Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

işyerinde arkadaş hamileydi.çocuğunu düşürmüş 2 aylıkken:KK43::KK43:.doktor normal demiş.herhangi bir anomali durumunda 12 haftaya kadar vücut bebeği atar demiş

iyi akşamlar arkadaşlar.
yarın rahim filmi çektiricem ölüyorum korkudan.eşimde sperm tahlili verdi hala sayı isteneen düzeyde değil.(1 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu.)
Allahım sen büyüksün yardım et bizlere...

işyerinde arkadaş hamileydi.çocuğunu düşürmüş 2 aylıkken:KK43::KK43:.doktor normal demiş.herhangi bir anomali durumunda 12 haftaya kadar vücut bebeği atar demiş

evet sağlıklı embriyo ise ne yaparsan yap düşmezmiş.ama sağlıksızsa istersen yerinden hiç kımıldama vücut atarmış bebeği.

iyi akşamlar arkadaşlar.
yarın rahim filmi çektiricem ölüyorum korkudan.eşimde sperm tahlili verdi hala sayı isteneen düzeyde değil.(1 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu.)
Allahım sen büyüksün yardım et bizlere...

korkma canım.kolay geçecek inşallah.sadece o ayırma kısmı ve bu korku öldürüyor bizi
sayı kaç canım.üzüldüm :KK43:

üzülmek bişileri değiştirseydi keşke.ama yok, değişmez hiçbişi.nasip kısmet neyse o yaşanır.

evet te tüplerde genişleme var filan deyip bende internette genişlemede tüpler alınır tüp bebek yapılır gibi şeyler okuyunca mahvoldum. ben ağladım eşim ağladı:KK43::KK43:
dün doktora sordum önemli değilmiş bende ki rahatladım biraz

korkma canım.kolay geçecek inşallah.sadece o ayırma kısmı ve bu korku öldürüyor bizi
sayı kaç canım.üzüldüm :KK43:

rahat olmaya çalışıcam inşallah.
total sayı 41 milyon.artış var ama hala yetersiz..off daha ne yapsam,ne yedirip ne içirsem adama spermi çoğalsa bilmem ki...

rahat olmaya çalışıcam inşallah.
total sayı 41 milyon.artış var ama hala yetersiz..off daha ne yapsam,ne yedirip ne içirsem adama spermi çoğalsa bilmem ki...

kız maşallah çok iyi.40 milyonun üstü normal diye biliyorum. Zeynep hamile kalacak Zeynep hamile kalacak :KK64::KK64::KK49:

bizde dün tüp bebek merkezinde verdik spermiogram
illa sperm testi diye tutturmuşlardı ya
2 günlük perhiz vardı 3 gün dedim :KK53::KK53:
60 milyon çıktı

X