Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

hamile arkadaşları tebrik ediyorum. allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. bizlere de dua edin. 7 aydır deniyoruz bu ay 1 gün gecikti adetim ama idrar testi negatif. kan testine de cesaretim yok. beklemek ne zormuş...kimse de cevap yazmıyor...içim içimi yiyor burda:)))

hamile arkadaşları tebrik ediyorum. allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. bizlere de dua edin. 7 aydır deniyoruz bu ay 1 gün gecikti adetim ama idrar testi negatif. kan testine de cesaretim yok. beklemek ne zormuş...kimse de cevap yazmıyor...içim içimi yiyor burda:)))

Hayırlısı olsun arkadaşım umarım hamilesindie. İki gün daha bekle sonra kan testi yaptır bence:)

Hayırlısı olsun arkadaşım umarım hamilesindie. İki gün daha bekle sonra kan testi yaptır bence:)

teşekkür ederim inşaallah hepimizi hayırlı zamanlarda evlatlarımıza kavuşuruz. oğlumu bu kadar heyecanla beklediğimi hatırlamıyorum. ikinci de bu denli stres yapacağımı da düşünmüyodum:) ama bi an olsun aklımdan çıkmıyor:))

nolduu kıızzz:))))

ayyy hadi gözün aydınn :KK1: artık iyi çalışır degerlenbdirirsin bacımm :KK34:

ALLAH bagışlasınn bacımm evt ne mutlu cinsiyetini ögrenmiş darısı başımıza :KK16:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: koptummmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK49::KK49:

Valla sinirliyim cok kocaya beni sinir ediyor adet zamanim ya iyice boyle bogazina cokesim geliyor iste ozaman bu da benim adet belirtim :KK70::KK47::KK47:

kızlar nasılsınız?? az once dr a gıttım.. baktı baktı cok guzul evet evet cok guzel dedi.. dayanamadım artık noluyor kı ıcerde dedım.. temızmıs yumurtalar varmıs dedı. yarın sabah klomene başlıyorum 5 gun ayrıca gunde bı tane corasprın bı tane omega 3 ve sabah aksam ınofıolic kullanacakmısım. ayın 16 sında kontrole gıdecekmısım..

Bak ne guzel sukur herseyin yolunda bir sorunun yok esinde iyi iyiye de gidecek insallah asilama oncesi hamile kalirsin ve inaniyorum ben oyle olacak gor bak feelcrying sen demistin dersin bana:KK54:

Hamile kadınlarımızı tebrik ederim. Kızlar ben de beklemeden hatta korunarak dikkat ederek hamile kalanlardanım. Dün gece öğrendik. Hala üzerimden atamadım şoku, nasıl atıcam onu da bilmiyorum açıkcası :) 3 4 gündür iştahımda inanılmaz düşüş var gün boyunca bir şey yemesem canım istemicek o derece :KK43: siz de de var mı böyle bir durum. Bu arada hamileliğimin 5 6 haftası içindeymişim.

Hamile kadınlarımızı tebrik ederim. Kızlar ben de beklemeden hatta korunarak dikkat ederek hamile kalanlardanım. Dün gece öğrendik. Hala üzerimden atamadım şoku, nasıl atıcam onu da bilmiyorum açıkcası :) 3 4 gündür iştahımda inanılmaz düşüş var gün boyunca bir şey yemesem canım istemicek o derece :KK43: siz de de var mı böyle bir durum. Bu arada hamileliğimin 5 6 haftası içindeymişim.

ben hastayım canım ya grip oldum her tarafım ağrıyo :26::26::26:

Gecmis olsun canim bol bol sebzeli tavuk suyu corbasi ic cok iyi geliyor sonrasinda da nane limon cayi ic.Benim koca da cok hasta ise bile gitmedi oksurup duruyor.Corba yapiyorum suan.Az once gordum tuvalette akintimda azicik kan vardi bu demek oluyor ki benim kirmizilar geliyor basimda cok agriyor:KK43::KK43:Kotu haberi vereyim diye geldim simdide gidiyorum byee

Kızlarrr slmmm nasılsınızzz ??
Bende durumlar kötü :KK50: sanırım aşılamaya doğru gidilcekk :18:

X