- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 46
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.801
kızlar merhaba...
elifcim oğlun olacakmış hayırlı olsun canım.
sonunda toparladın iyileştin ya üzülüyordum bu kız gözünü açamadı diye..
jonguilimmmmm
inşallah haöilesindir yavrum yaa zaten sizin sayı da yükseldi maşallah.
bi gebelik testi yapıver bak ovü. testin de koyulaşmış!!!
ben de aşılama yaptırcam önümüzdeki adetle hayırlısıyla bakalım.
dua edin bana da kızlar nolur..
yeni bat 9 mart.
Merhaba arkadaşlar hepinize Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin hamişlere de sağlıkla kucaklarına almayı inşaAllah... Mehmet elif canım ben seni Bendimahi topiğinden hatırlıyorum maşaAllah hamişsin çoook tebrik ederim canım
canım benım bat 17 mart bu ayda klomen ıcıyorum 28 ınde dr kontrolum var
yaptım canım ama çıkmadı
Yarın bi daha yap :44:
canımcım ben zaten neyi yazacam doğum tarihinimi 18 aguştos:)) sen nasılsın belli olmuş bebişin cinsiyeti hayırlı olsun annesi..benim daha belli olmadı iki hafta sonra gidince belli olcak:)) sağlıklı olsunlarda birşey istemem canım....
hoşgeldin.. yoktun uzun zamandır.
cinsiyeti öğrenmişsin tebrik ederim, ben halen öğrenemedim.
ikili test sonuçlarını bekliyorum. sen ne yaptın?
s.a bacularr topik anası kızmışbatımı söleyim barim 12 mart batım inşş bu ayy hepimiz hamile kalırızz RABBİM elimizi boş cevirmesin inşş
elif canımmm bebişin erkekmişş hayırlısı olsun maşallah..biz de geçen ayki kimyasaldan sonra korunmadık..bu ay da şüphelerim var sanki az buçuk ama korkuom da tekrar olursa die :26::26: batasıca bat da 5 mart
Erkek anası kızmış :)) benim bat bugümsabırla olmamasını bekliyorum. Carşamba test yapmayı planlıyorum. Hamilelere sarılıp aday anneleri de mis kokulu öpüyorum
mrb kızlar nasılsınız benin internette problem var gündüz hiç çalışmıyor uzun süre giremedim kusura bakmayın yeni bat 8 mart hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :44:
Elifcim hosgeldin epeydir yoktun umarim daha iyisindir simdi.Ozlettin kiz vallahi kendini sensiz buralarin tadi tuzu yoktu.Oglusun olacakmis gozun aydin hayirli olsun bizleri unutma dularindaBenim bat 9 mart.
elif yeni bat 22 mart maalesef adet oldum
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu allahıma milyonlarca şükürler olsun artık mucizem benimle....Hamileyimmmmmmmmmmmmm Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın mevlam herkese nasip etsin inşallah anne olmayı...sizlerle paylaşmak istedim sevincimi....allahım nazarlardan korusun ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnn
hayırlısı olsun canımerken mi öğrendin?kan testi yaptırdın mı?
yerleşmedir o yanılıyorsun bence
teşekkürler canım...evet kan testi yaptrdım dün sabah...pazar günü adet olmm lazımdı olmayınca gece vakti test yaptım iki cizgiyi görünce hemen randevu alıp sabah dr a gittim.önce ulturasona baktı sonrada kan tahlilihayırlısı olsun canımerken mi öğrendin?kan testi yaptırdın mı?
allaha çok şükür iyiyim başım çok ağrıyor uğraşıyorum.sen nasılsın?
hepinizin olacak hayırlısıyla.eşin nasıl oldu?
iNSALLAH cnm AMIN.Doktor ameliyat basarili gecti dedi ameliyat yeri de iyi oldu ama iste bu illette hemen belli olmuyor en az 6 ay beklemek gerek gercek sonucu gormek icin daha 1.5 ay falan oldu.Gelecek ay randevumuz var bakalim ne der doktor testmi ister bilmiyorum.Ama doktorla ameliyattan sonra konusmak istedim.Geldi dedi ki cok umitlenme cok bir degisiklik olmaz dedi cok buyukmus varikoseli cunku dedi.Yani zarari cok olmusButun umitlerimi oldurdu sanki doktor ama Allahtan umit kesilmez dua ediyorum hep duzelsin hamile kalayim diye keciboynuzu birde bitkisel bir hap ve vitamin iciriyorum hergun bizde durumlar boyle
bir 4 için beni mi kıracaksın yani
şaka bir yana anlamıştım bir gariplik olduğunu.düzelttim