- 29 Eylül 2013
- 772
- 42
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.981
merhaba canım nasılsın akıntıların için doktor ne diyo kürlerin bi zararı olmaz bence ben yine çok hasta oldum belim tutuldu bacağıma vurdu ağrısı bir hafta raporluydum yeni iş başı yaptım dün adet olmam gerekşyodu olmadım bekliyorum emar çekilemiyorum o yüzden :26::26::26::26::26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu allahıma milyonlarca şükürler olsun artık mucizem benimle....Hamileyimmmmmmmmmmmmm Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın mevlam herkese nasip etsin inşallah anne olmayı...sizlerle paylaşmak istedim sevincimi....allahım nazarlardan korusun ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnn
Canim malesef ki benim bekleme surem 1.5 yil oldu off yaa zaman ne cabuk geciyor
Hiç gitmedim canım doktora yine örnek alıp antibiyotik başlatacak eminim ben kür yapıyım daha iyi olur diye düşündüm... Cok gecmiş olsun yaa inşallah düzelir bi an önce şimdi nasıl oldu peki düzeldi mi??
daha iiyim cnm çok şükür yarın kontrolum var adet olmayı bekliyorum
Hımm anladım canım Allah şifa versin fıtık yoktur inşallah... Fırsat buldukça uzan dinlen ani hareket yapma..
inş canım sğlsın zaten istesemde iş yapamıyorum :26::26::26:
Aman yapma zaten canım senin canından kıymetli mi... Bu yasta fıtık ne demek Allah korusun... Ara ara benim de bacağımda çekilmeler oluyo ama sadece ağır kaldırınca veya ani hareket yapınca, gercekten hiç dikkat etmiyoruz kendimiz... Eskiden insanlar tonla iş yaparlardı, hele ki kadınlar erkeklerin yapamayacağı seyleri yapardı çünkü o biçim besleniyolardı... Ama biz?.. Dandini besleniyoruz sağımız solumuz hemen hastalıklı oluverıyo....
merhaba canım bugün kontrola gittim film istemedi ilaç verdi ve egzersizler verdi onları yap dedi bakalım sen nasılsın görüşemiyoruz döndün dimi evine
suan doktorun dogumdan cikmasini bekliyorum sekerler kontrole geldik.bakalim cinsiyet soyleyecekmiiiiiii :) cook heycanliyim 1aydir gormemistim bakalim ne durumda.
Canlarımmm nasılsınızzzz var mı bi haber kimsedennn??? Size sormam gereken sorular var bana yardımcı olabilir misiniz??
1) ben sogan kürü yapıyorum yaklaşık 1 haftadır, ben bu kürü 15 gün yapıp bitircem de mi? Sonra da bi daha yapmıcam de mii???
2) çok idrara çıkıyorum küre basladıgımdan beri bu normal mi?
3) bana cevap vercek misinizz?
Kızlar aranıza yeni katıldım bende 4 aydır korunmuyorum 8 gün var adetime üstüne bide üşüttüm wc ye gittimde yanma hissi çok canımı yakıo kasıklarımdada agrılar var doktorada gidemiyorum ilaç vermes die muaallaktayım çünkü ama inş bende size güzel haberler vermek isterim
elifim nasılsın cnm..
bebiş nasıl..
yani bat 20 mart cnm...internet yok evde, bulduğum yerde giriyom,kusura bakma
16 mart bat :) heray büyük umutlarrrr
Ben size daha da bişe sormam
ıyılık kuzu 11.haftamıza girdık 17 martta doktoruma gıdıcem cınsıyet oğrenebilirmişim daha erken degilmi sence?senın nasıl bulantı falan gectimi