Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Tamam tatlim öyle yapayim düzenli her ayin 25inde olurum en geç 26 bugün 33 gün oldu gecen ayki adetimden bu yana kuzu

Adet gününü en azında 3 veya 4 gün gecmeli gec oluşuyorsa bile cıkmaz hemen üzülürsün beklemek iyidir ben hayatımda bir kez test yaptım benimde bat düzenlidir oda pozitif cıktı ama bebegimi kaybettim o ayrı bişe tabiki 12 ci haftada neyse ben cıkıyorum canım benim koca sesleniyor öptüm cook

Kız valla sana helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum. Benim BAT'a 2 gün var ben şimdiden 6 tane test yaptım, maşallah ne sabır var bebem sende

Kuzu gecen aylarda yaptim hep sonu hüsran bu ay sabir dedim cumaya kadar yapmayacam 7,8 gündür kasiklarim agriyo adet oldum gibi ayni gidiyom bisey yok bide tek tarafli sanci girip cikiyo bilmiyom artik bakalim hayirlisi

Kızlar kuzular canlar ben cıkıyorum kocam sesleniyor bensiz yatmaz da herkese iyi geceler öptüm yarın görürşüz

ateşini ölçüyo musun?
memelerin ne durumda ?
kasıklar ne durumda?
2 gün geçmiş nasıl test almazsın ya aaaaaaa

Deli ya :) ateş olcmuyom haci memelerde tık yok ama kasiklarim 7,8 gündür ilk adet günündeymisim gibi agriyo sağ ve sol kasigima ara ara ani sanci giriyo özellikle ani hareket ettiğimde bide akintim var sari gibi en sonki adetimden tam 33 gün geçti bugün

tamam.sabah yataktan kalkmadan ateşini ölç.dil altından bana bildir.ben sana sölücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…