- 17 Mayıs 2012
- 1.081
- 35
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.781
kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum
ben hamileyim 9 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bat veya son durum yazın lütfen
belli olanlarda toplanın artık kızıyorum
aferin sanaaaaa
olacak olacak.sende geldin yolun sonuna
yazmıştım.rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
elif yeni bat 22 mart maalesef adet oldum
jonguilim üzülme..Allah vereceği zamanı biliodur..O ol demeden hiçbişi olmuo ki..O nasip ederse biz de anne olcaz ben inanıorum
evet tatlım bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı maalesef allah inş en kısa zamanda bizlere de bu güzel duyguları yaşatır.sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
nasıl olsun canım yaa..yeni yeni atlatıorum geçen ayki durumumu..kimyasal gebelik yaşadım geçen ay..bhcg 73ten önce 55e sonra 8e düştü..tutamadım bebeğimi bu ay da devam ettik çalışmalara ama korkuorum aynılarını yaşarım die..değişik bişi ya..Allah büyük..
ah tatlım benim ya çok geçmiş olsun allah bir dana yaşatmasın aynı durumları.inş bir daha sağlıklı bi hamilelik haberleri verecen tatlım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu allahıma milyonlarca şükürler olsun artık mucizem benimle....Hamileyimmmmmmmmmmmmm Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın mevlam herkese nasip etsin inşallah anne olmayı...sizlerle paylaşmak istedim sevincimi....allahım nazarlardan korusun ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnn canımmmmm aminnn.cümlemizin evladını da benimkinide rabbim ve melekleri korusun inşallah....hayırlı olsun canım..rabbim bebişini kucağına sağlıkla almanı nasip etsin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda oldu allahıma milyonlarca şükürler olsun artık mucizem benimle....Hamileyimmmmmmmmmmmmm Rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın mevlam herkese nasip etsin inşallah anne olmayı...sizlerle paylaşmak istedim sevincimi....allahım nazarlardan korusun ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnn
Sukurler olsun kendiliginden gecti ilacsizzz ama ne zaman adet olucam ben 25 ocakti sat. Bugunde yogun bi sekilde yumurta aki kivaminda akintim var yaa
Elifff napıyon bebem sen nerelerdesin iyisin değil mi kuzum benim yeni BAT 6 Mart yavrum
kıı elif bu da bugün yaptığım ovulasyon testim bi baksana canım senin ki de böyle mi çıktı
Günaydın kızlarr :)) elifcim batım 14mart demiştim önce 14msrt yaptın snra 1mart olmuş :))