-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.021
Tamam tatlim öyle yapayim düzenli her ayin 25inde olurum en geç 26 bugün 33 gün oldu gecen ayki adetimden bu yana kuzu
Kız valla sana helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum. Benim BAT'a 2 gün var ben şimdiden 6 tane test yaptım, maşallah ne sabır var bebem sende
Kuzu gecen aylarda yaptim hep sonu hüsran bu ay sabir dedim cumaya kadar yapmayacam 7,8 gündür kasiklarim agriyo adet oldum gibi ayni gidiyom bisey yok bide tek tarafli sanci girip cikiyo bilmiyom artik bakalim hayirlisi
Kız valla sana helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum. Benim BAT'a 2 gün var ben şimdiden 6 tane test yaptım, maşallah ne sabır var bebem sende
peki geçen aylarda da adetin gecikmiş miydi böyle
folik asit başladın mı peki canımYok adet çizelgesi yaptim ama hep 25,26 oldum canim ya bi gün geçer ama bilmiyom yani bilemedim :)
folik asit başladın mı peki canım
Kızlar batim iki gün geçti ama daha test yapmayayim diyom olmazsa simdi hayal kirikligi olsun istemiyorum yine sizce ne zaman yapayim ama bir haftadan beride kasiklarim agriyo sağli sollu kramp giriyor ara ara
benimde KIRRR MIIIII ZIIIII LARRRR GELİO SANIRIMoffff bu ayda olmicak sanırım
hemen testini yap gel.çift çizgiyi göreceksin.bekliyom.
Huuu huu bebeğim test yok kiz daha almadim ki :) benim akintimda geliyo bu arada ya sari gibi
Huuu huu bebeğim test yok kiz daha almadim ki :) benim akintimda geliyo bu arada ya sari gibi
evde folbiol varsa at bi tane hergün, testi de ne zaman istiyosan o zaman yap canım
evde folbiol varsa at bi tane hergün, testi de ne zaman istiyosan o zaman yap canım
ateşini ölçüyo musun?
memelerin ne durumda ?
kasıklar ne durumda?
2 gün geçmiş nasıl test almazsın ya aaaaaaa
Deli ya :) ateş olcmuyom haci memelerde tık yok ama kasiklarim 7,8 gündür ilk adet günündeymisim gibi agriyo sağ ve sol kasigima ara ara ani sanci giriyo özellikle ani hareket ettiğimde bide akintim var sari gibi en sonki adetimden tam 33 gün geçti bugün
Bana doktor folic mi ne diye bisey verdi yirmi tane var günde 3tane iciliyo onu atsam olurmu ki
Olur canım tabi, ama sen o bitince folbiol al bence günde bi tane içiyon, kim uğraşacak günde 3 taneyle