-
- Konu Sahibi mehmetelif
evet te tüplerde genişleme var filan deyip bende internette genişlemede tüpler alınır tüp bebek yapılır gibi şeyler okuyunca mahvoldum. ben ağladım eşim ağladı
dün doktora sordum önemli değilmiş bende ki rahatladım biraz
işte ağlıosunuz sızlıosunuz.sonra hoop bi bakıosunuz boşa.
:)))) ayy inşallah yaaa hepimiz hamile kalalım inşallah.
1 ml deki sayı 9 milyon ama onun en az 15 milyon olması lazım.
ben bakmadım o kaçti acaba ama içime doğuyor artık sende
canı gönülden inşallah diyorum:)))
senin ne zaman yapılacak operasyonun?adı neydi unutuyorum hep.
kızlarr meraba benı de eklermısınızzz bat 1 aralık yas 26 5.ay denemede:)
tesekkurler cnm hosbuldukkk
iyi akşamlar arkadaşlar.
yarın rahim filmi çektiricem ölüyorum korkudan.eşimde sperm tahlili verdi hala sayı isteneen düzeyde değil.(1 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu.)
Allahım sen büyüksün yardım et bizlere...
Biraz agrılı oldu benimkisi ama cok da kötü degil dayanılmıycak bişe değil yani korkama anastesi vurdurmadım sen de yaptırma bence yaptırmadan daha iyi olucagını söyledi doktorum rahim kasılmalarınada bakıyorlarmış önden agrı kesici ic 2 tane 5 dk sürüyor hemen sonucları veriyorlar hsg cekildigim ay hamile kaldım ben ama 12 haftada kaybettim kalbi durdu kürdaj oldum 3 bucuk ay oldu kaybedeli melegimi sende bu ay calış tatlım mutlaka
göğüs ağrısı hamilelikte olabilir
test yaptın mı?
bana hsg den sonra 3 hafta ilişki yasağı koymuştu doktor
24 unde yapmıstımmm canım bı daha yapmadım aksam uzerı mıdem bulandı yemek yaparken bı halsızlık oldu hatta uyuyakalmısım durduk yere. kasıklarımda batmalar var ama ben hala adet belırtısıne yoruyorum. 2 gun gecıktım hala adet olmadım cuma gunu kadın dogumdan randevu aldımmm bakalım artıkkk
Canım bende hamileyken cok kasıklarımda batmalar oluyordu ve akıntım coktu krem gibi degil su kıvamında geliyordu gazım cok oluyordu idrarım koyu kokulu ve cok sık geliyordu birde cok uzun sürüyordu cişim bitmesi gögüslerim dırın dırın şişdi ve ucları hassa dı duş alırken bile cok acıyordu halsizlik uyku halli oluyordu ve cok sık acıkıyordum belki yardıcı olur bunlar sana inşallah hamilesindir
yazdıklarının hepsi şuan bende varr ayy inş hamişimdirrrrrrrrrrr
canım eşinin sperm durumu çok iyi. seninki de tedavisi olan bişeymiş. bence bu tedaviden hemen sonra kalırsın hamile.amin. benimde şu iş belli olsaydı beklemek çok canımı sıkıyor
nasıl gidiyor kız durumlar
Selam tatlı anne aday adayları3 gün kaldı heyecandan ölüyorum, beklemek çok zor :18: