Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Günaydın canım doğru ama 5 tane yumurtanın hepsi çatlamamıştır çatlamayan kiste dönüşüyormuş.senin adet ne zaman canım kaç ay oldu korunmayı bırakalı

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inş. hepsi çatlamıştır cnm ben 30 nisanda adet oldum salı günü temizlendim 6 - 7 ay oldu korunmuyoruz benim iki tane var ama büyüdüler bitane olsun istiyoruz bakalım hayırlısıyla bu ay incşr kürünü yapıyorum inş. faydasını görürüm :KK16::KK16::KK16:

inş. hepsi çatlamıştır cnm ben 30 nisanda adet oldum salı günü temizlendim 6 - 7 ay oldu korunmuyoruz benim iki tane var ama büyüdüler bitane olsun istiyoruz bakalım hayırlısıyla bu ay incşr kürünü yapıyorum inş. faydasını görürüm :KK16::KK16::KK16:

Hmm doğru canım senın vardı hatırladım şimdi. Inşallah olur canım sen benden daha az streslisindir daha Şansın yüksek her şeye zara şu stres valla.kurtulamadim bi türlü stres derdinden o yüzden olmuyor olacağı varsa:KK43:( bizimde ameliyat olalı 10 ay oldu değerler suan çok iyi ama hala gebelik yok inşallah Mayıs ayı aşılama m tutar çok yoruldum valla

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inş bende kist olmaz biran önce aşılama tedavisine başlarız.allahım tüm bebek isteyenlere tez zamanda nasip eder inşallah çok zor süreç gerçekten..

tatlım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inşallah tedavin sorunsuz geçer...inşallah iğne ile düşer keşke düşmese ama nasipte ne varsa onu yaşıyoruz maalesef canım.

canım çok geçmiş olsun..inş amalyata gerek kalmadan hallolur herşey rabbim seninle olsun..dualarımdasın tatlımmm

canım benim ya çok üzüldüm inanki inş. iğneyle düşer ameliyata gerek kalmaz Rabbim yar ve yardımcın olsun şu mübarek cuma günü hürmetine dualarımdasın doktordan gelince haber ver merak ederim ben :26::26::26:

çok ilginç bir durum haberdar et bizi unutma
reflü başladı canım bulantı geçti
çok sağolun kızlar..bugün yine kan verdim bu sefer de 100 olmuş..dr iki gün sonra tekrar bakacak..dünki değer 122 bugün 100 çıkınca düşmeye başlamış
olabilirdedi..
iğnelerde kanser tedavisinde kullanılan iğneymiş..öle isteğin gibi alamazmışım.rapor çıkacakmış..
inşallah soğan kürü düşürür..
devam ediyom soğan kürüne..iki kolumda iğnelerden kan vermekten delik deşik olmuşlar..
progestoron testide anlamadım ama sıkıntı var gibi konuştular..sordum dr önemli değil dedi..
haberler bukadar..bu günkü gittiğim hastane ünv.hastanesi devlette yaptığım tahlilleri hiç sallamdı.yeniden sil baştan başladılar..

kıı elüf yeni batımı niye yazmadın iki bat geçti kıı yeni batım 15 mayıs ekle canım.bu ay aşılama tedavisine başladım klomen kullandım 5 gün 13.gün kontrole gittim 5 yumurtam olmuş solda 19,20 mm sağda 21,22,23 mm doktor iptal etti aşılamayı çoğul gebelik olur diye mayıs ayı adetim gelir gelmez tekrar tedaviye başlayacağım

YAZMIYORSUNUZ BATLARI SONRADA NEDEN GÜNCELEMEDİN:KK19::KK19:
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH GELİR :emir_bebek:

Sayfayı ara sıra takip ediyorum ne güzel aramızda hamile olanlar var biz hiç bir zaman korunmadık eşim hem şeker hem behçet hastası ama her ay umudumuz var.

çok sağolun kızlar..bugün yine kan verdim bu sefer de 100 olmuş..dr iki gün sonra tekrar bakacak..dünki değer 122 bugün 100 çıkınca düşmeye başlamış
olabilirdedi..
iğnelerde kanser tedavisinde kullanılan iğneymiş..öle isteğin gibi alamazmışım.rapor çıkacakmış..
devam ediyom soğan kürüne..iki kolumda iğnelerden kan vermekten delik deşik olmuşlar..
progestoron testide anlamadım ama sıkıntı var gibi konuştular..sordum dr önemli değil dedi..
haberler bukadar..bu günkü gittiğim hastane ünv.hastanesi devlette yaptığım tahlilleri hiç sallamdı.yeniden sil baştan başladılar..

Canim yazdiklarindan anladigim kadariyla trofoblastik bir rahatsizlik geciriyorsun. Once sana trofoblastin ne oldugunu anlatayim. Anne ve babadan gelen yumurta ve sperm hucreleri birlestikten sonra, bu birlesmis yapi bolunerek bir kismi bebegi, bir kismi ise pleasentayi yani bebegin esini olusturacak hucreleri olusturur. Iste bebegin esine yani pleasentaya donusen bu hucrelere trofoblast denir. Bazen bu trofoblastik hucreler kontrolsuz bir sekilde cogalarak, hem bebegin gelismesini engeller hemde rahmin icini uzum salkimina benzeyen sismis keseciklerle doldurur. Bu kesecikler eger kendikiginden bosalmaz ise kuretaj ile rahmin bosaltilmasi gerekir. Kurtaj islemini muteakkip, ilk asamada uc gun ust uste, sonra haftada bir, eger bhcgnin dusmeye basladigi saptanirsa ayda bir olmak uzere kanda bhcg hormonu takip edilir. Bunun nedeni tipki kanser hucreleri gibi kontrolsuz bir sekilde cogalma potansiyeline sahip trofiblastik hucrelerin, tekrar cogalmaya baslamasi ihtimaline karsi hastayi kontrol.altinda tutmaktir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olabilirdedi..

Trofoblastik hastaliklarin da turleri vardir. Halk arasinda uzum gebeligi diye bilinen molar gebelik, kolay ve tamamen tedavi edilebilir ancak tedavi devam ettigi surece hamile kalunmamalidir. Bu sure 1 yili bulabilir. Diger turlerinde ise karaciger, akciger ve beyin duzenli takip altinda tutulmali ve rahimde baslayan trofoblastik hastaligin herhangi bir onemli organi etkileyip etkilemedigi kontrol.edilmelidir. Ozellikle akciger grafisi ihmal.edilmemelidir. Sen hangisini yasiyorsun bilemiyorum ama ihmal etme canim, hafife de alma. Tum trofoblastik hastaliklar tedavi edilmediginde tehlike arzeder. Hepsi de kanser tedavisinde kullanilan ilaclarla tedavi edilir. Ama tedavi edilir. Aman diyim canim dikkat et kendine, gerekirse bi ozel.doktora git, iyi bi doktor bul kendine. Canini sikmak icin yazmiyorum bunlari inan. Sadece sanki doktorlar pek ciddiye almamis yada sana gerekli bilgiyi vermemisler gibi hissettim yazdiklarindan. Yasadigin dis gebelik degil. Iyi bir ddoktora gorunmeni ve gerekli tedaviyi almani rica ediyorum senden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X