- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.001
bebek için herşeye değer modundayım bugün:)))tam korkacak oluyorum aklıma hamile kalacağım günler geliyo cesaretleniyorum:)
ovulasyon testi filan hazır çok sıkı çalışcam bu ay dersime:))
cennette meleğin var o zaman.inşallah en kısa zamanda annelik duyguna kaldığın yerden devam edersn:)
offf 3 hafta çok uzunmuş yaa...
slm listeye benide eklermisiniz.
inşallah canımunutamıyorum valla her an aklıma geliyor ama az kaldı ne olduğu belli olur inşallah hayırlısı olur
inşallah tatlım test yapıp yapmamak arasındayım ama tutuyorum kendimi
acaba o ilaçlardan dolayı mı öldü.başın sağolsun üzülme
preseed jeli doktor mu verdi?
Yok canım ben yurtdışından getitirdim baya pahalı 40 gr 120 tl.cok iyi oldugu söyleniyor araştır istersen bayada kullanan var bu bir ilac degil preseed jel sadece bayanda mukus görevini yapıyor ayrıca sperm dostu deniliyor bu jelle amirikada kadınlar cok kullanıyor ille bebek olması degil rahim kurulu yaşanlarda kullana biliyor arada bir de kullanmamk gerekiyor cok aşırı kullanım mantar oluşturabiliyormuş ama genelde hassas bünyelerde cok nadir görülen bişeymiş ben doktoruma sordum kesinlikle bebeğini bu sebep de kaybetmeden bebek cok zayıfmış emriyo zayıf olursa vücut bir şekilde atıyormuş zaten saglıklı gebelik olsa ne yaparsan yap kolay kolay bişe olmazmış dönmesi gerekiyordu onu yapamadıgı icin kalbi durmuş herşeyin hayırlısı rabbim saglıklı gebelik nasip etsin hepimize
bebek için herşeye değer modundayım bugün:)))tam korkacak oluyorum aklıma hamile kalacağım günler geliyo cesaretleniyorum:)
ovulasyon testi filan hazır çok sıkı çalışcam bu ay dersime:))
cennette meleğin var o zaman.inşallah en kısa zamanda annelik duyguna kaldığın yerden devam edersn:)
offf 3 hafta çok uzunmuş yaa...
Zeynepcim doktoruna 7 ay icerisinde 2 ci kez hsg cekilse bir sorun olurmu sorarmısın tüplerim acık benim tıkalıysa olur derse eger acıkmış dersin hamile kaldım ya hsg den sonra kürtaj oldum bi yapışıklı her hangi bişe olmuşmudur tedirginim yeniden cekile biliniyorsa cektirmek istiyorum zararı olurmu diye tedirginim
Zeynepcim doktoruna 7 ay icerisinde 2 ci kez hsg cekilse bir sorun olurmu sorarmısın tüplerim acık benim tıkalıysa olur derse eger acıkmış dersin hamile kaldım ya hsg den sonra kürtaj oldum bi yapışıklı her hangi bişe olmuşmudur tedirginim yeniden cekile biliniyorsa cektirmek istiyorum zararı olurmu diye tedirginim
amin canım.baktım bende o jele pahalı biliyorum ondan sordum.biri mi getirdi.sen netten mi aldın?
Bir tanıdıgım var ona söyledim türkiyede bulmak zor birde bulsam da almazdım ben o konuda güvenmiyorum tarihiyle yada icindeki jelle oynaya biliyorlar sahtekarlar cok en güzeli güvendigin insanın gidip kendi elliyle secmesi alması daha mantıklı geldi kargoyla falan baya pahalıya gelmişti ama napayım bebek icin deger hic olumsuz bişe duymadım bu jelle ilgili gecen seneden beri araştırıyorum hatta bende kalmadı bir kez daha göndermesini söylüycem para göndermem lazım öncelikle en az cocuk düşünenler 6 ay mutlaka kullanmalı deniliyor spermleri cok iyi koruyormuş kadında yeteri kadar sıvı olmazsa spermler daha gitmeden ölüyorlarmış o yüzden bu jel kadındaki sıvının bire bir aynısıymış denemekde fayda var kana karışan bişe degil zaten vücut kendiliginden atıyor 1 yada 2 gün icin de
Ayyy işte bundan korkuyorum bende lütfen benim icin sor doktora gitmem cok zor şuan benim mesafe cok uzak 3 saat sürüyor gitmemiz kürtaj dan sonra rahimde kurulukda yaşıyorum vücuduma ne oluyor böyle anlamıyorum adetlerimdeki belirtiler hepsi degişti oof canım sıkıldı coook lütfen unutma olurmu cok önemli benim icin şimdiden teşekkür ederim canımsorarım tabi canım.
bir arkadaşımın başına geldi bu olay.3. ayında hamile kaldı ama düşükle sonuçlandı.sonra ta 1 buçuk yıl olmadı.doktora gitti hsg çektikleri ay hamile kaldı.meğer düşükten dolayı tüplerinde yapışıklık oluşmuş.
Bilmiyorum canım bende ögrenmek istiyorum nette araştırdım genelde tüpleri tıkalı olanlara veriliyor 2ci kez deniliyor bende o yüzden zeynep gidicek ya ondan sormasını istedim oda sorsun doktora bibence problem olmaz diye biliyorum.arka arkaya çektirenler var
Kızlar batim iki gün geçti ama daha test yapmayayim diyom olmazsa simdi hayal kirikligi olsun istemiyorum yine sizce ne zaman yapayim ama bir haftadan beride kasiklarim agriyo sağli sollu kramp giriyor ara ara
ne kadar göndereceksin?
Kızlar batim iki gün geçti ama daha test yapmayayim diyom olmazsa simdi hayal kirikligi olsun istemiyorum yine sizce ne zaman yapayim ama bir haftadan beride kasiklarim agriyo sağli sollu kramp giriyor ara ara
Bat düzenlimi eger düzenliyse 2 gün daha bekle bence idrardan evde test yaparsın ben 5 ci gün yaptım baya belli cıkmıştı canım idrarda gec olabiliyor ya beklemek de fayda var