Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

selamlar...bat 12 ocak..22 günde progesteron yaptırdım 13.45 çıktı..kasık ağrılarım var ayaklarda yanma sırt ağrıları ama ben nedense ümitsizim...olmazsa bu ay da hsg çekilecek...:KK43:

İnşallah canım ya ama umudum yok oldu ağrı arttıkça :KK43: önümüzdeli ay ovulasyon testi yapayım diyorum ama hiç bişi bilmiyorum okuduklarım dışında marka vb önerin var mı?

ovulasyon testi önermiyorum ben.ben aldım ama bende sadece stres yaptı.laboquick alma alacaksanda
bende de ağrı vardı canım çok

işyerimde yoğunluk var ara ara giriyorum..birde buraya takılınca daha çok stres yapıyorum...ben psikolojik olarak çok takıyorum bebek olayını..özellikle bat yaklaştıkça ne uyku uyuyabiliyorum ne başka bişey..

sen bu kadar taktıkça olmayacağını biliyorsun değil mi?

Merhaba canlar..bugun dr kontrolum vardı. .ikili testim yapildi..kan sonuclarim haftabasi cikicak ama ense kalinligi iyi cikti cok sukur..cinsiyetimizde belli oldu..kizima bir kiz kardes kiz arkadas geliyor..saglikla sıhhat ile gelsin inş:nazar:

Ya gerçekten 12. Haftada belli oluyor mu cinsiyet:44: hep görüyorum herkes öğrenmiş.

afiyet olsun belli olmuyor saatler değişiyor.sen ev hanımı mısın?

kuzumm ne zamandır giremiyorum ben dün adet oldum :2::2::2::2::2::2::2: bu ayda gitti ve iki aydır adetim geçikiyor en son 28 kasımda olmuştum şimdi 6 ocakta oldum muayene olmadım hiç muayene olucam ama ne zaman gitmem gerek canım ya:44::44::44::44::44::44::44:

kuzumm ne zamandır giremiyorum ben dün adet oldum :2::2::2::2::2::2::2: bu ayda gitti ve iki aydır adetim geçikiyor en son 28 kasımda olmuştum şimdi 6 ocakta oldum muayene olmadım hiç muayene olucam ama ne zaman gitmem gerek canım ya:44::44::44::44::44::44::44:

adetin 3.günü git canım.tahmini tarih verebilecek misin?

hayirli olsun cnm,saglikla buyur insallah..
Allah razı olsun arkadaşım...
maasallah kız kardes bı baska oluyo allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inş
Dimi 😊 sağolasın. .Allah razı olsun..
hayırlısı olsun canım.istiyormuydun kız
Sağol canım benim..bnm için önemli değil idi..ancak yüreğimden kız geçiyordu. .Allah'a gönlümüze göre ver die dua ettim..bu bebeği kızım kardeş istio die yaptım..kızada kız kardes gider diye düşünüyordum..sonucta erkek kardeş ile herseyini paylasamaz diye..kiz kardes baska..icimden öle geciodu..Öncelikle sağlık tabii ki..kıpır kıpır görünce bugün cok mutlu oldum...saglikla alırız kucagimiza inşallah
Ya gerçekten 12. Haftada belli oluyor mu cinsiyet:44: hep görüyorum herkes öğrenmiş.
Valla bende sasirdim..direk soyluo dr lar..teknoloji ilerlemis bacim..10 sene nere simdi nere..:KK1:

X