- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.061
adetin 3.günü git canım.tahmini tarih verebilecek misin?
hoş geldin zahemt olmazsa gel artık
afiyet olsun belli olmuyor saatler değişiyor.sen ev hanımı mısın?
Allah razı olsun arkadaşım...
Dimi 😊 sağolasın. .Allah razı olsun..
Sağol canım benim..bnm için önemli değil idi..ancak yüreğimden kız geçiyordu. .Allah'a gönlümüze göre ver die dua ettim..bu bebeği kızım kardeş istio die yaptım..kızada kız kardes gider diye düşünüyordum..sonucta erkek kardeş ile herseyini paylasamaz diye..kiz kardes baska..icimden öle geciodu..Öncelikle sağlık tabii ki..kıpır kıpır görünce bugün cok mutlu oldum...saglikla alırız kucagimiza inşallah
Valla bende sasirdim..direk soyluo dr lar..teknoloji ilerlemis bacim..10 sene nere simdi nere..
yarın 3. günüm ama çalışıyorum tatlım ya ben korkuyorum iki aydır geciktiği için bi aksilik mi var diye canım 2,3 aya kadar işten ayrılacam inş çalışırken stres yorgunluk olmuyor canım işten çıkınca çalışmalara daha ii başlayacağız
izin alamıyormusun?4-5 te olur sanırım
maalesef yavrum ya ben aslında şu soğan ve incir havuç kürünü deneyim diyorum hiç duydunmu canım ya:44::44::44::44::44::44:
ddum tatlım ama 3 gün soğan içtim sadece ve fazla bilgim yok.
soğan kisti yok ediyormuş
incir havuçta yumurtlamaya yardımcıymış bildiğim kadarıyla
anladım tatlım bi deneyeyim bakalım onudasenin gebelik nasıl gidiyor iyisin değil mi yok bi sıkıntı
a.s bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrgününüz aydın dualarınız bol bol kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amiiiinnn :))))) enerjine hayranım valla:)))
neden balımm kıı
buridemi geldin sol yanım kııhgg bacımmmmmm hgg
he yavru gelirem ne yapam sıkılirem yapacah bişey yoh