Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Hiç gitmedim canım doktora yine örnek alıp antibiyotik başlatacak eminim ben kür yapıyım daha iyi olur diye düşündüm... Cok gecmiş olsun yaa inşallah düzelir bi an önce şimdi nasıl oldu peki düzeldi mi??

gözünaydın cnm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin

daha iiyim cnm çok şükür yarın kontrolum var adet olmayı bekliyorum

inş canım sğlsın zaten istesemde iş yapamıyorum :26::26::26:

Aman yapma zaten canım senin canından kıymetli mi... Bu yasta fıtık ne demek Allah korusun... Ara ara benim de bacağımda çekilmeler oluyo ama sadece ağır kaldırınca veya ani hareket yapınca, gercekten hiç dikkat etmiyoruz kendimiz... Eskiden insanlar tonla iş yaparlardı, hele ki kadınlar erkeklerin yapamayacağı seyleri yapardı çünkü o biçim besleniyolardı... Ama biz?.. Dandini besleniyoruz sağımız solumuz hemen hastalıklı oluverıyo....

merhaba canım bugün kontrola gittim film istemedi ilaç verdi ve egzersizler verdi onları yap dedi bakalım sen nasılsın görüşemiyoruz döndün dimi evine

suan doktorun dogumdan cikmasini bekliyorum sekerler kontrole geldik.bakalim cinsiyet soyleyecekmiiiiiii :) cook heycanliyim 1aydir gormemistim bakalim ne durumda.

merhaba canım bugün kontrola gittim film istemedi ilaç verdi ve egzersizler verdi onları yap dedi bakalım sen nasılsın görüşemiyoruz döndün dimi evine

İnşallah geçer canım yaaa.... Evet döndüm okula devam aynen işte... Cok yogun ev işi yapcak vaktim bile yok ne yazık ki..

suan doktorun dogumdan cikmasini bekliyorum sekerler kontrole geldik.bakalim cinsiyet soyleyecekmiiiiiii :) cook heycanliyim 1aydir gormemistim bakalim ne durumda.

cnm cinsiyet öğrendinmi?kacıncı haftadasın?benım 11 haftalık 17 martta gıtcez ozamana 12. haftaya gırmiş oluyoruz bnde öğrenirmiyim acaba

soğan küründen anlamıyorum cancağızım

amin inşallah

ıyılık kuzu 11.haftamıza girdık 17 martta doktoruma gıdıcem cınsıyet oğrenebilirmişim daha erken degilmi sence?senın nasıl bulantı falan gectimi

azaldı şükür.senin ne alemde?kim dedi öğrenebilirsin diye?devlete mi gidiyorsun özele mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…