- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #9.101
kıskanmaa bacımm asıl bn şimdi seni kıskandım neişin var kı bodrumdaaKiskandim ama yani haaa unutuldum ben valla
Neyse bende bodrum geziyorum ole valla sizlerdwn ne var ne yok kızlar
kıss bacımm hadi inşş bunlar belirti olmasınn ayyyyZeynepcmm bisey sorcam sol kasigim felamet ağrıyor nefes aldikca seninde ole oluuormu daha yeni basladi ağrısı nwsir bu ağrı ?
hoşgeldin canım bende burdayım
ayyy hadi gözün aydınnkızzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrr sonunda bugunnnn adetttttttttttttttt oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ALLAH bagışlasınn bacımm evt ne mutlu cinsiyetini ögrenmiş darısı başımızaay canım ne güzel ben kızları çok seviyorum benimde bi tane kızım var
Bende de batasica batmalar basladi bir de koca katili olmak istiyorum bundan ala belirti mi olur?
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiifffffffffffffff yaz anam yaz yeni BAT 5 şubat(((((((((((((((((((((((((
az önce idrar testi yaptım bat 12 ocak ama dayanamadım...negatif tabiki sonuç..kasıklarım feci ağrıyor..yprgunluk halsizlik sanırım gripte oluyorum...
inşşş bu son batın olur olur bacımm 9 ay gelmezzz
inşallah canım hayırlısı olsun.artık aşılamaya başlıcaz.adetimin kaçıncı günü gitmem lazım doktora?
bacım ben devlete gittim adetn 3 de yum takibine başladı sonra klomen verdi 5 gün kulndım sonra igne 36 sat sonrada aşılama
hadi inşş hayırlısı olsun bacım ALLAH nasip eder inşş
bacım ben devlete gittim adetn 3 de yum takibine başladı sonra klomen verdi 5 gün kulndım sonra igne 36 sat sonrada aşılama
hadi inşş hayırlısı olsun bacım ALLAH nasip eder inşş
kızlar nasılsınız?? az once dr a gıttım.. baktı baktı cok guzul evet evet cok guzel dedi.. dayanamadım artık noluyor kı ıcerde dedım.. temızmıs yumurtalar varmıs dedı. yarın sabah klomene başlıyorum 5 gun ayrıca gunde bı tane corasprın bı tane omega 3 ve sabah aksam ınofıolic kullanacakmısım. ayın 16 sında kontrole gıdecekmısım..
saol canım.cuma günü gideyim bende.özelde yaptıracağım ben.doktorumu seviyorum çokta ilgili güven de veriyo...
sen nerdesinn
listeden batım adetin 23 ocakmış.şuan sen yumurtlama günlerindesin ağrısın sebebi o.bugünlerin değerlendir canım :)
Inşallah olur bebis bu sefer değerlendiriyim
kızlar nasılsınız?? az once dr a gıttım.. baktı baktı cok guzul evet evet cok guzel dedi.. dayanamadım artık noluyor kı ıcerde dedım.. temızmıs yumurtalar varmıs dedı. yarın sabah klomene başlıyorum 5 gun ayrıca gunde bı tane corasprın bı tane omega 3 ve sabah aksam ınofıolic kullanacakmısım. ayın 16 sında kontrole gıdecekmısım..
tatlım klomen bıterkenden hemen mı verdı sana ıgneyı? bıde klomenı kac tane kullandın gunde?
canıımm hadi hayırlı olsun tedavin.olumlu sonuçlanacak inşallahh...
bende bugün adet oldum.cuma günü doktora gideceğim.dua edelim birbirimize lütfennn:)
hadi gözün aydın MAŞALLAH yum yumlar iyi çıkmış bacımm güzel haberlerle dönmüşsün inş göbüşünde dolarr
bacım önce klomen verdi son yum takibinde igne verdi
inşallah canım inşallah..
tatlımm teşekkur ederım.. hıc merak etme yat kalk dua seklındeyım