-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.141
Kizlar iyi aksamlar napiyonuzz
çok şükür gümbür gümbürdü kalbi
sata 6+3 ultrasona göre 7+1
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. allah hepimize hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah. bizlere de dua edin. 7 aydır deniyoruz bu ay 1 gün gecikti adetim ama idrar testi negatif. kan testine de cesaretim yok. beklemek ne zormuş...kimse de cevap yazmıyor...içim içimi yiyor burda:)))
Hayırlısı olsun arkadaşım umarım hamilesindie. İki gün daha bekle sonra kan testi yaptır bence:)
nolduu kıızzz:))))
ayyy hadi gözün aydınnartık iyi çalışır degerlenbdirirsin bacımm
ALLAH bagışlasınn bacımm evt ne mutlu cinsiyetini ögrenmiş darısı başımıza
koptummmmmmmmmmmmmmmm
kızlar nasılsınız?? az once dr a gıttım.. baktı baktı cok guzul evet evet cok guzel dedi.. dayanamadım artık noluyor kı ıcerde dedım.. temızmıs yumurtalar varmıs dedı. yarın sabah klomene başlıyorum 5 gun ayrıca gunde bı tane corasprın bı tane omega 3 ve sabah aksam ınofıolic kullanacakmısım. ayın 16 sında kontrole gıdecekmısım..
Oturyorum papatya sen nasılsın
çok şükür gümbür gümbürdü kalbi
sata 6+3 ultrasona göre 7+1
maşallah maşallah kuzum Rabbim elini ayağına kavuştursun kucağına almayı nasip etsin yavrum
maşallah maşallah kuzum Rabbim elini ayağına kavuştursun kucağına almayı nasip etsin yavrum
ben hastayım canım ya grip oldum her tarafım ağrıyo :26::26::26:
Kızlarrr slmmm nasılsınızzz ??
Bende durumlar kötüsanırım aşılamaya doğru gidilcekk :18: