Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar merhaba...
elifcim oğlun olacakmış hayırlı olsun canım.
sonunda toparladın iyileştin ya üzülüyordum bu kız gözünü açamadı diye..
jonguilimmmmm
inşallah haöilesindir yavrum yaa zaten sizin sayı da yükseldi maşallah.
bi gebelik testi yapıver bak ovü. testin de koyulaşmış!!!
ben de aşılama yaptırcam önümüzdeki adetle hayırlısıyla bakalım.
dua edin bana da kızlar nolur..
yeni bat 9 mart.

%90 dedi doktor.hayırlısı olsun.
başım ağrıyor ama şükür iyiyim
dualarım hepinizle inşallah sıra sizde:KK16::KK16:

Merhaba arkadaşlar hepinize Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin hamişlere de sağlıkla kucaklarına almayı inşaAllah... Mehmet elif canım ben seni Bendimahi topiğinden hatırlıyorum maşaAllah hamişsin çoook tebrik ederim canım

teşekkürler.sende hamilesin seni de tebrik ederim.rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin:KK16::KK16:

canımcım ben zaten neyi yazacam doğum tarihinimi 18 aguştos:)) sen nasılsın belli olmuş bebişin cinsiyeti hayırlı olsun annesi..benim daha belli olmadı iki hafta sonra gidince belli olcak:)) sağlıklı olsunlarda birşey istemem canım....

benimde 10 martta kesinleşecek cinsiyet.ben hala kız hissediyorum:KK53:
nasıl gidiyor hamilelik?:KK49:
durumu belli olanlar toplanın dedik ya.kızdırmayın Beni:KK47::KK53:

hoşgeldin.. yoktun uzun zamandır.
cinsiyeti öğrenmişsin tebrik ederim, ben halen öğrenemedim.
ikili test sonuçlarını bekliyorum. sen ne yaptın?

tam kesin değil cinsiyet.ikili sonuçlarını 15 gün önce aldım ben.:KK76:
iyi değildim gelemiyordum:KK53:
nasıl geçiyor senin?

s.a bacularr topik anası kızmış :KK9: batımı söleyim barim :KK17: 12 mart batım inşş bu ayy hepimiz hamile kalırızz RABBİM elimizi boş cevirmesin inşş :KK16:

ben gidince dağıldınız yahuu bu ne:KK47:
kızdırmayın beni:KK47:
aşılamadan ümitliydim sende ama hayırlısıyla inşallah
rahim filmi çektirdin mi sen?

elif canımmm bebişin erkekmişş hayırlısı olsun maşallah..biz de geçen ayki kimyasaldan sonra korunmadık..bu ay da şüphelerim var sanki az buçuk ama korkuom da tekrar olursa die :26::26: batasıca bat da 5 mart :KK53::KK53::KK53::KK53:

canım hayırlısı olsun geçen ay ilgilenemedim senle kusura bakma:KK16::KK16:

:nazar::nazar::nazar: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu allahıma milyonlarca şükürler olsun artık mucizem benimle....Hamileyimmmmmmmmmmmmm :KK70: Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın mevlam herkese nasip etsin inşallah anne olmayı...sizlerle paylaşmak istedim sevincimi....allahım nazarlardan korusun ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnn :KK52::KK52::KK52: :emir_bebek: :emir_bebek:

hayırlısı olsun canım:KK49::KK49:erken mi öğrendin?kan testi yaptırdın mı?

hayırlısı olsun canım:KK49::KK49:erken mi öğrendin?kan testi yaptırdın mı?
teşekkürler canım...evet kan testi yaptrdım dün sabah...pazar günü adet olmm lazımdı olmayınca gece vakti test yaptım iki cizgiyi görünce hemen randevu alıp sabah dr a gittim.önce ulturasona baktı sonrada kan tahlili :nazar:

hepinizin olacak hayırlısıyla.eşin nasıl oldu?

iNSALLAH cnm AMIN.Doktor ameliyat basarili gecti dedi ameliyat yeri de iyi oldu ama iste bu illette hemen belli olmuyor en az 6 ay beklemek gerek gercek sonucu gormek icin daha 1.5 ay falan oldu.Gelecek ay randevumuz var bakalim ne der doktor testmi ister bilmiyorum.Ama doktorla ameliyattan sonra konusmak istedim.Geldi dedi ki cok umitlenme cok bir degisiklik olmaz dedi cok buyukmus varikoseli cunku dedi.Yani zarari cok olmus:KK43::KK43:Butun umitlerimi oldurdu sanki doktor ama Allahtan umit kesilmez dua ediyorum hep duzelsin hamile kalayim diye keciboynuzu birde bitkisel bir hap ve vitamin iciriyorum hergun bizde durumlar boyle :KK5:

X