...
127 olmuş...haftaya bidaha bakacak..

çok ilginç bir durum haberdar et bizi unutma
reflü başladı canım bulantı geçti

X