Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

heyecanlı:KK52: sürekli meme kontrolü yapıyorum acıma geçmiş mi geçmemiş mi diye :KK33: yumurtlamadan beri hassaslar 3-4 gündür bayağı fenalar inşallah regl belirtisi olmaz bunlar :18:

inşallah regl belirtisi değildir :KK23:
son üç gün ama unutmaya çalış biraz çabuk geçsin :KK53:

Umutlandırmak istemem ama benim de öyleydi aynı:KK52:
sen demesen de umutlanıyorum tatlım ama sen de yine de hamileden duymak iyi geliyor :KK16: psikolojik de olabilir ama hiç bu kadar hassas olmazlardı. ben öyle sorunsuz geçiririm regl dönemimi. yumurtlamayı yakalamıştık bu ay inşallah tutmuştur:18:

sen demesen de umutlanıyorum tatlım ama sen de yine de hamileden duymak iyi geliyor :KK16: psikolojik de olabilir ama hiç bu kadar hassas olmazlardı. ben öyle sorunsuz geçiririm regl dönemimi. yumurtlamayı yakalamıştık bu ay inşallah tutmuştur:18:

Bata 15 gün kaladan itibaren her gün bu git geli yaşadım, bilirim. Psikolojik mi diye düşünüyordum değilmiş. Umarım senin de değildir:KK16:

Bana koymadı yasak yapabilirsiniz bir problem olmaz demişti hatta sordum sonucda ilac verdiniz bi zararı olurmu dedim yok olmaz dedi bende hsg den 3 gün sonra yaptımcünkü 3 tane antibiyotik icmiştim vücudumdan atılsın istemiştim bol su icerek birde bana filim den önce rahim ici jel verdi 3 günde onu yaptım tezenfekte olması icin alkol icerikliymiş jel onu kullanırken ilişki yasakdı sadece hsg cekildigi ay preseed jelde kullandım sperm dostu oldugunu duyunca ikisininde faydası oldu sanırım gebelik oluştu artık cinsiyeti bile belliydi ama ögrenmek istemedim hic sormadım dokturuma nasılsa öldü dedim gerek yok :KK43:

acaba o ilaçlardan dolayı mı öldü.başın sağolsun üzülme :KK43:
preseed jeli doktor mu verdi?

Biraz agrılı oldu benimkisi ama cok da kötü degil dayanılmıycak bişe değil yani korkama anastesi vurdurmadım sen de yaptırma bence yaptırmadan daha iyi olucagını söyledi doktorum rahim kasılmalarınada bakıyorlarmış önden agrı kesici ic 2 tane 5 dk sürüyor hemen sonucları veriyorlar hsg cekildigim ay hamile kaldım ben ama 12 haftada kaybettim kalbi durdu kürdaj oldum 3 bucuk ay oldu kaybedeli melegimi sende bu ay calış tatlım mutlaka :emir_bebek:
bebek için herşeye değer modundayım bugün:)))tam korkacak oluyorum aklıma hamile kalacağım günler geliyo cesaretleniyorum:)
ovulasyon testi filan hazır çok sıkı çalışcam bu ay dersime:))

cennette meleğin var o zaman.inşallah en kısa zamanda annelik duyguna kaldığın yerden devam edersn:)
bana hsg den sonra 3 hafta ilişki yasağı koymuştu doktor

offf 3 hafta çok uzunmuş yaa...

canım eşinin sperm durumu çok iyi. seninki de tedavisi olan bişeymiş. bence bu tedaviden hemen sonra kalırsın hamile.

nasipçiğim çalışmalara başladım :KK53:

gün aşırı, sperm yumurtayı aşırıııı sloganıyla devam :KK53:

inşallah canım sağol. bende başlıyorum yarın çalışmalara :21::21::18::KK17:
hayırlısı artık.yapışık hamile kalan da oluyormuş

X