- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.141
Kizlar iyi aksamlar napiyonuzz
Oturyorum papatya sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar iyi aksamlar napiyonuzz
çok şükür gümbür gümbürdü kalbi
sata 6+3 ultrasona göre 7+1
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. bizlere de dua edin. 7 aydır deniyoruz bu ay 1 gün gecikti adetim ama idrar testi negatif. kan testine de cesaretim yok. beklemek ne zormuş...kimse de cevap yazmıyor...içim içimi yiyor burda:)))
Hayırlısı olsun arkadaşım umarım hamilesindie. İki gün daha bekle sonra kan testi yaptır bence:)
nolduu kıızzz:))))
ayyy hadi gözün aydınnartık iyi çalışır degerlenbdirirsin bacımm
ALLAH bagışlasınn bacımm evt ne mutlu cinsiyetini ögrenmiş darısı başımıza
koptummmmmmmmmmmmmmmm
![]()
kızlar nasılsınız?? az once dr a gıttım.. baktı baktı cok guzul evet evet cok guzel dedi.. dayanamadım artık noluyor kı ıcerde dedım.. temızmıs yumurtalar varmıs dedı. yarın sabah klomene başlıyorum 5 gun ayrıca gunde bı tane corasprın bı tane omega 3 ve sabah aksam ınofıolic kullanacakmısım. ayın 16 sında kontrole gıdecekmısım..
Oturyorum papatya sen nasılsın
çok şükür gümbür gümbürdü kalbi
sata 6+3 ultrasona göre 7+1
maşallah maşallah kuzum Rabbim elini ayağına kavuştursun kucağına almayı nasip etsin yavrum![]()
maşallah maşallah kuzum Rabbim elini ayağına kavuştursun kucağına almayı nasip etsin yavrum![]()
ben hastayım canım ya grip oldum her tarafım ağrıyo :26::26::26:
Kızlarrr slmmm nasılsınızzz ??
Bende durumlar kötüsanırım aşılamaya doğru gidilcekk :18: