Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Biraz agrılı oldu benimkisi ama cok da kötü degil dayanılmıycak bişe değil yani korkama anastesi vurdurmadım sen de yaptırma bence yaptırmadan daha iyi olucagını söyledi doktorum rahim kasılmalarınada bakıyorlarmış önden agrı kesici ic 2 tane 5 dk sürüyor hemen sonucları veriyorlar hsg cekildigim ay hamile kaldım ben ama 12 haftada kaybettim kalbi durdu kürdaj oldum 3 bucuk ay oldu kaybedeli melegimi sende bu ay calış tatlım mutlaka

bana hsg den sonra 3 hafta ilişki yasağı koymuştu doktor

göğüs ağrısı hamilelikte olabilir
test yaptın mı?

24 unde yapmıstımmm canım bı daha yapmadım aksam uzerı mıdem bulandı yemek yaparken bı halsızlık oldu hatta uyuyakalmısım durduk yere. kasıklarımda batmalar var ama ben hala adet belırtısıne yoruyorum. 2 gun gecıktım hala adet olmadım cuma gunu kadın dogumdan randevu aldımmm bakalım artıkkk

bana hsg den sonra 3 hafta ilişki yasağı koymuştu doktor

Bana koymadı yasak yapabilirsiniz bir problem olmaz demişti hatta sordum sonucda ilac verdiniz bi zararı olurmu dedim yok olmaz dedi bende hsg den 3 gün sonra yaptımcünkü 3 tane antibiyotik icmiştim vücudumdan atılsın istemiştim bol su icerek birde bana filim den önce rahim ici jel verdi 3 günde onu yaptım tezenfekte olması icin alkol icerikliymiş jel onu kullanırken ilişki yasakdı sadece hsg cekildigi ay preseed jelde kullandım sperm dostu oldugunu duyunca ikisininde faydası oldu sanırım gebelik oluştu artık cinsiyeti bile belliydi ama ögrenmek istemedim hic sormadım dokturuma nasılsa öldü dedim gerek yok

Canım bende hamileyken cok kasıklarımda batmalar oluyordu ve akıntım coktu krem gibi degil su kıvamında geliyordu gazım cok oluyordu idrarım koyu kokulu ve cok sık geliyordu birde cok uzun sürüyordu cişim bitmesi gögüslerim dırın dırın şişdi ve ucları hassa dı duş alırken bile cok acıyordu halsizlik uyku halli oluyordu ve cok sık acıkıyordum belki yardıcı olur bunlar sana inşallah hamilesindir

yazdıklarının hepsi şuan bende varr ayy inş hamişimdirrrrrrrrrrr

amin. benimde şu iş belli olsaydı beklemek çok canımı sıkıyor
canım eşinin sperm durumu çok iyi. seninki de tedavisi olan bişeymiş. bence bu tedaviden hemen sonra kalırsın hamile.
nasıl gidiyor kız durumlar

nasipçiğim çalışmalara başladım

gün aşırı, sperm yumurtayı aşırıııı sloganıyla devam

Selam tatlı anne aday adayları 3 gün kaldı heyecandan ölüyorum, beklemek çok zor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…