- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.581
balım bat 9 mayıs :18::18::18:inşş topigin ugur getirir inşşşşşşşşşş balım
inşallah canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balım bat 9 mayıs :18::18::18:inşş topigin ugur getirir inşşşşşşşşşş balım
merhaba elifcim nasılsın ben kist için doğum kontrol hapı kullandım çok şükür iyi geldi
kızlar,HAMİLEYİİİMMMMM ...şükürler olsn.Elifffff listeye eklenmek istiyorummmmmmm
canımmmmmmmmmmm hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
ekleyeyim canım da bilgisayarım yok benim arada bulduğumda giriyorum
akşama bilgisayar bulursam ekleyeyim
Günaydın canım doğru ama 5 tane yumurtanın hepsi çatlamamıştır çatlamayan kiste dönüşüyormuş.senin adet ne zaman canım kaç ay oldu korunmayı bırakalı
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inş. hepsi çatlamıştır cnm ben 30 nisanda adet oldum salı günü temizlendim 6 - 7 ay oldu korunmuyoruz benim iki tane var ama büyüdüler bitane olsun istiyoruz bakalım hayırlısıyla bu ay incşr kürünü yapıyorum inş. faydasını görürüm
inş bende kist olmaz biran önce aşılama tedavisine başlarız.allahım tüm bebek isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah çok zor süreç gerçekten..
tatlım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inşallah tedavin sorunsuz geçer...inşallah iğne ile düşer keşke düşmese ama nasipte ne varsa onu yaşıyoruz maalesef canım.
canım çok geçmiş olsun..inş amalyata gerek kalmadan hallolur herşey rabbim seninle olsun..dualarımdasın tatlımmm
canım benim ya çok üzüldüm inanki inş. iğneyle düşer ameliyata gerek kalmaz Rabbim yar ve yardımcın olsun şu mübarek cuma günü hürmetine dualarımdasın doktordan gelince haber ver merak ederim ben :26::26::26:
çok sağolun kızlar..bugün yine kan verdim bu sefer de 100 olmuş..dr iki gün sonra tekrar bakacak..dünki değer 122 bugün 100 çıkınca düşmeye başlamışçok ilginç bir durum haberdar et bizi unutma
reflü başladı canım bulantı geçti
bu arada cumanız mubarek olsun..
Benimde geldi bugun kirmizilar (
Pazartesiye randevu aldim bakalim tedavide 3.ayima girmis bulunucam.nasi bi yol izlcek doktorum.
yeni bat ım 06.05.2014 biraz geç yazdım galiba 3 gün kalmış zaten
selam kızlar bat yarın ve ben herşeyden tiksiniyorum midem ağzıma geliyor...umarım hamişimdir bu ay..
kıı elüf yeni batımı niye yazmadın iki bat geçti kıı yeni batım 15 mayıs ekle canım.bu ay aşılama tedavisine başladım klomen kullandım 5 gün 13.gün kontrole gittim 5 yumurtam olmuş solda 19,20 mm sağda 21,22,23 mm doktor iptal etti aşılamayı çoğul gebelik olur diye mayıs ayı adetim gelir gelmez tekrar tedaviye başlayacağım
sağolasın canıımm:))
tamam ne zaman vakit bulursan o zmaan ekle:)
son durumun ne şeker
canım 6sında oldum son durum bu:)
senin için gecenin bu saatinde güncelleme yaptım bak
çok sağolun kızlar..bugün yine kan verdim bu sefer de 100 olmuş..dr iki gün sonra tekrar bakacak..dünki değer 122 bugün 100 çıkınca düşmeye başlamış
olabilirdedi..
iğnelerde kanser tedavisinde kullanılan iğneymiş..öle isteğin gibi alamazmışım.rapor çıkacakmış..
inşallah soğan kürü düşürür..
devam ediyom soğan kürüne..iki kolumda iğnelerden kan vermekten delik deşik olmuşlar..
progestoron testide anlamadım ama sıkıntı var gibi konuştular..sordum dr önemli değil dedi..
haberler bukadar..bu günkü gittiğim hastane ünv.hastanesi devlette yaptığım tahlilleri hiç sallamdı.yeniden sil baştan başladılar..
çok sağolun kızlar..bugün yine kan verdim bu sefer de 100 olmuş..dr iki gün sonra tekrar bakacak..dünki değer 122 bugün 100 çıkınca düşmeye başlamış
olabilirdedi..
iğnelerde kanser tedavisinde kullanılan iğneymiş..öle isteğin gibi alamazmışım.rapor çıkacakmış..
inşallah soğan kürü düşürür..
devam ediyom soğan kürüne..iki kolumda iğnelerden kan vermekten delik deşik olmuşlar..
progestoron testide anlamadım ama sıkıntı var gibi konuştular..sordum dr önemli değil dedi..
haberler bukadar..bu günkü gittiğim hastane ünv.hastanesi devlette yaptığım tahlilleri hiç sallamdı.yeniden sil baştan başladılar..