- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- Konu Sahibi mehmetelif
evet ya 700 gr doğmuş gördün mü ne kadar küçüktü
çok minicikken nasıl güzelleşmiş.
yumurtaya can veren bizede can ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya 700 gr doğmuş gördün mü ne kadar küçüktü
akşamlarınız iyi olsun bağyanlar.
amin hoş geldin
çok minicikken nasıl güzelleşmiş.
yumurtaya can veren bizede can ver
hoşbuldum napıonuz.
nasibimiz geldi
gelene yazıyoruz kaçan kurtuluyor
bişiler okudum geçmiş olsun.düzelir, herşey yoluna girer.sabır.
işyerinde arkadaş hamileydi.çocuğunu düşürmüş 2 aylıkken.doktor normal demiş.herhangi bir anomali durumunda 12 haftaya kadar vücut bebeği atar demiş
iyi akşamlar arkadaşlar.
yarın rahim filmi çektiricem ölüyorum korkudan.eşimde sperm tahlili verdi hala sayı isteneen düzeyde değil.(1 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu.)
Allahım sen büyüksün yardım et bizlere...
evet.kötüyüm şu sıralar ama hafta sonu filan daha kötüydüm bugünlerde biraz daha iyiyim.sağol
evet sağlıklı embriyo ise ne yaparsan yap düşmezmiş.ama sağlıksızsa istersen yerinden hiç kımıldama vücut atarmış bebeği.
üzülmek bişileri değiştirseydi keşke.ama yok, değişmez hiçbişi.nasip kısmet neyse o yaşanır.
korkma canım.kolay geçecek inşallah.sadece o ayırma kısmı ve bu korku öldürüyor bizi
sayı kaç canım.üzüldüm
rahat olmaya çalışıcam inşallah.
total sayı 41 milyon.artış var ama hala yetersiz..off daha ne yapsam,ne yedirip ne içirsem adama spermi çoğalsa bilmem ki...
kız maşallah çok iyi.40 milyonun üstü normal diye biliyorum. Zeynep hamile kalacak Zeynep hamile kalacak